Eşinin yanında söz sahibi bayanlar,bana öğretin lütfeeeennn

Eee sen çözümü biliyorsun zaten erimeyeceksin şekerim.
Sesin yükselecek masaya yumruğunu vuracaksın.
Çok üstüne geldi mi vazo,bardak falan kıracaksın.
Bir zaman bu konuda kararlı davran.
Yola gelir o. Hemen erirsen, böyle kullanılmış hizmetçi gibi
hissetmeye devam edersin.
Çocuğumla ilgilenirken beni yönlendirse eşim terlemesin aman zorlama bilmem ne gibi
Alır çocuğu kucağına bırakırım buyur kendin bak derim uzun zaman da almam.
Kolay mı çocuk bakmak zor mu anlar o vakit.
Hiç gelemem kadın işine karışan çene erkeklere..

Yaşım 25,eşim 38

Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş

Peki bu adamın "namuslu,imamalı,akillı,el kaldırmaz,her kes tarafından sevilir" olmasının size yararı ne Allah aşkına.
Şaşırıyorum gerçekten.Adetliyken sizinle kavga eden cinsellik olunca düzelen insan yatağını ayırıp size yanaşmadığında bunun sonu nereye gider başka arayışlara gider.
Kendinize yazık ediyorsunuz gerçekten.Ama ömrünüz geçiyor.Ve tek hakkımız var tekrar doğmayacağız.

Arkadasıma akşam yemeğine gitmiştik,çocuklar diğer odada götürdüğümüz çikolatayı parcalAmıs yiyorlardı,biz de güle güle anlattık,eşim hemen bize ağızlarını yıkadınızmı peki,dedi,çok kötü oldu arkadaşım bu nasıl bişey diye

Hepiniz haklısınız.hepinize katılıyorum.ben baştan kaybetmiştim.belki yazamıyorsunuz ama bende bir eksik var evet,gurur.yoksa çoktaaan çekip giderdim

Beni bugüne kadar hep ezdi hep aşağıladı,hep kör cahil gibi baktı,konuşsam senin aklın ermez boşver gibi laflar hep

Tıp mezunu da bu lafları duyuyorsa biz yaşamayalım:)

Farkında değilsiniz herhalde siz bir DOKTORSUNUZ DOKTOR.

Kafanız zehir gibi çalışır silkelenin bi ya.

Sen söylemesen aklımıza gelemezdi deseydin bir bozsaydın onu orada

Ama kızlar kaçan kovalanır değilmi,ben yarından itibaren çok farklı olucam İNŞAALLAH

birden bire değişecekmi herşey

aynı yatakta görunce dunyası başına yıkılan

adam için kılımı kıpırdatmam ama siz bir deneyın bakalım

umarım olumlu sonuç alırsınız

Tıp mezunu da bu lafları duyuyorsa biz yaşamayalım:)

Farkında değilsiniz herhalde siz bir DOKTORSUNUZ DOKTOR.

Kafanız zehir gibi çalışır silkelenin bi ya.

Diyecektim ama vallaha utandım
Kendim okumuşumda mesleğimi yapamıyormuşum gibi üzülüyorum şuan. Bir doktor nasıl olurda eşim istemiyor diye böyle bir mesleği yapmaz. Çok şaşkınlık içindeyim.

eksik olan gururun değil bence, kendini insan yerine koymayı unutman, eşinin sana unutturması. ama yapabilirsin sen ona bağımlı bir insan değilsin istesen ondan kat kat fazlasını kazanır başarılı bir doktor olur bu hissi, bu başarma duygusunu tadabilirsin
sen doktorsun İNSANLARA hizmet etmelisin kendini beğenmiş bir insana değil

Sen söylemesen aklımıza gelemezdi deseydin bir bozsaydın onu orada

Onda kalktık ağızlarını yıkamaya ama sonra çocuklardan birisi hapşırdı bana kalk bak dedi,ben bi an kalktım,sonra oturdum,dedim ne yani hapşırığın hangisinde çıktığınamı bakmam lazım,sinirlendim oturdum,kendimi çok kötü hissetdim

sevgili konu sahıbı sen koskocaman bir doktorsun azcık silkelen benle aynı yaştaymışsın bu kadar ezik görme kendını koskocaman doktor bu ne demek yahu

bı kendının, potansıyelının farkına var
ve ıstersen 40ınada gelsen tusu geç lütfen mesleğini yap

doktor bir insanın kocam izin vermez demesi çok saçma ne yapabilir ki en fazla?

