Esimin kız kardesinden nefret ediyoruuuummSınır bozucu aptalın teki kendi haline bakmadan laf sokmalar kudurmus köpekler gibi önüne gelene saldırmalar hiç bir sekilde muhattap olmadığım halde benimle kavga etmeler geçimsiz anacağım eşiyle ve ailesiyle bile gecinemiyor zaten 2 dakika gören biri anormal olduğunu anlıyor geçenlerde esimle aramda olan küçük bir tartismayı duymuş orda burda atıp tutmuş hakkımızda konuşmuş bende aradım neden böyle yapiyosun diye küfür edip teli yüzüme kapattı bu kadr aşağılık ve kendini bilmeyen biri Nefret ediyorum ama bende bunun rövanşını almazsam görür o asalar kızlar yardımcı olun aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor
Ne yazikki benden ayri detten muzdaribim, paylasmistim, benimde esimin kiz kardesi ki kendisi son derece gecimsiz ve ikinci evliliginide bitirmis birisi , evlendigimden bu yana benimle bir itisme icindedir her zaman saygi ve mesafeyi korumaya calistim,hic samimiyetim olmadi ama ne yazikki son yaptigi ile artik benim icin oldu kendisi...
Bu gorumcem hic usenmemis,kuyumcuya gitmis , alyans almis, icinede esimin adini bir bayan adini ve tarihte 2010 yazdirmis bunuda Surekli kullanmadigimiz bir evimin yatak odasinin cekmecesine koymus , ki bende bunu buldum, kendimi kaybettim gerisini siz dusunun, olay bir ay once oldu, o tarihten bu yana kendisini gormedim, yurtdisindayim su anda kendisini gordugumde katil olmayim insaallah diye dua ediyorum kendime, iste bir insan kendini bu hale getirebiliyor, dusunebiliyormusun, aklima geldikce tuylerim diken diken olmakta , sinirden ellerim titremekte, bu kadar zavalli olan birine karsi siz olsaniz ne yapardiniz????
kuzum senin bu gorumce manyak galiba.. uzak dur sakin gorusme, esini de gorusturme, resmen yuvani yikmak istemis
Esimin kız kardesinden nefret ediyoruuuummSınır bozucu aptalın teki kendi haline bakmadan laf sokmalar kudurmus köpekler gibi önüne gelene saldırmalar hiç bir sekilde muhattap olmadığım halde benimle kavga etmeler geçimsiz anacağım eşiyle ve ailesiyle bile gecinemiyor zaten 2 dakika gören biri anormal olduğunu anlıyor geçenlerde esimle aramda olan küçük bir tartismayı duymuş orda burda atıp tutmuş hakkımızda konuşmuş bende aradım neden böyle yapiyosun diye küfür edip teli yüzüme kapattı bu kadr aşağılık ve kendini bilmeyen biri Nefret ediyorum ama bende bunun rövanşını almazsam görür o asalar kızlar yardımcı olun aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor
Ya arkadaslar neler soyluyosunuz ben bugüne kadar hiç kimse hakkında böyle konuşmuş değilim ama zorla insanın ağzınızda bozuyorlar seviyesinde düşürüyorlar benim zoruma giden nokta şurası ben o bayana kesinlikle bütün hakaretlerine rağmen gerek bana gerekse aileme yapılan hakaretlere hiç bı sekilde cevap vermedim ama bu son yaptıgı beni çileden çıkardı kusura bakmayın benimkide peygamber Sabri değil ister istemez bu hale geliyorsunuz o kadının nası bı kadın oldunu bilmiyoruz yaptıklarını söylesem bu söylediklerimin az olduğu kanaatine varırsınız ben zaten cevrede çok ağırladı ve çok saygılı biri olarak bilinirim oda cevresinden manyakligi ile bilinir eşiyle geçiremez annesi kendi ağzıyla söyledi kızımın sucu esinin sucu yok yani Ailesi'de farkinda
Ya arkadaslar neler soyluyosunuz ben bugüne kadar hiç kimse hakkında böyle konuşmuş değilim ama zorla insanın ağzınızda bozuyorlar seviyesinde düşürüyorlar benim zoruma giden nokta şurası ben o bayana kesinlikle bütün hakaretlerine rağmen gerek bana gerekse aileme yapılan hakaretlere hiç bı sekilde cevap vermedim ama bu son yaptıgı beni çileden çıkardı kusura bakmayın benimkide peygamber Sabri değil ister istemez bu hale geliyorsunuz o kadının nası bı kadın oldunu bilmiyoruz yaptıklarını söylesem bu söylediklerimin az olduğu kanaatine varırsınız ben zaten cevrede çok ağırladı ve çok saygılı biri olarak bilinirim oda cevresinden manyakligi ile bilinir eşiyle geçiremez annesi kendi ağzıyla söyledi kızımın sucu esinin sucu yok yani Ailesi'de farkinda
Ben karşındakine durduk yere bu uslubu kullanmadım ama karşıdaki bana durduk yere kufretti ozamana kadar hiç bir saygısızlığım olmadıgı halde iste benim bittiğim nokta aynı terbiyesizligi yapsaydım bastan beri ona karsı hakettim der Avuturum kendimiKarşınızdakine kızıyorsunuz siz üslup bozuyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Ben karşındakine durduk yere bu uslubu kullanmadım ama karşıdaki bana durduk yere kufretti ozamana kadar hiç bir saygısızlığım olmadıgı halde iste benim bittiğim nokta aynı terbiyesizligi yapsaydım bastan beri ona karsı hakettim der Avuturum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?