• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşinin Morfoloji Sorunu Olanlar-WM Evolution Kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evin2121

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2019
42
6
6
32
Kızlar merhaba, benim eşimin sayı ve hareketi iyi ama morfolojisi sıfır.Bugün doktora sonuçları gösterdi doktor sadece WM Evolution gıda takviyesini yazmış ve morfoloji çok önemli değil demiş.Eşinin morfoloji sorunu olanlar neler kullanıyor acaba ayrıca bu ilaç iyi midir?
E448394A-9748-43AD-B5DF-DE5C1C727349.webp

Kızlar merhaba, benim eşimin sayı ve hareketi iyi ama morfolojisi sıfır.Bugün doktora sonuçları gösterdi doktor sadece WM Evolution gıda takviyesini yazmış ve morfoloji çok önemli değil demiş.Eşinin morfoloji sorunu olanlar neler kullanıyor acaba ayrıca bu ilaç iyi midir?Eki Görüntüle 2547653
Canim buna hic takilma benim de esimin morfoloji en son ki teste 0 cikti ayni yerde yapmisiz zatn testi.bizim hem 0 hemde harekt 10 sizin oylw bir sorunuz yok bence kafani doldurma.zatn eger tup bebek fln yapcaksan onem bile vermiyorlar.ben tup bebek yaptim 0 iken morfoloji

Canim buna hic takilma benim de esimin morfoloji en son ki teste 0 cikti ayni yerde yapmisiz zatn testi.bizim hem 0 hemde harekt 10 sizin oylw bir sorunuz yok bence kafani doldurma.zatn eger tup bebek fln yapcaksan onem bile vermiyorlar.ben tup bebek yaptim 0 iken morfoloji
DOktor 6 ay daha deneyin dedi canım tüp bebeği şuan erteledik o yüzden sizinki nası peki tutunmuştur inşallah dimi

Back
X