Madem bu kadar anormal biri, cevresi tarafindan da normal olmadigi belli ise, neden bu kadar onu ciddiye alip cildiriyorsunuz ki? Durumu degistirmek icin caba sarfetmek istiyorsaniz, alin bir uzmana goturun. Olmuyorsa da ciddiye almayin. Boylelerinden ancak uzak durulur,mumkun degilse de idare edilir. Sizinki tabiri caizse deliyle deli olmak gibi birsey.
Yakıştırmalarınız hayretler içinde bıraktı beni. Eşinizin kardeşine seviyesiz demişsinizde sizinki de yerlerde. Hiç bir bayana yakıştıramıyorum bu şekilde bir üslubu, çirkefleşmeye seviye düşürmeye hiç gerek yok.Burda derdinizi çok daha farklı bir üslupla aktarsaydınız keşke çünkü herkes okuyor.
genel olarak saygı ne kadar yitirilmiş, bu nasıl bir üslup...
karşınızdaki eşinizin kız kardeşi de olmayabilir...
her hangi bir insan için böyle konuşmak çok kötü...
senınde bırı damarına bastıgında daha kotusunude solersın merak etme...
Esimin kız kardesinden nefret ediyoruuuummSınır bozucu aptalın teki kendi haline bakmadan laf sokmalar kudurmus köpekler gibi önüne gelene saldırmalar hiç bir sekilde muhattap olmadığım halde benimle kavga etmeler geçimsiz anacağım eşiyle ve ailesiyle bile gecinemiyor zaten 2 dakika gören biri anormal olduğunu anlıyor geçenlerde esimle aramda olan küçük bir tartismayı duymuş orda burda atıp tutmuş hakkımızda konuşmuş bende aradım neden böyle yapiyosun diye küfür edip teli yüzüme kapattı bu kadr aşağılık ve kendini bilmeyen biri Nefret ediyorum ama bende bunun rövanşını almazsam görür o asalar kızlar yardımcı olun aklıma geldikçe sinirlerim alt üst oluyor
Sizin kullandığınız üslupla onun ettiği küfürler arasında bir fark göremedim. Eminim o da sizin için aynı şeyi düşünüyordur. Seviyenizi karşılıklı düşürüp, aradaki saygıyı tamamen yitirmişsiniz. Körler sağırlar birbirini ağırlıyor sizin ailenizde :S
Siz neden bu kadar savunuyorsunuz ki bu üslubu.
Erdem en kötü zamanda bile çirkinleşmemeyi başarabilmektir.
O söylenilen, yakıştırılan sıfatlar söylenmeden durum anlatılamıyor mu?
Siz neden bu kadar savunuyorsunuz ki bu üslubu.
Erdem en kötü zamanda bile çirkinleşmemeyi başarabilmektir.
O söylenilen, yakıştırılan sıfatlar söylenmeden durum anlatılamıyor mu?
tamam uslubu dogru olmayabılır ama burda neler yazıyolar daha guzel bısekılde uyarabılırler hanım efendı...hem olay kımseyı savunma degıl bunuda ıyıce anlayınn....
senınde bırı damarına bastıgında daha kotusunude solersın merak etme...
Arkadaşlar konuyla ilgili yorumunuz varsa paylaşın yoksa konu sahibini eleştirmeyin artık.Konudaki kötü kelimeler editlendi.
Ben seni bi öpeyim..
BUDUR..
uslub cok onemlı bısey arkadasım haklısınız ama kıza destek olacagınıza kostek olmusunuz ıyıkı bırı yazmıs saygı yerlerde dıye sızde hemen gaza gelıp devam etmısınız begenmıyosan okuma kardesım yorumda yapma allah allah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?