Eşinin sperm sayısı düşük olup da normal yolla hamile kalanlar?

canım bu nektar nerde satılıyor, aktarlardamı? büyük marketlerde falanmı? ayrıca keçiboynuzunu kırıp suyunu içirince aynı etki olmazmı acaba? ben o şekilde yapıyorum eşime ve kalan posaları da yediriyorum
eşin havucun suyunu mu içiyor yoksa havuç salatası falanmı yiyiyor ? domatese gelince ben domates çorbası iyi geliyor falan diye duymuştum ama domatesler doğal değil çoğu hormonlu gerçek tarla domatesi de 4-5 milyon kilosu. ama yine de alıp yiyiyoruz işte.
ben birde dün internette demir dikeni diye bişey duydum spermlere iyi geliyormuş. ama aktarlar demir dikeni ile deve dikenini karıştırıyorlarmış. ikisi farklı şey. bende aktara gidince çakşır ile bu demir dikeninden almayı düşünüyorum.

nektar büyük marketlerde canım.ben suyunu da içiriyorum. tozunu süte katıyorum ama en severek yediği nektar.kalan posada etki kalmaz bence boşuna yedirme canım.
havuç suyunu sıkıp içiriyorum. her hafta domates çorbası yapıyorum. bide arada domatesi ince doğrayıp azıcık tavada ısıtıyorum. domatesin içindeki likopen anca ısınınca faydalı oluyormuş canım.

insan neler öğreniyor hergün. valla geçen sene bunlarla alakam yoktu:))

teşekkürler canım, markete gittiğimde nektara bakıcam. posada etki kalmaz demekki bende zorla tıkıştırıyordum, sağol canım. benimde geçen yıl bu konularda hiç bilgim yoktu. tecrübelerimizi paylaşmamız çok güzel. havuç ve domatesi de deniycem faydası olur inşallah.

ayni sorun benim esimdede var ama benim esimde canli sperm var tikanikliktan dolayi canlilar cikmiyormuss okadar doktora gittikk bir cozum alamadik son care tup bebek diyorlarr raabbim herkesin yardimcisi olsun

Sevgili yapraknil, demirdikenini Cemre'den bulabilirsin. Tribulus adıyla macunu satılıyor. Gerçi Bursa'da şubesi yok sanırım ama İstanbul'dan kargoyla istetebilirsin.
http://www.awecemre.com/

ilgilendiğin için teşekkürler canım. senin yazın üzerine internetten Tribulus diye girip bakmıştım . kapsül şeklinde falanda satılıyor. dediğin gibi kargoyla istetebilirim. inşallah bu çabalarımız sonuçsuz kalmaz. ve bir an önce bebek sahibi oluruz. Allah yardımcımız olsun.

benim de eşimde sperm azlığı var,2 mikro tedavisinde sayısı 1 ila 3 milyon arasında değişti,ne kadar uğraştımsa da keçiboynuzu kürünü içiremedim,beğenmedi,halbuki biz nelere katlanıyoruz bebek için iğneler,ilaçlar,anesteziler,sancılar,olmazsa k. boynuzu nektarını arayayım belki sever,off dua edin ne olur,3 . tedavideyim,muhtemelen 15 gün sonra yumurta toplama olacak

Ruba sen neden içirimek için uğraşıyorsun ki. Ya da nektarı neden eşin aramıyor da sen arıyorsuni. Bebek sadece senin mi olacak? Ben hazırlayıp getirecem, içirmek için uğraşacam ve içmeyek!!! Kafasından aşağı döküveririm walla sırnaşık şey Sağolsun benim eşim bu konularda benden çok araştırma yapıyor internette. Ne gerekiyorsa gidip beraber alıyoruz. Keçiboynuzu kürünü her akşam kendi hazırlar içer. Tabi arada bir çok yorgun olduğunda ben hazırlıyorum. Hatta saati geldiğinde benim bitkiselleri de bazen bana o hatırlatıyor.

Ayrıca tedavinde başarılar diliyorum. Dilerim bu kez bebişine kavuşursun canım

Bonedea arkadaşım sen öyle diyorsunda herkesin eşi aynı değil.tamam çoğunlukta bizim ülkemizde erkekler senin eşin gibi ama öyle olmayanlarda var.benim eşim uğraşamk istemiyor, çocuk benim derdim değil diyor olursa tamam ama olmazsada önemli değil diyor.tamam bende aynı görüşteyim kesinlikle hayırlısını istiyorum,eğer bütün uğraşlara rağmen olmazsa hayatama devam ederim.benim merkezimdede çoçuk yok.9 yıllık evliyim ve hayatımdan memnunum yani çoçuğum olmazsa eğer buna çok fazla üzülmem vardır bundada bir hayır derim.
geçen sene mikro yaptırdık ve kimyasal gebelikle sonuçlandı,bu sene tekrar deneyeceğiz,bunuda sırf ileride keşke birkere daha yaptırsaydık dememek için yaptıracaz.eşimi bu konuda ikna ettim ona kalsa bunu da yaptırmak istemiyor ama dediğim gibi "keşke birdaha yaptırsaydım " dememek yapıcaz ve İnşallah olur ama olmazsada o kadar sorun değil.Allah hayırlısını versin.

Sevgili Egecan, bizim için de çocuk hayatın merkezinde değil. "Ah..vah" demedik asla. Aynen söylediğin gibi biz de elimizden geleni yapıyoruz. Eğer bir can daha katılmazsa aramıza "Allah'ın takdiri buymuş" deyip hayatımıza devam edeceğiz. Hatta bu konuda kendimizle iligili espri yapacak kadar rahatız. Herkesin eşi aynı değil elbet ama beni kızdıran ve üzen bu konuda yükün bir tarafa yüklenmesi. Evlilik, hayatı paylaşmak değil mi? Öyleyse bu tür sorumlulukları da paylaşmak lazım. Bir tarafa ağır gelir bunu kaldırmak.

