Bu ara da eğer eşinin tıptan daha üstün bir mesleği yoksa bariz kıskanıyor, çekemiyor. Yedirememiş kendine
Öyle olmasa mesleğinizi yapmanız, uzmanlığınızı almanız için destek olurdu
Aksine özgüveninizi yerle bir etmeye ayrı bir özen gösteriyor sırf ondan üstün olmayın diye
Yerinizde olsam mesleğimi yapar ona da heran kapıyı gösterir gibi davranırdım. Bak o zaman nasıl kedi gibi oluyor
Eşim hukuk mezunudur.ticaret yapar ,etrafında çok sevilir.,dürüst insandır,dini olarak hiç bir borcunu aksatmaz,her kes güvenir.,annemler ,akrabalarım çok sever.kariyerinde başarılıdır MAŞAALLAH.am bir benle böyle .ve gereğinden fazla iyi baba ve evlattır ve abidir,yigenlerini okutur,her ihtiyaçlarına koşar,benim ailemin de her ihtiyacı da elinden geleni yapmaya çalışır.ama konu bense. Oooooofffff
eşiniz bu kadar mukemmel karaktere sahıpken neden sıze haksızlık yapıyor acaba sızden kaynaklanan bı sorunmu var
Dedi ki okuduğun zaman bana ve oğluma az vakit ayırıyorsun.ben sadece hizmetçi ve dadıyım kısacası ve de şişme bebek(
Evet kendine aşık ama yengeç ve ben de kova.çalışmama izin vermeziizin verse bile sırf bançalışayım diye oğlumu yuvaya bıraksamkıyamet kopar hele ev işlerini yetiştiremesemm oooValla Allah kolaylık versin inançlı olup kula ,kendine emanet hanımına böyle davrananın samimiyetinden şüphe duyarım:.
Okudukça hep yazıyorum ERKEK EGO su defolu,baş edilmesi zor bir şey.
Kıskanıyor sizi...
Yada kendine aşık bu adam,sizi ezerek ruhunu besliyor.
Anlattıgınız güzel hasletler.
Ama tipik bir aslan sanki...BEN BEN BEN...diye gezinen...
Sadece kendinizi ezdirmeyin derim,mesleginize dönün sağlık ocagında aile hekimi olun,pratisyenlik yapın.siz daha iyi bilirsiniz.Özel bir saglık kurulusunda daha esnek saatlerde aile hekimi olarak çalışabilirsiniz.
Yazık etmeyin emeginize...siz çalışırsanız bu kadar ezemez sizi...akıl verecegi alan da kısıtlanır böylece...
Dedi ki okuduğun zaman bana ve oğluma az vakit ayırıyorsun.ben sadece hizmetçi ve dadıyım kısacası ve de şişme bebek(
Siz durumu neden kabul ediyorsunuz ben bu kısımı anlamadım. Deli gibi aşık mısınız? ya da gerçekten paşa torunu falan mı?
6 sene tıp okumuş bir insanın bu şekilde bir erkeğe bağlanması, herşeyi bir kalemde silip atması tabi ki karşı tarafa pasif bir izlenim verir oda bunu kullanır da kullanır şekil A da olduğu gibi.
Siz durumunuzdan şikayetçisiniz ama herhangi bir şey de yapmıyorsunuz bence. kendinizi değerli kılacak olanda, bu şekilde ezdirecek olanda yine sizsiniz. Siz bir EŞsiniz, bir ANNEsiniz. Hizmetçi, dadı, şişme bebek ilk başta bu sıfatları kendinize kullanmamanız gerek
Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş
Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş
Teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.evet bazen ben çok şikayet etsem annem öyle der,bak her ihtiyacınızı karşılıyor,namuslu,imamalı,akillı,el kaldırmaz,her kes tarafından sevilir,tamam hak veriyorum ama vallahi kalbimi çooook kırıyor,bi keresinde annesi e ,anne buhranı sabır kimsede yok ki bana halen sabrediyor demişti,sanırım farkında.kaynanam benim ellerimden öpüyor ki sagol ki hep ailene sahip çıkıyorsun,yoksa nolurdu halinizEvliliğimin ilk yıllarında eşim beni üzüp etrafımla dertleştikçe yaşca büyük olanlar DÖVMÜYOR,SÖVMÜYOR,ALDATMIYOR,PARASINI KAZANIYOR EVİNDE YİYOR NE İSTİYORSUN derlerdi...
Ben de ARSIZ DEGİLİM ,HIRSIZ NAMUSSUZ DEGİLİM,BİR ORDUNUN İÇİNE SALSALAR BAŞIM DİMDİK ÇIKAR GELİRİM,İYİ EV HANIMIYIM,BİR DE BANKADA ÇALIŞIYORUM,PARAMI EŞİME VERİYORUM,EVİMİN BORCUNU ÖDÜYORUM,SİGARAM,KONKENİM YOK bakın bende çoook iyi bir eş oldum derdim.
Bu hesap;sayın bakalım kendi gül huylarınızı,,,sakin bir insansınız ki bu kadar zaman çekmişsiniz.Zekisiniz ki Tıp bitmiş,İyi ev hanımısınız kahvaltı sofralarına bile dikkat etmişsiniz,erken kalkıp zevkli sofra hazırlamak kimn derdi bu devirde,eleştirilseniz bile eşinizin hakkını eşinize teslim ediyorsunuz yani ADİLSİNİZ,anladıgım kadarıyla inançlı bir kimsesiniz Allah rızası gözetmek icin türlü fedakarlıklar yapmışsınız.vs vs ...
İndirin şu adamları PAY-İ TAHTTAN:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?