eşim proje için ünüversiteyle yurtdışına gitcek ilk önce bana sordu gideyimmi diye bende hep böyle fırsatlar çıkıyodu hayır diyodum bu sefer git dedim çünkü sonra senin yüzünden gidemiyorum demesin diye.....şimdi gidecek ama benim içim içimi yiyor orda gezcek ya kızlarla takılırsa diye taaaa benden uzaklarda her fırsatta telle konuşamayızda uffffffff yaaaa siz olsanız napardınız?
ya doğru söylüyorsunuz aslında yapan burda da yapar ama ben ilk defa bu kadar ayrı kalcam bide her an konuşma imkanımızda olmayabilir telefonla zırt pırt..sonuçta çok yoğun olmayacak sadece orda okula bi proje sunacaklar geri kalan zamanlarda gezcekler ne bilim hani filmlerde oluyor ya akşam bara gidiyorlar eğlenmeye sonra kızlar takılıyor yani yabancı kızlar daha farklı daha rahatlar....ya aklını çelerlerse diye düşünüyorum güveniyorum ama aklıma bunlarda gelmiyor değil
eşim proje için ünüversiteyle yurtdışına gitcek ilk önce bana sordu gideyimmi diye bende hep böyle fırsatlar çıkıyodu hayır diyodum bu sefer git dedim çünkü sonra senin yüzünden gidemiyorum demesin diye.....şimdi gidecek ama benim içim içimi yiyor orda gezcek ya kızlarla takılırsa diye taaaa benden uzaklarda her fırsatta telle konuşamayızda uffffffff yaaaa siz olsanız napardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?