Canım bıraz daha yandı.acaba yaramı deşmesemiydim
Onda kalktık ağızlarını yıkamaya ama sonra çocuklardan birisi hapşırdı bana kalk bak dedi,ben bi an kalktım,sonra oturdum,dedim ne yani hapşırığın hangisinde çıktığınamı bakmam lazım,sinirlendim oturdum,kendimi çok kötü hissetdim
Dedi ki okuduğun zaman bana ve oğluma az vakit ayırıyorsun.ben sadece hizmetçi ve dadıyım kısacası ve de şişme bebek(
Şu anda yataklarımız ayrı ,kendine tekli yatak aldı,ayırdı,yanına döndüğünde benimle aynı yatakta olduğunu gördüğünde dünyası başına yıkılıyormuş
Kendine saygı duymayana kim saygı duyar ki degilmi.
Beni bugüne kadar hep ezdi hep aşağıladı,hep kör cahil gibi baktı,konuşsam senin aklın ermez boşver gibi laflar hep
Hepiniz haklısınız.hepinize katılıyorum.ben baştan kaybetmiştim.belki yazamıyorsunuz ama bende bir eksik var evet,gurur.yoksa çoktaaan çekip giderdim
karşıma alıp konuşacak laf yılki.sana sacdece çocuk için katlanıyorum diyor,ama defalarca gitmeye kalktım yalvardı yakardı bırakmadeşin tam bir gösteriş budalası süper bir oyuncu sanırımm..dışarda melek evde zebani..kendin bile anlatkırken farkediyorsunn...ben de kendimi ezik zannederdim..geçende sorduğu sorunun cevabın dinlemdiği için adama demediğim laf kalmadı..bu ban yapılan bir saygısızlık bir dah hiç bir şey sormayacaksın dedim madem ki cevabımı dinlemeyeceksin kemküm etmeye başladı bir de üstüne beğenmmiş beyefendi...beni mi deniyorsun zekamı mı ölçüyorsun dedimm...konuyu kapattım bir daha yapsın da göreyim ...bahsettiğim eşim ki aşkım demeden konuşmaz her telefon edişinde beni sevdiğini özlediğini söylemeden kapatmaz...ben ailemden böyle görmedim ama yaşadığım her şey gördüğüm kötü evlilikler verdi bu dersi...
böyle bir hakereti nasıl kabullenebiliyorsun sana bu lafı edecek adam sonradan da utanmadan yüzlü yüzlü beraber olmak isteyecek yuh artık hem sana hem de kendine saygııs yok...ayrıca bence eşinin ruhsal dengesinde bir sıkıntı var ...yatak odası ...yeri değildir..eşine sarılıp yatmıyorsa bir adam sevgi bitmiştir..sevginin olmadığı bir evlilik de düşünülmesi gerek bencee...Karşına alıp sormalısın acaba sen onun için ne ifade ediyorsunn..
Çok dindar demişsinn..ama Dindar bir erkek evlilik hayatını Peygember efendimizi örnek alarak sürdürür..eşlerine nasıl şefkatli nasıl sevgi dolu olduğunu anltıver de öğrensin bencee...bırak odasını ayırmayı tüm geceyi ibadetle geçireceği zaman Hz aişe validemizden rica eder izin alır gönlü kırlımasın diye tatlı sözler söylermiş...hiç kırmazmışş ...
Peygamberimiz (asm) eşlerine karşı nasıl davranırdı? | Sorularla İslamiyet
karşıma alıp konuşacak laf yılki.sana sacdece çocuk için katlanıyorum diyor,ama defalarca gitmeye kalktım yalvardı yakardı bırakmad
Hepiniz haklısınız.hepinize katılıyorum.ben baştan kaybetmiştim.belki yazamıyorsunuz ama bende bir eksik var evet,gurur.yoksa çoktaaan çekip giderdim
Sağol canım,ALLAH razı olsun.ama malesefki seviyorum.ama kalbim çok kırık.o ise bana e. Son 5yıl önce seviyorum demişti ve bu kadar.off ben neler yasaımmm.fmf hastasıyım evlendikten sonra öğrendik,çocuğumuz oldun iste edi hastalığım genetik diyenleri dedi aldırmadım kovdu beni evden,ama ben onu affetdim,hata burda ya 1yasındayken oğlum geri döndümAh ah suç sende değil be güzelim
Erkeği ilah gibi yetiştirip, onlara karşı gelinmez bir varlık gibi büyüten toplumda
Bir bardak suyu bile kalkıp almayı öğretmeyen annelerde...
Sen de bunu görerek, duyarak öğrenmişsin.
İnançlı birisin zannediyorum ki. cinselliği istememen günah değil, bir hak.
Hangi kitapta yazıyor her koşulda o adama itaat etmen
Üstelik yatağını ayırmış, seninle beraber uyumak zulm gelen birine?
