Erkek İnfertilitesi eşinin morfoloji bozuklu %5 olupta hamile kalan varmı arkadaşlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlerden güç alarak yazıyorum benim eşimin sayı 150 milyon hareketlilik %98 yalnız morfoloji % 4 6 aydır olmuyo bu ay klomen kullandım dr.tavsiyesi ile tavsiye edebileceğiniz vitamin falan varmı artık her ay aynı kabusu yaşamak istemiyoruzbenneyaptımki

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sizlerden güç alarak yazıyorum benim eşimin sayı 150 milyon hareketlilik %98 yalnız morfoloji % 4 6 aydır olmuyo bu ay klomen kullandım dr.tavsiyesi ile tavsiye edebileceğiniz vitamin falan varmı artık her ay aynı kabusu yaşamak istemiyoruzbenneyaptımki
merhaba hayatım bence canınızı sıkmak için çok erken daha 6 ay olmuş bence herşey normal sendede sorun yoksa yumurtlaman falan düzenliyse bence klomene bile gerek yok klomen rahim zarını inceltiyor hayatım onun yerine illa birşey kullanıcam dersen doktorunla konuş iğne veriyorlar adını şimdi bilemiycem onu versin sana benim son gittiğim doktor tüp bebek merkezindeydi ve iyi bir doktordu bana öyle söylemişti bende senin gibi bir ay kullanmıştım klomeni ve etkisi 5-6 ay geçmiyormuş vücuttan.sizin hiçbir sorununuz yok en kısa zamanda bebeğine kavuşacaksın buna inan ben %2 morfolojiyle hamile kaldım sizin morfoloji %4 bu tam sınırda ama bence iyi bir değer canını boşa sıkma.

inşallah canm çok saol içimi rahattlattın biraz da olsa klomenin ne gibi etkisi kalıyor cnm onu anlayamadım keşke kullanmasaydım peki sen %2 ile doğal yollamı hamile kaldın allahım inşallah banada nasip eder olmazsa bidahaki ay aşılama yaparız dedi dr.bende tüp bebek merkezine gidiyorum senin gittiğin yer istanbuldamı şimdiden saol cnm

Arkadaşlar hepinize merhabalar,
3 yıllık evliyim. 1,5 sene doğum kontrol hapının ardından bebek sahibi olmaya karar verdik. Hapı bıraktıktan yaklaşık 6 ay sonra ( Mart 2009 ) ilk hamileliğimi yaşadım. Sevincim 1 gün sürdü. Kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Kürtaja gerek kalmaksızın kanama ile bebeği kaybettik. Ertesi ay ( Nisan 2009 ) yine hamile kaldım. Kalp atışları duyuldu. Sevincim 16 Haziran'a kadar sürdü. 9 haftalıkken kalp atışlar dudu. Kürtaj oldum. 3 ay korundum. Tekrar çalışmalara başladık. Hala çalışıyoruz. 29 Mayıs Hastanesi Mine Hanım'a gidiyorum. Çok memnunum. Kadın Hastalıkları Doktorlarının Kadın Psikolisinden anlaması çok önemli.
Hiç eşime bakılmamıştı bu süreç zarfında. Test yapıldı. Hareket ve sayı süper çıktı. Ama kruger morfoloji % 8 çıktı. Doktorum % 9 minimum değer olması gerek dedi. Haftaya eşim üroloğa gidecek. Hatta dünya genelinde bu değerin % 14 minimum olması gerekiyormuş.
Doktorum düşüklerin nedeninin düşük morfolojiye bağlı olduğunu söyledi. Çünkü bana tüm tetkikler defahatle yapıldı. Herşey normal.
Bakalım neler olacak.
Bebeklerimize en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle :)

kızlar meraba sakın canınızı sıkmayın benim eşimin son testinde morfoloji ve ileri hareket 0 dı.. ama Allah a şükür doğal yoldan hamileyim Allah ın mucizesi.. kesin tüp bebek diyorlardı... eşim bi kaç vitamin kullandı onların mı faydası oldu bilmiyorum... ama size tavsiyem ilişkiden sonra ayağa kalkmayın ben pek kalkmadım... hangisi fayda sağladı bilmiyom ama Allah ım ol deyince oluyo... şu anda 8 haftalık hamileyim... geçen hafta eşim tekrar eşim test yaptırdı.. sayı 6 milyon.. ileri hareket %15 morfoloji % 12 olmuş... Allah ım hepinize nasip etsin inş...

ed32,
senin adına çok sevindim... bizde de morfoloji sorunu var. kesin tüp bebek diyor doktorlar aynen. Hangi vitaminleri kullandı da %12 oldu morfoloji? Süper olmuş valla....

ed32 canım inşallah allah bizede nasip eder doğal yoldan hamile kalmayı bizimde sorunumuz sadece morfoloji %4 bizim durumumuzdakileri bilgilendirmek için eşinin hangi vitaminleri kullandığını yazabilirmisin canm allah hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin

