canım olur ben yarım litre kaynatıyorum 3 gün gidiyor. dolaba koy yalnız bozuluyor yoksa.
ASIL ARKADAŞLAR KEÇİBOYNUZU NEKTARI ALIN... hem tadı güzel hem 50 dercede kaynadığı için pekmez gibi içindeki aminoasitler ölmüyor hemde pekmezin yapımında kullanılan kum kimyasal vb yok.......NEKTAR UNUTMAYIN KIZLAR.....
benim eşimin aralık ayında 5 milyon sayı idi hareketlili%15 di.
ocak da 1. aşılama sayı 55 milyon hareketlilik %20
şubat 2. aşılama sayı 92 milyon hareketlilik %25
3. aşılama da sayı 65 milyon hareketlili %27 idi. artık normal değerlere yaklaştık yani. gerçi aşılama tutmadı ama olsun içimiz rahat.
HAVUÇ- DOMATES morfolojiye iyi geliyor kızlar.
bunaları eşim hala kullanıyor. bence deneyin
canım bu nektar nerde satılıyor, aktarlardamı? büyük marketlerde falanmı? ayrıca keçiboynuzunu kırıp suyunu içirince aynı etki olmazmı acaba? ben o şekilde yapıyorum eşime ve kalan posaları da yediriyorum
eşin havucun suyunu mu içiyor yoksa havuç salatası falanmı yiyiyor ? domatese gelince ben domates çorbası iyi geliyor falan diye duymuştum ama domatesler doğal değil çoğu hormonlu gerçek tarla domatesi de 4-5 milyon kilosu. ama yine de alıp yiyiyoruz işte.
ben birde dün internette demir dikeni diye bişey duydum spermlere iyi geliyormuş. ama aktarlar demir dikeni ile deve dikenini karıştırıyorlarmış. ikisi farklı şey. bende aktara gidince çakşır ile bu demir dikeninden almayı düşünüyorum.
nektar büyük marketlerde canım.ben suyunu da içiriyorum. tozunu süte katıyorum ama en severek yediği nektar.kalan posada etki kalmaz bence boşuna yedirme canım.
havuç suyunu sıkıp içiriyorum. her hafta domates çorbası yapıyorum. bide arada domatesi ince doğrayıp azıcık tavada ısıtıyorum. domatesin içindeki likopen anca ısınınca faydalı oluyormuş canım.
insan neler öğreniyor hergün. valla geçen sene bunlarla alakam yoktu:))
Sevgili yapraknil, demirdikenini Cemre'den bulabilirsin. Tribulus adıyla macunu satılıyor. Gerçi Bursa'da şubesi yok sanırım ama İstanbul'dan kargoyla istetebilirsin.
http://www.awecemre.com/
benim de eşimde sperm azlığı var,2 mikro tedavisinde sayısı 1 ila 3 milyon arasında değişti,ne kadar uğraştımsa da keçiboynuzu kürünü içiremedim,beğenmedi,halbuki biz nelere katlanıyoruz bebek için iğneler,ilaçlar,anesteziler,sancılar,olmazsa k. boynuzu nektarını arayayım belki sever,off dua edin ne olur,3 . tedavideyim,muhtemelen 15 gün sonra yumurta toplama olacak
Bonedea arkadaşım sen öyle diyorsunda herkesin eşi aynı değil.tamam çoğunlukta bizim ülkemizde erkekler senin eşin gibi ama öyle olmayanlarda var.benim eşim uğraşamk istemiyor, çocuk benim derdim değil diyor olursa tamam ama olmazsada önemli değil diyor.tamam bende aynı görüşteyim kesinlikle hayırlısını istiyorum,eğer bütün uğraşlara rağmen olmazsa hayatama devam ederim.benim merkezimdede çoçuk yok.9 yıllık evliyim ve hayatımdan memnunum yani çoçuğum olmazsa eğer buna çok fazla üzülmem vardır bundada bir hayır derim.
geçen sene mikro yaptırdık ve kimyasal gebelikle sonuçlandı,bu sene tekrar deneyeceğiz,bunuda sırf ileride keşke birkere daha yaptırsaydık dememek için yaptıracaz.eşimi bu konuda ikna ettim ona kalsa bunu da yaptırmak istemiyor ama dediğim gibi "keşke birdaha yaptırsaydım " dememek yapıcaz ve İnşallah olur ama olmazsada o kadar sorun değil.Allah hayırlısını versin.
Tüp bebek tedavisi görüyorum. İnfertilite nedeni eşimin hareketli sperm sayısının olmaması 2 aşılamamız olmadı ve tüp bebek aşamasına geçtik yaz döneminde aşılama yaptık ve o kadar umutla heyecanla bekledikki tatile bile çıkmadık aman bilmeden zarar veririz yoruluruz diye neyse.Şimdi tüp bebek için start verdik işimizi şansa bırakmak istemez gibi her şeyi deniyoruz eşim haftada 1 kg keçi boynuzu tüketiyor ve düzenli olarak akşamları ısırgan otu çayı içiyor (tadından nefret etti) ama belki bunlarda işimize yarar. Sonucunu size bildiririm.yerimsenibenyerimseniben
benim eşimdede sayı 5 milyon civarı ama canılılık çok düşük ürolog eşime varikosel dedi ama ameliyat pekde değiştirmez değerleri dedi 3 aydır e vitamıni, çinko ve selenyum tablet kullanıyor birdeklomen kullanıyor cumartesi günü tahlil yaptıracağız bakalım değerlerde bir değişiklik varmı Ekim ayındada micro deniyeceğiz Umut tüp bebekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?