Eşiniz ailenize nasıl davranır?

Eşim ailemle çok iyidir özellikle babamla çok iyi anlaşırlar bende onun ailesiyle çok iyiyim ben aramasam bile onlar sağolsun beni ararlar. Kaynanam çok çok iyi bir insandır bu zamana kadar bir tek kötü lafını duymadım ne yüzüme ne arkamdan. Oraya giderim prensesler gibi karşılarlar beni yani bilmiyorum şükrediyorum hep böyle bir aileye denk geldiğim için kendilerine de söylerim aynı şeyi hergün neler okuyoruz şükürler olsun sizinle karşılaştıran rabbime diye. Gittiğimde Kaynanam çalışyırmaz görümceme söyler çay suyu koy sofrayı topla gibisinden Allahım herkese nasip etsin böyle güzel aile. eşimde aynı düşünür oda saatlerce muhabbet eder ailemle babamla. 2 tarafa da çok sık gitmiyoruz ama telefonla falan sürekli iletişim halindeyiz

Gorucu usulu muydu sizinki cok merak ettim masallah diyeyim imrendim.

Benim esim aileme saygili iyi davraniyordu.onun ailesinden kaynakli meseleler yuzunden ben konusmuyorum onun ailesi ile hatta engelliler bende kendisi de biliyor. Oyle olunca aileme karsi biraz mesafeli artik o da

Herkes birbirinin ailesiyle arkadaş gibi bizde.
Eşim babamla oturur alkol alır. Ben kayınvalidemle cafeye gider nargile keyfi yaparım. Aramızda seviyeli bir samimiyet var. Kimse kimsenin hayatına yorumda bulunmaz. Yanyanayken eğlenir,sonra da vedalaşır ayrılırız. :)

Benim esim aileme saygili iyi davraniyordu.onun ailesinden kaynakli meseleler yuzunden ben konusmuyorum onun ailesi ile hatta engelliler bende kendisi de biliyor. Oyle olunca aileme karsi biraz mesafeli artik o da
Ailene karşı mesafeli olmasını yadırgamadın mı? Senin ailenin bir suçu yok yaşananlarda.

Ailene karşı mesafeli olmasını yadırgamadın mı? Senin ailenin bir suçu yok yaşananlarda.

Yok evet annemin yaninda saydirdim ben ona bayagi . Annemde guzelce konustu onunla neden istiyorlar sizden baban neden dusunmedi zamaninda filan dedi. Babanin gazino borcunu neden siz odeyecekmissiniz dedi. Kendisini desteklemedi ya annem filan.Ondan dolayi yapiyor olabilir diye dusunuyorum.

Eşimin ailesiyle eltilerim hariç çok iyiyim. Espriler havada uçuşur. Değer görüyorum ve değer gösteriyorum.
Eşim de benim aileme karşı öyle. Sabaha kadar deli gibi muhabbet ederler, tartışırlar, gülerler.
Çünkü zıt aileler değiliz. Bu yüzden uyumluyuz şükür.

Eşim anne babama karşı gayet saygılı,sevgi dolu ve samimidir.
Ailemde,tüm sülalemde hatta çok sevilir,yakındır.

Ben onun anne babasına saygılıyım ama mesafeliyim,eşim de öyle çünkü.
Eşimle ve diğer çocuklarıyla aralarında sorunları,soğuklukları vardır.
Biz de onların istediği mesafeyi korur,ana baba ziyaretini yapar,gönüllerini alırız,güleriz eğleniriz fena geçmez zaman ama o kadar.
Sıradan,basit bir ilişki.
Sevmem ama saygımı bozmam asla.

Yok hayır severek evlendik :) Eşinize karşılık vermek istemiş aklınca. Aileler ile ilgili sorunlar maalesef kendi ilişkilerimizi etkiliyordur mutlaka. Çok ince konular bunlar yani tek taraflı hiç birşey olmaz onlar size iyi davranacak ki sizde iyi davranın. Tek taraflı olduğu zaman olan tek şey aptal konumuna düşmek. Ezildikçe ezilmek vs. Rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın.

Yok hayır severek evlendik :) Eşinize karşılık vermek istemiş aklınca. Aileler ile ilgili sorunlar maalesef kendi ilişkilerimizi etkiliyordur mutlaka. Çok ince konular bunlar yani tek taraflı hiç birşey olmaz onlar size iyi davranacak ki sizde iyi davranın. Tek taraflı olduğu zaman olan tek şey aptal konumuna düşmek. Ezildikçe ezilmek vs. Rabbim kimsenin mutluluğunu bozmasın.

