- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
?????
siz ne dediniz peki?
ne demek miş bu ?
bence siz burada eşinizin gözünde nasıl degerli olurum diye paralanacagınıza iyi bir boşanma avukatı bulun...
bu yatak ayırma işini de evlilik birliğimiz eşim tarafından sarsıldı diye mahkemede paylaşın
anladıgım kadarıyla yasınız henuz 30 lara gelmemiş.ömrünüzü tüketmeyin.eşiniz düzelmeyecek...
tuhafff...
Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş
Eee sen çözümü biliyorsun zaten erimeyeceksin şekerim.
Sesin yükselecek masaya yumruğunu vuracaksın.
Çok üstüne geldi mi vazo,bardak falan kıracaksın.
Bir zaman bu konuda kararlı davran.
Yola gelir o. Hemen erirsen, böyle kullanılmış hizmetçi gibi
hissetmeye devam edersin.
Çocuğumla ilgilenirken beni yönlendirse eşim terlemesin aman zorlama bilmem ne gibi
Alır çocuğu kucağına bırakırım buyur kendin bak derim uzun zaman da almam.
Kolay mı çocuk bakmak zor mu anlar o vakit.
Hiç gelemem kadın işine karışan çene erkeklere..
Beni bugüne kadar hep ezdi hep aşağıladı,hep kör cahil gibi baktı,konuşsam senin aklın ermez boşver gibi laflar hep
Arkadasıma akşam yemeğine gitmiştik,çocuklar diğer odada götürdüğümüz çikolatayı parcalAmıs yiyorlardı,biz de güle güle anlattık,eşim hemen bize ağızlarını yıkadınızmı peki,dedi,çok kötü oldu arkadaşım bu nasıl bişey diye
Ama kızlar kaçan kovalanır değilmi,ben yarından itibaren çok farklı olucam İNŞAALLAH
Puan boğazım düğümleniyor,ağlamak istiyorum[/QUO
Kendinizi alıştırdıgınız güvenli kozadan çıkmak size zor geliyor.
Boşanmak isteseniz bir kere kocanız en başta olmak üzere sizin kendi aileniz size karşı çıkacaklar eminim.Satırlarınızdan anladıgım kadarıyla aile yapınız nedeniyle söz sahibi olarak yetiştirilmemişsiniz zaten.
Kadın olmak dünyanın en zor en meşakkattli hali...Bunu taşımak için önce İNSAN tarafımızla barışık olmamız,kimliğimizi,kişiliğimizi iyi taşıyabilmemiz gereklidir.Siz insan olarak kıymet görmemişsiniz.Kadın olarak da kullanılmışsınız.Ve bunlara siz müsade etmişsiniz.
Hala çalışmak için eşinizin izni,evinizin işinin eksik kalması durumunda söylenecek kötü sözleri sıralıyorsunuz,Çocugun kreşe gitmesi ölüm degil.4-5 yaşında zaten gidecek artık sistem gereği...Hayat çok kıymetli.Ağlamayın kalan hayatınıza sahip çıkın.
Bence siz iyi bir Psikologa yada yaşam koçuna gidin.Özgüveninizin tesis edilmesi gerekiyor çünki.Bu adam sizi yıllar yılı pasifize etmiş.ağlamayın---ağ la tın ....
Tıp mezunu da bu lafları duyuyorsa biz yaşamayalım:)
Farkında değilsiniz herhalde siz bir DOKTORSUNUZ DOKTOR.
Kafanız zehir gibi çalışır silkelenin bi ya.
Sen söylemesen aklımıza gelemezdi deseydin bir bozsaydın onu orada
Her dediğinizde haklısınızPuan boğazım düğümleniyor,ağlamak istiyorum[/QUO
Kendinizi alıştırdıgınız güvenli kozadan çıkmak size zor geliyor.
Boşanmak isteseniz bir kere kocanız en başta olmak üzere sizin kendi aileniz size karşı çıkacaklar eminim.Satırlarınızdan anladıgım kadarıyla aile yapınız nedeniyle söz sahibi olarak yetiştirilmemişsiniz zaten.
Kadın olmak dünyanın en zor en meşakkattli hali...Bunu taşımak için önce İNSAN tarafımızla barışık olmamız,kimliğimizi,kişiliğimizi iyi taşıyabilmemiz gereklidir.Siz insan olarak kıymet görmemişsiniz.Kadın olarak da kullanılmışsınız.Ve bunlara siz müsade etmişsiniz.
Hala çalışmak için eşinizin izni,evinizin işinin eksik kalması durumunda söylenecek kötü sözleri sıralıyorsunuz,Çocugun kreşe gitmesi ölüm degil.4-5 yaşında zaten gidecek artık sistem gereği...Hayat çok kıymetli.Ağlamayın kalan hayatınıza sahip çıkın.