1 ) pharmaton
2) sıvı L-Carnitin
3) zinco
bunları biz kendimiz aldık doktor hiç bir ilaç tavsiye etmemişti daha doğrusu tüp bebek merkezine gidince adamlar seni direk 5milyar olarak görüyorlar gittiğimizde 8 aylık evliydik 1 yıl olmamasına rağmen bize hiçbir seçenek sunmadılar... bir de 3 ay klomen ve trental kullandı eşim ama çok fayda etmedi

bizde aynı şekilde canm 8 aylık evliyiz ama direk 2 aşılama olmazsa hemen tüp bebek diyolar ve olmasıda çok zor falan diyolar bu ay ilk defa klomen kullandım
olmazsa ağustosta aşılama diyolar:(inşallah işe yarar canım çok saol

su 41 esınde varıkosel varmı canım belkı o da etkı edıyordur.gercı sızın sayı ve hareket super.bence gelır bebegın hıc takma .morfolojınızde cok ıyı bence.% 1 ıle bıle hamıle kalan cok.sen sıkma canını.sukret bence.gelecek bebegın bıkac aya

varikosel yok canm cok şükür bekliyoruz valla 8 aydır inşallah bebişim beni daha fazla bekletmez:)

canım morfolojı ıcın sıyah uzum cekırdegıyle bırlıkte yesın esın.sende ye.ıster kurusu ıster yaşı.bol bol yesın.morfolojıye ıyıymıs.sımdı yaz.uzumde bol zaten..ınsallah ıse yarar

inşallah canm çok saol içimi rahattlattın biraz da olsa klomenin ne gibi etkisi kalıyor cnm onu anlayamadım keşke kullanmasaydım peki sen %2 ile doğal yollamı hamile kaldın allahım inşallah banada nasip eder olmazsa bidahaki ay aşılama yaparız dedi dr.bende tüp bebek merkezine gidiyorum senin gittiğin yer istanbuldamı şimdiden saol cnm
hayatım uzun süredir nete girmediğimden sorunu geç gördüm kusuruma bakma.canım bende bir kez günde 1 adetten 5 gün kullanmıştım ama sonra başka bir doktora gittiğimde rahim zarınımı ne inceltiyormuş o yüzden biz iğne kullanıyoruz demişti.o son gittiğim doktorda tedaviye başlayamadan hamile kaldım çok şükür tüplere bakılacaktı ilk olarak ama çok şükür doğal yolla hamile kaldım gerek kalmadı.o yüzden iğne olarak ne kullanıyorlar tam bilemiyorum.sen tüplerine baktırdınmı hayatım ben korkumdan 1,5 sene yaptıramamıştım en sonunda artık mecbur kalmıştım ama yine yaptırmadımzemuszemusbana sorarsan öncelikle başka bir sorun gözükmüyorsa tüplerine baktır hayatım.bendede yumurtlama falan çok normaldi eşiminde diğer değerleri normaldi.ben istanbulda medical park hastanesi var bahçelievlerde orada tüp bebek bölümüne gitmiştim jane ayşet hanıma.fırsatını bulursan git görüş derim çok tatlı bir kadındı bana moral olmuştu.umarım en kısa zamanda sende yavruna kavuşursun canım.allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.:Saruboceq:

canım cevabın için çok teşekkür ederim bende uzun zamndır giremiyodm nete ben hsg yaptırdım cnm yani temmuz ayında tüplerime bakıldı çok şükür hiçbir sorun yok zaten tüpleri tıkalı olanlarda ağrı oluyomuş bende hiç ağrı falanda olmadı bu ay aşılama yapıldı çok büyük bi umutla bekledim ama bugün hastalandım çok zor bir gün geçirdim bizim 9 ay oldu korunmuyoruz zaten 10 aylık evliyiz ama çok istiyoruz bi evladımızın olmasını allah kimseye evlat hasreti çektirmesin rahim filmi çektirdikten sonra 6 ay hamile kalma şansı %50 artıyormuş aşılama yapılmasına rağmen bu ayda olmadı hayırlısı olsun dedik benimde eşimin yalnızca morfoloji sorunu var diğer değerleri gayet iyi morfoloji içinde evicap verdi dr.bakalım artık dr.gitmek istemiyoruz hayırlısı allahtan

sevgili hilal %1 morfolojiyle krishazel arkadaş hamile kaldı
canişkom kısmette varsa oluyor

evet tatlım biliyorum Rabbim ol diyince oluyor bende vaktimin dolmasını bekliyorum dua ederek vaktimin azalmasını isiyorummm

benimde eşimin morfoloji %2 idi bende 1 kimyasal gebeliğin ardından şimdi tekrar normal yolla hamileyim.

kızlar eşimin yüzde 4

ama sayıda düşük bizim hamile kalanların sperm sayısı yüksekmi oluyo onun bi etkisi varmıdır

Son düzenleme:
Back
X