Eşinin yanında söz sahibi bayanlar,bana öğretin lütfeeeennn

Dedi ki okuduğun zaman bana ve oğluma az vakit ayırıyorsun.ben sadece hizmetçi ve dadıyım kısacası ve de şişme bebek (

Siz kendinize saygi duymazsaniz kimse duymaz.
Ne kadar tepenize ciksa Yarabbi sukur demissiniz. Ses yukselince bile korkup pisan bir erkek tam da kadinini bulmus tepesine binecek. Siz de biraz disli olun, siz ona kul kole gibi davranirsaniz, o da size cocugunun bakicisi, evin temizlikcisi, yataginin partneri gibi davranir. Kusura bakmayin da kendiniz cikarmisiniz tepenize.
Bence de is bulup mesleginizi yapin, esinizi de tepenize cikarmayin, biraz agirliginizi koyun evde.

Valla Allah kolaylık versin inançlı olup kula ,kendine emanet hanımına böyle davrananın samimiyetinden şüphe duyarım:.

Okudukça hep yazıyorum ERKEK EGO su defolu,baş edilmesi zor bir şey.

Kıskanıyor sizi...

Yada kendine aşık bu adam,sizi ezerek ruhunu besliyor.

Anlattıgınız güzel hasletler.

Ama tipik bir aslan sanki...BEN BEN BEN...diye gezinen...

Sadece kendinizi ezdirmeyin derim,mesleginize dönün sağlık ocagında aile hekimi olun,pratisyenlik yapın.siz daha iyi bilirsiniz.Özel bir saglık kurulusunda daha esnek saatlerde aile hekimi olarak çalışabilirsiniz.

Yazık etmeyin emeginize...siz çalışırsanız bu kadar ezemez sizi...akıl verecegi alan da kısıtlanır böylece...

6 yıldır tanıyorum eşimi 1 yıldır ise evliyim .. ilk 3 yıl eşimin hükmü sürdü diyeblirim her dediğine eyvallah diyordum itiraz yok yoksa tartışıyoruz çok tartışmalar yaptık çıkma diyor ok arkadaşınla buluşma diyor ok ikizler gibi heryere beraber :) canıma tak etti dyebilirim çektim isyan bayragını yeter artık deidm kendime szöyle bi silkimdim .. bişiler yapmaya para kazanmaya başladım sosyalleştim arkadaşlarımla daha sık görüştüm en başlarda yine bu druum canını sıktı tartıştık ama bi süre sonra kabullendi. anladı hatasını önce tamam şunları yapma bari dedi sonradan tabular kalktı .. evlendik hani şu evlenince erkekler değişir lafı varya külliyen yalan herşey çok daha güzel oldu ben onay vermeden kararlar alınmıyor uyarımı dikkate alıyor .eğitimemede devam ediyorum parada kazanıyorum. Kadın bence azda olsa kazanmalı en kötü ihtimal evden bişiler yap ev içinde yani evin atölyen olsun . en büyük etken bu ve herşeye eyvallah deme . uyarılarını dikkate almayıp hata yaparsa cevasını agır ver ki tekrarı olmasın .. ve ufak hatalarda dahi tepkini göster .. eğitim hayatına şansın varsa devam et önerilerim bunlar ALLAH kolaylık versin

Dedi ki okuduğun zaman bana ve oğluma az vakit ayırıyorsun.ben sadece hizmetçi ve dadıyım kısacası ve de şişme bebek (

böyle olmamak yıne sızın elinizde siz mutlu değilsenız etrafınızdakılerıde mutlu edemezsınız siz bunalımdayken çocuğunuza nekadar özen gösterebılırsınız bence eşinize kendınızı ıfade edemıyorsunuz okumuş etmiş bir kadından ev hanımı olmasını beklemesın eşniz sizinde ideallerınız var onca cefayı boşa çekmedınız ama bırazda sızın gücünüz yok gibi geldi ama bır an önce sılkelenın ve ideallerınız doğrultusunda bı yol belırleyın ekndınıze

Evet kendine aşık ama yengeç ve ben de kova.çalışmama izin vermeziizin verse bile sırf bançalışayım diye oğlumu yuvaya bıraksamkıyamet kopar hele ev işlerini yetiştiremesemm ooo

Siz durumu neden kabul ediyorsunuz ben bu kısımı anlamadım. Deli gibi aşık mısınız? ya da gerçekten paşa torunu falan mı?
6 sene tıp okumuş bir insanın bu şekilde bir erkeğe bağlanması, herşeyi bir kalemde silip atması tabi ki karşı tarafa pasif bir izlenim verir oda bunu kullanır da kullanır şekil A da olduğu gibi.
Siz durumunuzdan şikayetçisiniz ama herhangi bir şey de yapmıyorsunuz bence. kendinizi değerli kılacak olanda, bu şekilde ezdirecek olanda yine sizsiniz. Siz bir EŞsiniz, bir ANNEsiniz. Hizmetçi, dadı, şişme bebek ilk başta bu sıfatları kendinize kullanmamanız gerek

Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş

Evliliğimin ilk yıllarında eşim beni üzüp etrafımla dertleştikçe yaşca büyük olanlar DÖVMÜYOR,SÖVMÜYOR,ALDATMIYOR,PARASINI KAZANIYOR EVİNDE YİYOR NE İSTİYORSUN derlerdi...

