Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb.eşiminde %0 mıydı tam hatırlamıyorum ama çok düşüktü 2008de üstelik şekil bozukluğuda vardı hemen hemen hepsinde sayısıda çok azdı ama şimdi 11 aylık bebeğim içeride uyuyor.uyanınca testlere bakacağım.ümidini yitirme.tüp bebekten başka yol yok demişti doktor hazırlıklara başladım aradım fiyat aldım ama allah verdi kendiliğinden.keçi boynuzu kürü içirdim 3 aydan çok arı sütü polen birde aktarın yaptığı karışımdan pahalıda değiller.inşallah seninde bebeğin olurda uykusuz kalırsın, yorulursun.
mrb.eşiminde %0 mıydı tam hatırlamıyorum ama çok düşüktü 2008de üstelik şekil bozukluğuda vardı hemen hemen hepsinde sayısıda çok azdı ama şimdi 11 aylık bebeğim içeride uyuyor.uyanınca testlere bakacağım.ümidini yitirme.tüp bebekten başka yol yok demişti doktor hazırlıklara başladım aradım fiyat aldım ama allah verdi kendiliğinden.keçi boynuzu kürü içirdim 3 aydan çok arı sütü polen birde aktarın yaptığı karışımdan pahalıda değiller.inşallah seninde bebeğin olurda uykusuz kalırsın, yorulursun.
Canim ileri hizli hareketin 0 oldugu durumumu soruyorsun yoksa butun spermlermi hareketsiz oldugu durumu?
Arkadasim bizimde ileri hizli 0 . Doktorlarin bize soyledigi her ay hamile kalma sansimiz bu sartlarda yuzde 3 mus. Yani bizim durumumuzda her ay 100 kisiden 3 u hamile kalabiliyormus . Hamilelik olur ama cok zaman alir demisti doktorumuz . 2 yili bulabilir demisti .
ne kadar sacma bır acıklama yapıor bu doktorlar...2 yılı bulabılırmıs sankı allh tovbe yarabbım yha.olmaz dıe bır sey yok arkadslar yeterkı dua edıp tevvekkul edelım herseyı sıfır olan ınsanların bıle cocugu oluor
canım üzme kendini benim eşimin değil hareketlilik spermi hiç yok çıktı defalarca test tekrarlandı biyopsi yapıldı testisten parça aldılar. sonuç yine sıfır. hiç canlı hücre yok testis sperm üretmiyor dediler. tüp bebek şansınız bile yok boşuna doktor doktor gezmeyin dediler.tabi yıkıldık o anda. birbirimize sarılıp ağladık. elden gelen bişey yoktu. sonrasında eşim kilo almıştı ve o zamanlar kekik suyu çok popülerdi zayıflamak için. onu aldım zayıfladıda. aylar sonra bir doktora gittik . yaşadıklarımızı anlattık.yapılan testte sperm vardı mucize olmuştu sanki. hemen tüp bebek için müracat ettik fakat doktor bekleyin bence bu sonuca göre tüp bebeğe gerek yok dedi. aradan üç ay geçti ve hamile olduğumu öğrendim. inşallah darısı herkese:lepi::lepi:
Kekik suyu, keçiboynuzu kürü vs. bunları henüz yapmadım. Biz doktora gittiğimizde doktor nobel tıp ödülü almış bir ilaç önerdi bize. Henüz bir ayı bitmedi. İki ay sonra tekrar çağırdı bizleri. İki ay dolduktan sonra eğer bizde iyi br gelişme olursa o ilacı herkese önereceğim buradan. Umarım Allah'ım bu mübarek kandil günü bizlerin sesini duyar, bizlere dünya güzeli birer evlat nasip eder. Hepinizin kandili kutlu olsun!olumunekankayizsmile
canim hangi ilac bizde soralim doktorumuza.
L-argine canımcım. Bu sitede bunu kullanan çok kişi var. Hatta bunun için açılmış bir topic var. İlaç kimi insanda iyi kimi insanda kötü sonuç vermiş bizde merakla bu iki ayın dolmasını bekliyoruz, İnşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allah'ım kucaklarımıza birer bebek verir, öpüyorum.