Bence siz iyi bir Psikologa yada yaşam koçuna gidin.Özgüveninizin tesis edilmesi gerekiyor çünki.Bu adam sizi yıllar yılı pasifize etmiş.ağlamayın---ağ la tın ....
eşin tam bir gösteriş budalası süper bir oyuncu sanırımm..dışarda melek evde zebani..kendin bile anlatkırken farkediyorsunn...ben de kendimi ezik zannederdim..geçende sorduğu sorunun cevabın dinlemdiği için adama demediğim laf kalmadı..bu ban yapılan bir saygısızlık bir dah hiç bir şey sormayacaksın dedim madem ki cevabımı dinlemeyeceksin kemküm etmeye başladı bir de üstüne beğenmmiş beyefendi...beni mi deniyorsun zekamı mı ölçüyorsun dedimm...konuyu kapattım bir daha yapsın da göreyim ...bahsettiğim eşim ki aşkım demeden konuşmaz her telefon edişinde beni sevdiğini özlediğini söylemeden kapatmaz...ben ailemden böyle görmedim ama yaşadığım her şey gördüğüm kötü evlilikler verdi bu dersi...Eşim hukuk mezunudur.ticaret yapar ,etrafında çok sevilir.,dürüst insandır,dini olarak hiç bir borcunu aksatmaz,her kes güvenir.,annemler ,akrabalarım çok sever.kariyerinde başarılıdır MAŞAALLAH.am bir benle böyle .ve gereğinden fazla iyi baba ve evlattır ve abidir,yigenlerini okutur,her ihtiyaçlarına koşar,benim ailemin de her ihtiyacı da elinden geleni yapmaya çalışır.ama konu bense. Oooooofffff
böyle bir hakereti nasıl kabullenebiliyorsun sana bu lafı edecek adam sonradan da utanmadan yüzlü yüzlü beraber olmak isteyecek yuh artık hem sana hem de kendine saygııs yok...ayrıca bence eşinin ruhsal dengesinde bir sıkıntı var ...yatak odası ...yeri değildir..eşine sarılıp yatmıyorsa bir adam sevgi bitmiştir..sevginin olmadığı bir evlilik de düşünülmesi gerek bencee...Karşına alıp sormalısın acaba sen onun için ne ifade ediyorsunn..Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş
Beni bugüne kadar hep ezdi hep aşağıladı,hep kör cahil gibi baktı,konuşsam senin aklın ermez boşver gibi laflar hep
birden bire değişecekmi herşey
aynı yatakta görunce dunyası başına yıkılan
adam için kılımı kıpırdatmam ama siz bir deneyın bakalım
umarım olumlu sonuç alırsınız
Ben 5yıllık evliyim.eşimi çooook severek evlendim.o da beni(başta)neyse.1 oğlumuz var.ben tıp mezunuyum,uzmanlık sınavına çalışıyordum arada eşim baktım adam yerine koymuyor onu da bıraktım,ev hanımıyım.sabahdan akşama koşturup duruyorum,ama eşimin yanında hiç hürmetim yok,benimle konuşuyorsa bu niye böle,şu niye şöyle,örneğin çocuğu parka götürüyorum,dikkat et çocuğum Güneş'te kalmasın,sanki ben dadısıyım,hiç evden dışarı çıkmak istemiyorum onunla,çünki her kesin yanında çocuğa şu oldu,bu oldu,ağzını yıkadınmı,terledimi,yemin ederim içimi çekiyor,bakıyorum hiç kimsenin kocası karışmaZ,hiç kimse de benim kadar dikkat etmez,ama beni öyle duruma düşürüyor,sanki ben beceriksiz anne ,o hem anne hem baba.sonra bana sen ne anasın,ne kadınsın,ne insansın gibi sözler.evlerim hep pırıl pırıl,çeşitli güzel yemekler yaparım,kahvaltıya bi ayrı önem veririm seviyor diye,kendime bakarım,onu her türlü mutlu etmek için elimden geleni yaparım,ayıptır söylemesi yatakta bile,bi dediğini iki etmem,alışveriş,gösteriş merakım yoktur,hiçbirzaman başını ağrıtmam ,hatta alışveriş parasını bile utanarak isterim,o da dikkatli harca aaa,demekten geri kalmaz.bi yerim ağrıyordeseö önemsemez,konuşsam dinlemez,ağlarım,çok üzülürüm,ben burda konuşuyorum,o oğlumla konuşur falan ben öylece sesimi azaltıp susup giderim.ama kendi konuşsa beni ilgilendirmeyecek konular %99,ama dinlerim.beni kullanır hep,ben adetliyken hep kavgalıyız,işe yaramam ya,adet bittimi iyiyiz taki benden bıkana kadar.geçen yaz kavga çıkardım bana altın aldı nihayet,hep kendim istemeliyim,yoksa beni düşünmez,iştir benim için bir şey yapmışsa ben batdım demektir,onu burnumdan getirir
Neyse çok başınızı ağrıtdım,ben nasıl bu durumla mücadele ede bilirim,adam aynı zamanda da sesim yükseldimi korkuyor,hemen değişiyor,tüm takintılarını bir kenara bırakıyor,ama mizacım gereği o düzeldimi bu sertliyimdensonra bende hemen eriyorum.onu nasıl elimde tuta bilirim,bunu başarmış bayanlar lütfen bana yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?