Eşinin yanında söz sahibi bayanlar,bana öğretin lütfeeeennn

ooohhoo böylelerine vericeksin sopayı bu ne ya! muameleye bak. karın olmasa sen temiz gömlek bulamazsın giyecek, hergün aç kalırsın. o çocuğa da zor bakarsın. kadını hizmetçi gibi gören erkeklere sinir oluyorum. eşler birbirine yoldaş olmak için var, hizmet etmek için değil.. ama sana diyebileceğim tek şey var arkadaşım o da en başından böyle giden bi ilişkinin değişmesinin zor olduğunu düşünüyorum.. sana tek tavsiyem madem böyle muamele görüyorsun çalışmalısın tek çaren bu.. onu ezmelisin kazandığın parayla zekanla.. o zaman ondan hiç para istemediğin zaman, ona muhtaç olmadığını anladığında dank eder belki kafasına. allah kolaylık versin.

eşiniz için gösterdiğiniz çabanın birini kendinize harcasanız çok farklı yerlere gelebilirsiniz. evet çok güçlüsünüz ama gücünüzü yanlış şeyler için tüketiyorsunuz.

Eğer evliliğinizi devam ettirmek istiyorsanız kartlarınızı acık oynayın, size "sorun sensin" diyorsa tam olarak nedenini öğrenin.

Sorun sende demiyor,bu yalnış bunu beceremiyosyn,bahaneler getiriyor hep.bi defasında ben senden razıyım,ALLAH da senden razı olsun ,sorun bende demişti,hepsi bahane insan sevse görmez hiçbirisini,bense resmen sana çile çektiriyorum demişti.

Bu kadar insan yorum yaptı her kes aynı fikirde,özgüvenimi kazanmamın tek yolu çalışmak.ALLAH yardımcım olsun

Yok ben tek kendimken hepsini yapıyordum diyor,sana ihtiyacım yok

Bu kadar insan yorum yaptı her kes aynı fikirde,özgüvenimi kazanmamın tek yolu çalışmak.ALLAH yardımcım olsun

kolay olmadığını biliyorum..ben çalışmıyorum, eşim istemiyor herhangi bir yerde çalışmamı.. kpss'ye hazırlanıyorum.ihtiyacımız da yok allah'a şükür..ama sen kendine güvenini kazanmak için, kocana değerini hatırlatmak için çalışmak zorundasın.. ihtiyacın olmasa bile, dimdik durabilmek için.. inşallah tez zamanda güzel bir iş gelir ayağına da hayatın yoluna girer.gelişmeleri paylaş bizimle :)

Arkadasim yazdiklarini ve paylasilanlari dikkatle okudum. inan icim acidi,senin benzerlerini bende yasadim benimde esimde aramda13 yas var.ezilen taraf ben zamanla arkadaslarin dedigi gibi hayir demeyi ögren kendine güven yani o olmasada sen tek basina yasayacagini göster ona banada kayinvalidem hep sabirli gelin diyordu.gelgelelim ciddi bir sey oldugunda oglunun yaninda olurdu.
onun icin oturup bir gece cocugunu uyuttuktan sonra güzellikle konusmaya calis,isteklerini anlat bak dini inanci kuvvetli diyorsun,oradan girmeye calis,islamda kadin ezilmez.ben öyle yapmistim,tam düzeldimi hayir % 50 diyeyim cünkü kazanci senden fazla olunca egolari üszün geliyor.seni de kiskandigi icin baskiyla tutmaya bakiyor.dualarim seninle.

Yok ben tek kendimken hepsini yapıyordum diyor,sana ihtiyacım yok

niye evlenmiş o zaman! tövbeeeeee... sen sana yapılan tavsiyeleri ciddiye al ve şu adama ağzının payını ver. yine olmazsa başka bir yol bakarsın artık, bir kere geldin dünyaya bu ömür böyle geçmez.

Duyarlılığınıza diyecek laf bulamıyorum.ALLAH hepinizden razı olsun,bildiklerinizi esirgemediğinizçin size minnetdarım,uyanmamı sağladınız.umarım tavsiyelerinize uya bilirim.

niye evlenmiş o zaman! tövbeeeeee... sen sana yapılan tavsiyeleri ciddiye al ve şu adama ağzının payını ver. yine olmazsa başka bir yol bakarsın artık, bir kere geldin dünyaya bu ömür böyle geçmez.

Bunca yıl çalıştım evlenmedim,be hayaller kurdum ama önüme çıka çıka sen çıktın diyor

adamı yola getirmek için çaba harcama,tıp mezunu bir kadın
bu hakaretleri nasıl kendine yakıştırır,inadına otur ders çalış,
mesleğini yap bak ozaman nasıl peşinden koşuyor,kıymete binersin valla,
erkeklere güçlü kadın lazım,hanım hanımcık olunca rahat batıyor adamlara.

