Esininin kız kardeşine illet olanlar

Konu sahibi hanımefendinin üslubunu hiç ama hiç beğenmedim başlık tamam kendini anlatıyor burada haklısınız ama kendiniz hakkında da anlatmadığınız şeyler olduğunu düşünüyorum. Velev ki, eşinizin telinden mesaj attınız diye niye küfür edip kapatsın durup dururken demekki mesajda güzel şeyler yazmıyordu diye düşünürüm bende ki burada konuşma tarzınızı eleştire herkese de vermiş veriştirmişsiniz bunu gerçek hayatınızda da yapıyorsanız tabi aynısıyla karşılaşırsınız. Kendiniz size cevap verenlere her türlü sözü söyleyip, aynı karşılığı alınca bu ne terbiyesizlik diyorsunuz ama önce dönüp kendi yazdıklarınıza bakın. Görümcenle ilişkinize gelince nefret nefreti doğurur ve bu en çok yine size zarar verir karşınızdakine değil. Görüşmezsiniz, aynı ortamlarda bulunmazsınız o hatalıysa eşiniz de size hak verir zaten olur biter. Yokmuş gibi davranın sinirlenmeyin.

Siz konuyu doğru dürüst okumadan yorum yapmışsınız çünkü ben ona mesaj falan atmadım aradım neden böyle yapiyosun dedim ve telefonu yüzüme kapattı üslup meselesine hiç gelmiyorum yorum yapanlar da hakaret etmeden yorum yapabilirler sonuçta tanımadıkları biriyim ama eleştirileri çok acımasız neyse eğer bende kendisi gibi terbiyesiz olup her söylediğine laf yetiştirseydin bu yaptıgı hareket karşısında bu kadar rahatsızlık duymadım zaten görüşmüyorum eşimde görüşmüyor esim bana eskiden eğer kızkardeşimin yaptıgı hareketleri sen yapsan 1 dakika bile evli kalmazdim derdi gerisini siz duşunun ayrıca ona karsı bı nefretim yok sadece çok ofkeliyim olayın daha taze olmasından kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…