evet canimcok bekledim sonunda umutlarimi da hayal gücünüde kaybettim neden olmasin diyorum ama 14 sene bu az degilki.mevlam kimsesyi aglatmasinİnşallah duaların tez zamanda kabul olur da alırsın kucağına yavrunu.Çok beklemişsin, allah kimseyi o kadar bekletmesin.Dilerim sizde biran önce hayırlı sonuçlar alırsınız.
arkadaşlar micro tese diye bir şey varmış duydunuz mu bu bilinen tese yönteminden daha gelişmiş diye bir yerde okudum
cnm su anda ara mi verdik vazmi gecdik bilmiyorum.almanyada yasiyorum burasi turkiye gibi degil.gerci2 kez de turkiyede tup bebek yapdik ama esimin spermi olmadigindan dolayi.caresiz kaldik.dabi oda cok uzgun dua ediyoruz,rabbim ana olmayi herkeze nasip etsin.amin
Merhaba kizlar. Bizim sorunumuz da morfoloji, hareketleri (hizlari) cok iyi ama normal formdaki sperm sayisi %4. Biz de diyete dikkat ediyoruz ama yarari var mi bilemiyorum. Isingaribi ben daha once hamile kaldim-dusuk oldu ama. O zaman nasil kaldim da simdi olmuyor anlamadim.
"Darkinlife"'a isirgan olayini soracaktim, yazmissin, onu anlamadim, aciklayabilir misin lutfen?
Herseyi deniyoruz da :)
Gerci cogu yiyecekler hareket icin, morfoloji icin hangisi iyi ben de bilmiyorum.
Konu çok geride kalmış heralde.Bu soruyu görmemişim.
Isırganı demleyip çayını içiyordum.Sadece ısırgan değil içine papatya,nane,kekik,ıhlamurdan azar azar katıp içiyordum.
canım bu karışım ne işe yarıyor? eşin de içiyormuydu bu karışımı? benim eşimde sayı gayet iyi fakat hareket ve morfoloji sorunu var. bende de pko sorunu olunca birhayli uğraşmamız gerekiyor yani. bu tür bitkisel karışımların yararı olduğunu biliyorum. o nedenle herkes bu şekilde tecrübelerini paylaşırsa çok yararlı olur. sana teşekkür ediyorum.
Yok canım eşim için değildi bu çay.Bayanlara iyi gelen bitkiler bunlar.
Isırgan,adaçayı,nane,kekik,karanfil,zencefil,oğul otu,susam,çörek otu,tere tohumu,ısırgan tohumu ilk aklıma gelenler.
Ben ısırganı kekikle naneyle papatyayla ıhlamurla adaçayıyla karıştırıp arada içerdim.
Sonradan adaçayına geçtim günde en fazla 2 kupa demleyerek içersen.Seninde adetini düzenleyebilir.Adetin 3. gününden başladım 11. günü bıraktım.Çok içmek zararlı olabilir.gebelik olursa düşük olmasın diye 11. gün bıraktım ben hep.
Bundan başka bi kase bala bir tutam susam, bir tutam çörek otu,bir tutam ısırgan tohumu,bir tutam tere tohumu katıp günde 1 tatlı kaşığı çiğneyerek yedim.(Bunu çok uygulayamadım,tembellikten )
Eşim keçiboynuzu pekmezi içti.İlk hafta sabah akşam 2 şer yemek kaşığı.
Sonraki zamanlar 1 er yemek kaşığı sabah akşam.Aç karna.
Bol fındık,ceviz yedi.
Arı sütü-polen-bal karışımından günde istediği öğün 1 tatlı kaşığı yedi.
Arada benim çaylardan(Karışık bitki çayından içti)
Bizim yaptıklarımız bunlar canım.Çok içmemek şartıyla bitkisel destek iyi olabilir.Yinde de hangisini uygulayacaksan tek tek internetten araştır ve öyle kullanmaya başla.
Ama eşin yukarda eşimin kullandığı pekmezi,fındık cevizi denesin mutlaka.
bugun bi tv programında ibrahim saraçoğlu konuktu bitkisel tedavileri anlattı
ERKEKLER İÇİN KEÇİBOYNUZU KÜRÜ SONDERE ÖNEMLİYMİŞ. SPERM SAYI VE HAREKETİNİ ARTTIRIYORMUŞ. BENIM EŞİM ZATEN DENİYORDU İNANIN ETKİSİ GÖRDÜK SPERMİYOGRAM DEĞERLERİ GÖZLER GÖRÜNÜR DEĞİŞTİ YALNIZ PROGRAMDA ŞÖLE BİŞE DENDİ ŞUAN PİYASADAHAKİKİ KEÇİBOYNUZU PEKMEZİ BULMAK ZORMUŞ OYÜZDEN KEÇİ BOYUNUZU KAYNATIP YADA ÇİĞ ŞEKİLDE YEYİN DEDİLER. GERÇEKTEN BİZEPEKMEZ MEMLEKETTEN GELDİ BİDE BURDAN ALDIK İSTANBULDAN ALDIĞIMIZ PEKMEZ SIRF ŞEKER. AMA MEMLEKETTEN (KARAMANDAN ) GELEN MÜKEMMELDİ..HAKİKİ OLAN DAHA SIVI OLUYOR
YANİ PEKMEZ ALIRKEN DİKKAT EDELİM.. HATTA İMKAN VARSA MEMLEKETTEN FİLAN GETİRTİN..
BAYANLAR İÇİN İSE BEYAZ TAZE ÜZÜM TAVSİYE ETTİ HERGUN Bİ KASE KADAR TAZE BEYAZ ÜZÜM YEMESİ LAZIMMIŞ BEBİŞİ OLMAYAN BAYANLARIN
BEN DİNLEDİM VE SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM ...UMRARIM İŞİNİZE YARAR a.s.
Arkadaşlar İbrahim SARAÇOĞLUnun kitabını aldım
keçiboynuzunu kesinlikle onun yazdığı şekilde kullanın gerçekten işe yarıyormuş.Pekmezini tavsiye etmiyor %70 faydasını azaltıyormuş k.boynuzunun glukoz içerdiği için
SPERM SAYISI KALİTESİ VE HAREKETLİLİĞİ İÇİN KÜR:
6-7 tane k.boynuzunu 500 ml suda kaynatın .SADECE 3 DAKİKA!!!!!
20 dak demlensin .yarısnı sabah yarısını akşam yatmadan önce içecekler eşleriniz
1 hafta bu şekilde devam.1 haftadan sonra sadece akşamları içilecek ve 3 ay bu şekilde devam... daga sonraları belli aralıklarla haftada 1-2 yeterli.
13 yıl tedavi gören bir dostu bu kürle 2 ay sonra baba olacağını öğrenmiş ve bu adamın şu an 3 çocuğu varmış
Kitap çok güzel arkadaşlar mutlaka kürleri yazdığı şekilde uygulayın diyor.Kısa zamanda faydasını görmek için.
Ben de tembellik etmez günlük kaynatabilirsem bu akşam başlıyorum eşime içirmeye
1 kg aldık k. boynuzu hazır içilmeyi bekliyor:))
günlükmü tüketmek lazımmış Canım yani bikere kaynatıp bikaç gun içilse tesir etmezmi
günlükmü tüketmek lazımmış Canım yani bikere kaynatıp bikaç gun içilse tesir etmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?