eşin tam bir gösteriş budalası süper bir oyuncu sanırımm..dışarda melek evde zebani..kendin bile anlatkırken farkediyorsunn...ben de kendimi ezik zannederdim..geçende sorduğu sorunun cevabın dinlemdiği için adama demediğim laf kalmadı..bu ban yapılan bir saygısızlık bir dah hiç bir şey sormayacaksın dedim madem ki cevabımı dinlemeyeceksin kemküm etmeye başladı bir de üstüne beğenmmiş beyefendi...beni mi deniyorsun zekamı mı ölçüyorsun dedimm...konuyu kapattım bir daha yapsın da göreyim ...bahsettiğim eşim ki aşkım demeden konuşmaz her telefon edişinde beni sevdiğini özlediğini söylemeden kapatmaz...ben ailemden böyle görmedim ama yaşadığım her şey gördüğüm kötü evlilikler verdi bu dersi...
Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş
böyle bir hakereti nasıl kabullenebiliyorsun sana bu lafı edecek adam sonradan da utanmadan yüzlü yüzlü beraber olmak isteyecek yuh artık hem sana hem de kendine saygııs yok...ayrıca bence eşinin ruhsal dengesinde bir sıkıntı var ...yatak odası ...yeri değildir..eşine sarılıp yatmıyorsa bir adam sevgi bitmiştir..sevginin olmadığı bir evlilik de düşünülmesi gerek bencee...Karşına alıp sormalısın acaba sen onun için ne ifade ediyorsunn..
Beni bugüne kadar hep ezdi hep aşağıladı,hep kör cahil gibi baktı,konuşsam senin aklın ermez boşver gibi laflar hep

Çok dindar demişsinn..ama Dindar bir erkek evlilik hayatını Peygember efendimizi örnek alarak sürdürür..eşlerine nasıl şefkatli nasıl sevgi dolu olduğunu anltıver de öğrensin bencee...bırak odasını ayırmayı tüm geceyi ibadetle geçireceği zaman Hz aişe validemizden rica eder izin alır gönlü kırlımasın diye tatlı sözler söylermiş...hiç kırmazmışş ...

Peygamberimiz (asm) eşlerine karşı nasıl davranırdı? | Sorularla İslamiyet

buraya kısa bir zaman önce yazmaya başladım,sizin durumunuz beni acayip etkiledi.

arkadasım esinizin temizlikle ilgili takıntıları var farkındamısın? çocuk çikolata yese kirli kalsa ne olacak.

incelenmesi gereken patalojik vakka.

kendinize hakaret etmeyin.size çıkışsak ta kendinize sahip çıkmanız için.üzmek için degil.

valla üzüldüm neden bu kadarizin verdiniz.nasıl sabır var.insan bir an olsun isyan etmezmi?

sizi bastıran ,baskılayan şeyleri bir kenara bırakın,

kaçan kovalanır ne demek ?bu adam sizi kovalasa ne çıkar allah aşkına?

sizi görünce dünyası başına yıkılan kişi o enkazın altında yaşasın varsın...

çekin kendinizi hayatınıza sahip çıkın.

tekli yatagında mutlu mesur yatsın

eşinizi çözemedim ben...patalojik vakka.klinik psikiyatri...siz yıpranmışsınız sadece ...düştügünüz yerden ayaga kalkma vaktiiiii...
hadi ya bismillah...

sen bir insanın hayatını kurtarırsın onu yaşama döndürebilirsin

peki kocan ne yapabilir?

birden bire değişecekmi herşey

aynı yatakta görunce dunyası başına yıkılan

adam için kılımı kıpırdatmam ama siz bir deneyın bakalım

umarım olumlu sonuç alırsınız

Degil sen hiçbir gururlu kadın kılını kıpırdatmaz ama ben yine de çare arıyorum.belkidüzelir birgün.

sorunun cevabini kendin vermissin cunku herseyinden odun vermmissin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…