Ben de ARSIZ DEGİLİM ,HIRSIZ NAMUSSUZ DEGİLİM,BİR ORDUNUN İÇİNE SALSALAR BAŞIM DİMDİK ÇIKAR GELİRİM,İYİ EV HANIMIYIM,BİR DE BANKADA ÇALIŞIYORUM,PARAMI EŞİME VERİYORUM,EVİMİN BORCUNU ÖDÜYORUM,SİGARAM,KONKENİM YOK bakın bende çoook iyi bir eş oldum derdim.

Bu hesap;sayın bakalım kendi gül huylarınızı,,,sakin bir insansınız ki bu kadar zaman çekmişsiniz.Zekisiniz ki Tıp bitmiş,İyi ev hanımısınız kahvaltı sofralarına bile dikkat etmişsiniz,erken kalkıp zevkli sofra hazırlamak kimn derdi bu devirde,eleştirilseniz bile eşinizin hakkını eşinize teslim ediyorsunuz yani ADİLSİNİZ,anladıgım kadarıyla inançlı bir kimsesiniz Allah rızası gözetmek icin türlü fedakarlıklar yapmışsınız.vs vs ...
İndirin şu adamları PAY-İ TAHTTAN:))

Beni bugüne kadar hep ezdi hep aşağıladı,hep kör cahil gibi baktı,konuşsam senin aklın ermez boşver gibi laflar hep

Cahil olsanız hak vereceğim bazı konularda.Ama tıp mezunu bir kadının "eşim çalışmama izin vermez" demesini mantığım almıyor.
Ben anlattıklarınızda değişecek bir şey bulamadım.Artık herşey için çok geçmiş.,
Eşiniz böyle alışmış ve bu hep böyle devam eder bu saatten sonra.
Konu başlığı eşinin yanında söz sahibi olan bayanlar bana öğretin yazılmış.
Bu öğretilebilir bir şey değildir ki.
Evlilik zaten karşılıklı söz hakkıdır.
Ben bir şey yapıyorsam eşimin fikrini alırım o bir şey yapıyorsa benim fikrimi alır.
Ama izin almam , ya da izin vermem.Yetişkin insanlarız ve kimsenin kölesi olmak için yuva kurulmaz.
Cinselllik konusu da ayrı bir durum.
Asla hayır demem günah demişsiniz.
Böyle bir şey yok.Erkek genelde her koşulda sevişebilir ama kadın farklıdır.
Misal morali her hangi bir şeye bile bozulsa sevişmek istemez kadın.Bu da en doğal haktır günah falan değil.
Adınıza üzüldüm gerçekten.Ama malesef bu fırsatı eşinize siz vermişsiniz.Ve nedense bu kadar değersiz davranılmayı kabullenmişsiniz.

Ben okudukca sasiriyorum. Kusura bakmayin, baska bir kelime var mi bunu ifade edebilecek bilmiyorum ama sizde bir eziklik psikolojisi var. Ona efendin gibi davraniyorsunuz, her hareketine bir mazeret buluyorsunuz. Durumu duzeltmek ister gibi bir vaziyet goremiyorum ben.
Butun bunlari normal mi saniyorsunuz, durumundan memnun musunuz anlayamadim acikcasi. Durumu duzeltmek istiyorsaniz ozguvenini yukseltmeye bakin, kendinizi sevin ve saygi duyun.

Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş

Durum hakkaten vahimmiş bu raddeye gelene kadar keşke müdahale etseydiniz

Çok fazla taviz vermişsin adam ipleri eline almış.
Her istediğini sorgusuz sualsiz yerine getiriyorsun "gık" demiyorsun.
Esas sorun bu bence.
Bu kadar değersizleştirme kendini yahu.
Çok fazla ezdirmişsin kendini e erkek milleti de böyle tip görünce daha da ezmeye kalkar.
Sesin çıksın biraz bu kadar taviz verme.
Kimse senden değerli değil unutma.
Eşin şuan bu haldeyse emin ol senin bu kadar taviz vermenden ötürü bu hale gelmiştir..

Teşekkür ederim.ALLAH razı olsun.evet bazen ben çok şikayet etsem annem öyle der,bak her ihtiyacınızı karşılıyor,namuslu,imamalı,akillı,el kaldırmaz,her kes tarafından sevilir,tamam hak veriyorum ama vallahi kalbimi çooook kırıyor,bi keresinde annesi e ,anne buhranı sabır kimsede yok ki bana halen sabrediyor demişti,sanırım farkında.kaynanam benim ellerimden öpüyor ki sagol ki hep ailene sahip çıkıyorsun,yoksa nolurdu haliniz

Siz eşiniz tarafından ezilmeyi kendinize layık gördüğünüz sürece biz burada ne desek boş.

Eşinizin size böyle davranması için elinizden geleni yapıp bir de bu durumdan yakınmanız çok mantıksız. Kendine değer vermeyen insana kimse değer vermez.

?????
siz ne dediniz peki?
ne demek miş bu ?
bence siz burada eşinizin gözünde nasıl degerli olurum diye paralanacagınıza iyi bir boşanma avukatı bulun...
bu yatak ayırma işini de evlilik birliğimiz eşim tarafından sarsıldı diye mahkemede paylaşın

anladıgım kadarıyla yasınız henuz 30 lara gelmemiş.ömrünüzü tüketmeyin.eşiniz düzelmeyecek...

tuhafff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…