Eşiniz ailenize giderken sorun çıkartıyor mu?

Taktik maktik varsa versene :KK48:
hahahah, eşim zaten babasıyla ortak iş yapıyor yani babasını hep görüyor kardeşlerini de genelde görüyor.
ben tek çocuğum o yüzden benim aileme daha cok gitmeye dikkat ediyoruz.
biraz uzun süre onlara gitmeyince de ben artık gidelim diyorum o şekilde annesiyle konuşup eşime bugun size gidelim diyorum bu kadar:halay: yani onun ailesiyle de benim ailemle de aramızda en fazla 10 dklık bi mesafe var zaten küçük yer. kayınvalidemi bir ay görmediğim de oluyor, sağolsun gelin gelin diye sıkıştıran bir kadın değil.. herkes kendi halinde yani:KK15:

hahahah, eşim zaten babasıyla ortak iş yapıyor yani babasını hep görüyor kardeşlerini de genelde görüyor.
ben tek çocuğum o yüzden benim aileme daha cok gitmeye dikkat ediyoruz.
biraz uzun süre onlara gitmeyince de ben artık gidelim diyorum o şekilde annesiyle konuşup eşime bugun size gidelim diyorum bu kadar:halay: yani onun ailesiyle de benim ailemle de aramızda en fazla 10 dklık bi mesafe var zaten küçük yer. kayınvalidemi bir ay görmediğim de oluyor, sağolsun gelin gelin diye sıkıştıran bir kadın değil.. herkes kendi halinde yani:KK15:
Ne güzel inşallah hep böyle devam eder huzurlu :KK68:

Planı ortak yaparız ve herkes uyar
Sizinkilere gitmeyelim veya gitmemek için bahaneler uydursa ömür boyu kendi ailesine aynı sorunları çıkaracağımı bilir
O yüzden karşılıklı mecburi saygı ve sevgiyle hallediyoruz işleri 😂
Ortada bir tatsızlık yoksa ben hiç gelemem bu tarz şeylere
Bir zahmet birbirimizin ailelerine saygı duyalım
Bu taktiğinizi unutmamaya çalışayım. Belki birgün lazım olur 😄

Bu yan çizmeleri önceden de yapıyorsa kızardım evet. Ama gerçekten evde kafa dinlemek istiyosa kendim giderdim. Her aile ziyaretine ikili gitmek zorunda hissetmiyorum

Back
X