teşekkür ederim Nergiscim.Ama eşim kaç kez renkli dopler çektirdi.Damar genişlemesi falan yok dedi doktor.(varikosel)İşin ilginç yanı eşimin bütün testleri normal.Yani ileri hareket,canlı sperm yüzdesi v.b herşey çok normal değerlerde.Sadece sperm sayısı az.
Merhaba ben aranıza yeni katıldım.Eşimde varikosel var.Sperm sayısı 1 milyonun altında.Tüm testleri yapıldı.Olan spermleri çok güzel ve canlı.Hiçbir kromozom eksikliği de yok.3 kez mikroenjeksiyon denedik.Hamilelik oluyor fakat boş kese oluyor.Dondurulmuş embriyolarımız var 2010 yılı inşallah uğurlu gelir de onlardan bebeğim olur.Düşüncelerini benimle paylaşırsanız sevinirim
Slm Kizlar Benimde Esimin Spermleri Dusuk Bizede Doktor Direk Asilama Dedi Yaptiricaz Bakalim
E="EmiMus, post: 44404642, member: 718229"]Merhaba arkadaşlar bende 8 aylık evli yim korunmadigimiz halde çocuğumuz olmayınca ikinci ayımızda doktora gittik benim muayenemde sıkıntı çıkmadı eşimin sperm sayisinda ve hareketliliginde ciddi sıkıntı çıktı ilaçlar macunlar kullandik fark olmadı sonrasında şans eseri baharat alamaya gittigim aktar mucize karışım diye birşey önerdi kendisi hazirliyormus 1 ayda sayisi da hareketliliği de düzeldi ve su an günüm 4 gün geçti pazartesi inşallah gidip test yaptiracagim. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..isteyen iletişime geçebilir benimle seve seve yardimci olurum..
İnşallah şifa olurNe mutlu size arkadaşım. Darısı bizim basimisza. Biz bunu öğreneli üç hafta oldu. O günden bu güne keciboynuzu kuru başladım. Evicap (E vitamini) ve çinko kullanıyor. Söylediklerini en kısa zamanda alicam. Çok Teşekkur ederimm
Merhaba eşim için hakiki harnup pekmezi ile polen,arı sütü karisimi verdi aktar.banada yumurtaliklarim gelen spermi daha net tutsun diye hafize sultan macunu verdi 3 ay kullandık çok sükür 6 haftalık hamile yim.Rabbim inşallah devamini getirir ve isteyen herkese nasip eder..ama şuda bir gerçek en basta dua..bol bol kenzül arş duasini okuyup Allah tan dileyin kısa zamanda sonuç alirsiniz inşallahh[/QUOTE]Canim esimde de aynı problem çıktı. Bizimde 1 senedir çocuğumuz olmuyor. Nedir bu karisim?
Evet hamile kaldım ve şu an oğlum 2 aylık☺ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBu gruba yazıpta hamile kalan varmıdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?