Bunca yıl çalıştım evlenmedim,be hayaller kurdum ama önüme çıka çıka sen çıktın diyor

eşinin sana bunlar bilinçli söylediğine inanmak istemiyorum. psikolojik sorunları olabilir.. çenesini tutamıyor bence.. bir doktor yardımı almaya ikna edebilirsin. mesela ikimizde gidelim kimde sorun var doktor karar versin de. ben açığım sen de açık ol de..

Ne sorsam cevabı tek,sevmiyoruuuuuuummmm,o kadarrr

Cnm kendine gel, sen ne yapıyorsun böyle?

Eşinin söyledikleri ne kadar kırıcı şeyler. Bu şekilde olmaz. Yani sen eşine karşı otoritermisin dersen hayır ama bu kadarda uzun boylu olmamalı.

Sana kendimce yapman gerekenleri söyliyim. Bu adam konuşmaktan anlamaz, korkması lazım. Eğer bağırıp çağırırsan sen edepsiz olursun. Sonrada gider özür dilersin eşinden bu sefer kendine saygın kalmaz nereden biliyorum biliyor musun? Ben çok yaptım çünkü yakın zamana kadar.

Sus arkadaşım. Eşin ne oluyor ya, bu kadın neden böyle diyene kadar sus. Öyle bir sus ki ödü patlasın. Anneliğini beğenmiyor değil mi benim TUS' a çalışmam lazım de ve bazı yurtlarda düzenlenen kamplara katıl. Git bir iki ay. O süreçte eşini arama. Kendine tekli yatak almak ne demek ya? Bu nasıl bir edepsizlik?

Sen ona olan sevgin sebebiyle alttan almışsın ama eşin senin bu tutumunu maalesef kişilik zaafı olarak algılamış öyle olmadığını derhal bildirmen lazım. Ailene ve etraftakilere hürmet ediyormuş, banane ya, beni saymayan adam yedi düveli başında taşısa ne?

Bu şekilde davranman için en doğru zaman. Derhal tedbir alman lazım. Ne olur bu söylediğimi yap. Belliki eşine çok bağlısın ve dediklerimi yapabilmek senin için çok zor olacak ama mecbursun arkadaşım. Birde şunu unutma erkekler sıkışmadan konuşmaz adam gibi. O kıvama getirmek için yok sayacaksın.

Çok üzüldüm, ne olur izin verme sana böyle davranmasına...

Sağol canım benim.ama bu adam susmaktan anlamaz ki.bağırmaktan anlat sadece.kamplara katılamam,yapamam çok fazla şey.çok kısıtlıyum.benim işim var zaten hizmetçilik ve çocuk bakıcılıgı,bi keresinde kız kardeşime gitmiştik,oğlum için kırmızı sinirli kuş şeklinde şeker hamuruyla pasta yapmışdı,oğlum da yemişti,eve geldik baktı ki çocuğun dili kırmızı,ALLAHIımm neler neler.bi sefer de oğluma çilek yediriyordum çocuk da ab King proya çıkmış ben aç ağzını derken o kendini one attı basını çarptı duvara ,aldı kucağına çocuğu baba bi tekme.iğrenç sözler.dedim ki ALLAH da sana bu sekilde muamele yapsın,nasıl yargılıyorsun öyle yargılanıcaksın,çok kötü olmuştu.özür dilemişti.

Yazamadığım şeyler var duydugum sözlerden ki yazsam konuyu okumayı bile birakıp ne halin varsa gör arkadasım,sen bunlara sabredıyorsan artık dersiniz.kesin

Son düzenleme:
Bana kalırsa ben çalışmak istiyorum de tepkisini ölç... hatta zaten çalışmalısın da olması gerekn bu........fazla sessiz herşeye evet diyen kadını hiç bir erkek sevmiyor.........erkek kadını kaybetme korkusu yaşamadığı sürece kendi egosunu tatmin ediyor.. biraz geç olmuş bunun farkına varmanız... inşallah herşey yoluna girer....

Sen tıp kazandın, onca yıl okudun ve bıraktın öylemi

İpi baştan eline vermişsin, verdiğin gibi geri al, mesleğini yap. Sadece para kazanmak için değil, başarmış olmak için, ayaklarının üzerine basmak için, birey olmak için. Adam seni bir birey olmaktan çıkarmış farkında mısın.

Toparlan, hiç birşey için geç değil ve o güzelim eğitimine yazık etme n'olur, içim acıdı yemin ederim, bıraktığını okuyunca. O okul nasıl kazanılıyor, nasıl bitiriliyor yazık değil mi =((

13-14 sayfadır okuyorum edindiğim izlenim şu;

-Ahh hayat sen ne kadar boşsun,
-Zalim kader beni ne hale getirdin,
-ben cok sabırlı bir insanım
-Çekip gidesim var yalan dünyadan

Sızlanıp sızlanıp yerinize oturuyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…