Bu konuya neden bu kadar çok yazdım bilmiyorum ama, üzüldüm hemde çok
Bir birey olduğunu unutmana, eşine köle konumuna gelmene.
Sanıyorum ki sende onu deli gibi sevmiyorsun
Sadece sana bağırmasın diye çok şeye katlanıyorsun
Eğer gerçekten bir doktorsan acilen mesleğine adım at
Kendi paranı kazan dilediğin gibi ye, iç, giyin
Sana hesap soramasın neden çok harcadın diye
Çocuğun zaten gelişim açısından kreşe gitmek zorunda
Gerçekten Huku ve Tıp okumuş ilim, irfan sahibi iki kişi olduğunuza inanasım gelmiyor
Biri insanlıktan çıkmış, diğeri kadınlığını unutmuş
Dilerim bu adama ömür boyunca efendi gibi davranmaz, kendi yolunu çizersin
"Değer görebileceğin" mesleğini yaparsın...
Ben 5yıllık evliyim.eşimi çooook severek evlendim.o da beni(başta)neyse.1 oğlumuz var.ben tıp mezunuyum,uzmanlık sınavına çalışıyordum arada eşim baktım adam yerine koymuyor onu da bıraktım,ev hanımıyım.sabahdan akşama koşturup duruyorum,ama eşimin yanında hiç hürmetim yok,benimle konuşuyorsa bu niye böle,şu niye şöyle,örneğin çocuğu parka götürüyorum,dikkat et çocuğum Güneş'te kalmasın,sanki ben dadısıyım,hiç evden dışarı çıkmak istemiyorum onunla,çünki her kesin yanında çocuğa şu oldu,bu oldu,ağzını yıkadınmı,terledimi,yemin ederim içimi çekiyor,bakıyorum hiç kimsenin kocası karışmaZ,hiç kimse de benim kadar dikkat etmez,ama beni öyle duruma düşürüyor,sanki ben beceriksiz anne ,o hem anne hem baba.sonra bana sen ne anasın,ne kadınsın,ne insansın gibi sözler.evlerim hep pırıl pırıl,çeşitli güzel yemekler yaparım,kahvaltıya bi ayrı önem veririm seviyor diye,kendime bakarım,onu her türlü mutlu etmek için elimden geleni yaparım,ayıptır söylemesi yatakta bile,bi dediğini iki etmem,alışveriş,gösteriş merakım yoktur,hiçbirzaman başını ağrıtmam ,hatta alışveriş parasını bile utanarak isterim,o da dikkatli harca aaa,demekten geri kalmaz.bi yerim ağrıyordeseö önemsemez,konuşsam dinlemez,ağlarım,çok üzülürüm,ben burda konuşuyorum,o oğlumla konuşur falan ben öylece sesimi azaltıp susup giderim.ama kendi konuşsa beni ilgilendirmeyecek konular %99,ama dinlerim.beni kullanır hep,ben adetliyken hep kavgalıyız,işe yaramam ya,adet bittimi iyiyiz taki benden bıkana kadar.geçen yaz kavga çıkardım bana altın aldı nihayet,hep kendim istemeliyim,yoksa beni düşünmez,iştir benim için bir şey yapmışsa ben batdım demektir,onu burnumdan getirir
Neyse çok başınızı ağrıtdım,ben nasıl bu durumla mücadele ede bilirim,adam aynı zamanda da sesim yükseldimi korkuyor,hemen değişiyor,tüm takintılarını bir kenara bırakıyor,ama mizacım gereği o düzeldimi bu sertliyimdensonra bende hemen eriyorum.onu nasıl elimde tuta bilirim,bunu başarmış bayanlar lütfen bana yardım edin
25 yaşındasınız,5 yıllık evlisiniz ve oğlunuz var.24 yaşında tıp bitirirsiniz zaten,hangi arada evlenip,evhanımı olup, çocuk yaptınız.bana ilginç geldi de...
20 yasımda yani 3.sınıfda düğünüm oldu
çocuk kaç yaşında?
Aslında biriyle konuşmak hep ağırıma gider çünki ekmeğini yiyip arkasından konuşuyor gibi hissederim ama artık dayanamadım belki bana birileri güç verir dedim
tıptan mezun olduktan sonra mı evlendiniz yoksa okurken mi? yani evlenmeden önce bu çalışma konusunu konuşmadınız mı eşinizle? yoksa sonradan mı tavrı değişti, çalışmanızı istemedi? tam anlayamadım da... bu arada eşiniz gerçekten sizi kıskanıyor demek ki, ve aşağılık kompleksi de olabilir, kendisini sizden daha aşağı görüyor olabilir...
Aslında biriyle konuşmak hep ağırıma gider çünki ekmeğini yiyip arkasından konuşuyor gibi hissederim ama artık dayanamadım belki bana birileri güç verir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?