Erkek İnfertilitesi esinin sperm ileri hareketi düşük olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esinin sperm sayısı normal olup ileri hareket hızı düşük olan ve varikosel ameliyatı olmadan actisperm kullanip hamile kalan var mı?

çok basit bi soru olmuş:) soru içinde kaç tane soru var? forumda biraz araştırın, sayı, hareket ya da morfoloji sorunu olupta doğal yollardan hamile kalan çok sayıda kişi var.

tabi kullandıkları şeyler değişik olabilir. bu yazdığınızı forumda pek görmedim ben:) ayrıca msj sayınız az ve yeni üye olduğunuz için yazdığınız ilaç ismi ,biraz reklam gibi anlaşılabilir!

çok basit bi soru olmuş:) soru içinde kaç tane soru var? forumda biraz araştırın, sayı, hareket ya da morfoloji sorunu olupta doğal yollardan hamile kalan çok sayıda kişi var.

tabi kullandıkları şeyler değişik olabilir. bu yazdığınızı forumda pek görmedim ben:) ayrıca msj sayınız az ve yeni üye olduğunuz için yazdığınız ilaç ismi ,biraz reklam gibi anlaşılabilir!

forumda araştırma yaptım zaten benim merak ettiğim adını yazdığım ürünü kullanıp olumlu sonuç alan birilerinin olup olmadığı... reklam soruyla olmaz ayrıca, cok iyi bir ürün diye durduk yerde bir soru olmadan bu ürünü kullandım faydasını gördüm desem belki "reklam gibi anlaşılabilir" demekte haklı olurdunuz...

Back
X