Tedavinde başarılar diliyorum. Sevgiler.....

benimde eşimin 22 milyon çıktı bir kere hamile kaldım 6 ay sonra am düşük oldu şuan 3. ayımn içindeyim korunmasız olarak ama arık hiç hamile kalamyacakmışım gibi geliyor. Bu düşünce de beni çok bunaltıyor

mrb kisirligason.com sitesini arastirirken buldum oradaki yetkililer yari ac karina keciboynuzu tozunu (birtatli kasigi) sütle karıstırıp esinize icirin dediler ben dunden beri iciriyorum..super tatı var ..haklılar suyunun tatı ıgrenc ama sutle toz sutlu kakao gıbı oluyor sızde deneyebılırsınız 3 ay icecek.

valla 1.5 aydır eşim sürekli keçiboynuzu kürü içiyor, arı poleni yiyor, havuç yiyor, hergün nerdeyse domates çorbası içiyor, ayrıca GNCden aldığımız vitaminleri kullanıyor. Bu ay sonunda tekrar ölçüm yapacaz inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmazda sonuç gözle görülür bir şeklide değişir.

selamlar ben yeni katildim araniza benim durumumda melissaninkiyle ayni yani esimin hic spermi yok ve kromozon rahatsizligi vaar tese denilen ameliyati yaptirdik ama basarisizdi..ama inancim var ALLAH buyuk o istedikten sonra hersey olur diye dusunuyorum birkerede turkiyede mikro tese denileni yaptiricaz odaa tese ameliyatti gibi birsey ama mikroskop altinda yaptiklari icin daha cok sanliymis

merhaba canim benimde esimin sperm zayifliligi var ama benimki bazen normal sayia ulasiyo bazende cok dusuk oluyo gerci dr dedi normal yolla hamile kalma sansi var ama 5 senedir olmadi gerci hersey allahtan bak sana sunu hatirlatayim ben de esime keci boynuzu kuru uyguluyorum dr ibrahim sarac oglu sitesinden buldum bu dr seda sayanin programinada 1 kac def katilmisti bide bende tel actim sen diyosun hm keci boynuzu hemde isirgan otu deniyorum yanlismis bende havuc suyu ve keci boynuzunu iki hafta denedim sonra dra danistim dediki iki islemi bir arada denemeyin emeginiz bosuna gider ise yaramaz demisti senin yerinde olsam 1 ini denerim sonra oburune gecerim daha fazla bilgi istiyosan dedgim drun sitesine gir daha detayli bilgi edinirsin hersey gonlunce olsun haaaaaaa kizlar buda size gelsin slip kilot esinize zararli boxesort giydirin haaa bide dar bantolon giydirmeyin neyse herkse iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

merhaba kıslaaar.yazdıklarınzıı okudum.çok faydalı doyurucu bilgiler vermişsiniz.teşekkür ederim.ben de bunların bir kısmını uyguluyorum.arada girin de gelişmelerden haberdar olalımmmmmm

benim eşimdede sayı 5 milyon civarı ama canılılık çok düşük ürolog eşime varikosel dedi ama ameliyat pekde değiştirmez değerleri dedi 3 aydır e vitamıni, çinko ve selenyum tablet kullanıyor birdeklomen kullanıyor cumartesi günü tahlil yaptıracağız bakalım değerlerde bir değişiklik varmı Ekim ayındada micro deniyeceğiz Umut tüp bebekte

BİZ 6MİLYON 16 MİLYON OLAN SAYIYI DÜZELTTİK.SAYI 48 MİLYONA ULAŞTI:teytey::Saruboceq:.VARİKOSEL AMELİYATI OLDU 2,5 AYÖNCE.MORFOLOJİYİ DÜZELTMEKTE SIRA.%4 MORFOLOJİMİZ.KEÇCİBOYNUZU PEKMEZİ VE E VİTAMİNİ KULLANMIŞTIK,BENCE İŞE YARADI.ŞU AN KEÇİBOYNZU KÜRÜ,ÇAKŞIR KÖKÜ SUYU, E VİTAMİNİ,ÇİNKO KULLANIYORUZ.BAKALIM 1 AY SONRA TAHLİL YAPTIRACAĞIZ.MORFOLOJİ DE DÜZELİRSE SEVİNECEĞİZ.ALLAHIM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN.:lepi:

allah hepinize bian once anne olmayı nasip etsin

Son düzenleme:
hepinize merhaba arkadaşlar bende 1,5 senelik evliyim benim eşimde de aynı rahatsızlık var yani sperm sayısı az ve çoğu spermler de ölü.18 yaşından beri bir ilaç (5mg jel) kullanıyor.2-3 ayda bir farklı doktorlara gidiyor hepsi de araştırma hastanelerine yönlendiriyor ve her gittiği doktor da yeni baştan tahlillere başlıyor.Bizde karar verdik artık bir tüp bebek merkezine gidip konuşmaya asıl gerekli tedavileri orda uygulamaya orda başlarsak en azından sonunuda belki orda getirebiliriz.Belki birgün bizde ordan karnımda bebeğimizle çıkarız kimbilir.Allah hepimize hayırlısı ile anne olmayı eşlerimize de baba olma duygusunu tattırsın.
Bu arada bende bu bitkisel karışımları denicem eşime bilgilerinizi paylaştığınız için hepinizden allah razı olsun.Gelişmeleri size yazıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…