Ecmain

Eşiniz sizin ailenize ,siz eşinizin ailesine nasıl davranırsınız?

Herkese nasıl davranıyorsam yani karakterim neyse oyum hiç rol yapmadım yapmam neyse o böyle kabul ettiler beni:)
Saygıda kusur etmem genelde hoş sohbetiz şakalar komiklikler havada uçuşur ama damarıma bastılarmı(bu bebeğimle ilgili konular oluyor) dişlerimi gösteririm asla ama asla susup oturup alttan almam tavrımı çok net koyarım eşim daha sakindir benim tarafımda da durumlar aynı değişiklik yok

Herkese nasıl davranıyorsam yani karakterim neyse oyum hiç rol yapmadım yapmam neyse o böyle kabul ettiler beni:)
Saygıda kusur etmem genelde hoş sohbetiz şakalar komiklikler havada uçuşur ama damarıma bastılarmı(bu bebeğimle ilgili konular oluyor) dişlerimi gösteririm asla ama asla susup oturup alttan almam tavrımı çok net koyarım eşim daha sakindir benim tarafımda da durumlar aynı değişiklik yok
Sınırını koyuyorsun demek ki ondan iyisinizdir bence canım

Eşim ailemi çok sever. Kendi ailesine davrandığı gibi davranir. Ama daha saygılıdır. Ben de esimin ailesini severim ama pek anlasabilecegim insanlar değil. Saygili ve mesafeli davranirim. Haftada 1 ararim.

Sınırını koyuyorsun demek ki ondan iyisinizdir bence canım

Valla sınırım varmı bilmem ama ortada yanlış bi durum varsa karşımdaki istediği kadar yaşça büyük olsun büyüktür aman ayıp olur diyip kenara çekilmem hele aman kocamın annesidir babasıdır diyip hiç çekilmem ben cazgır olan gelinlerdenim lafımı sözümü esirgemem ama sağolsunlar severler beni :KK70:
5 senelik evli sayılırım eşimin yerinde başkası olsa çok kötü kavgalar ederdik ailesine davranışlarımdan ötürü ama bemimki ağzına sağlık az bile dedin diyor çünkü doğruyu söylüyorum o da biliyor :KK70::KK68:

Esimin ailesiyle aramiz iyi sadece bugun beni cileden cikardi esim aradi oglumuza bi surprizi oldugunu soyledi kayinvalidemin yaninda konusmustum telefonu kapatinca cocuga surpriz yapacakmis dedim o da anca ogluna para harciyor deyince o an nefret ettim kendisi hasta oldugu icin esimin ona yardimi oluyor maddi anlamda ve sesimi cikarmiyirum ama bu sozu duyunca cok sinirlendim tabiki ogluna harcayacak baska kime harcayacak dedim sustu oyle deyince.cok doldum icimi dokeyim dedim.bu arada esim de benim aileme karsi cok saygilidir her turlu yardimlarina kosmak ister fakat ailem kabul etmez

Çok büyük tolere edilemeyecek absürdlükler olmadığı sürece benim aileme nasıl davranılsın istiyorsam öyle davranırım. Karşıdakinden de buny beklerim tabi.

Ha evli degilim evlenince böyle olmuyodur belki bilemem ama benim ailemden gördüğümde bu. Ne olursa olsun esinizin ailesini kötülemeyin nefret etmeyin sevmeyebilirsiniz ama saygınızı kaybetmeyin.

Eşim ailemi çok sever
Saygıyla davranır
Ailemde öyle eşimi severler

Biz ksrşılıklı samimiyiz birbirimizin ailesiyle. Çünkü herkes birbirine çok saygılı ve iyi niyetli. Kimse kimsenin sınırını aşmadı henüz. Bu yüzden sever, sayarız.

Ben karakterim gereği insanlara takılmayı severim kple bu minvalde gider ilişkimiz ,dürterim onu şaka yaparım beni görünce yüzünde güller açar,kv kolay alınır hemen bozulur onunla da günlük muhabbetlerden öteye gitmemeye çalışırım,ağzı da pek sıkı değildir önemli şeyleri anlatmam,kızıma gül gibi bakar o yüzden kredisi boldur bende genelde idare ederim,eşim bana göre daha suskundur ailemle muhabbeti kısadır az konuşur ama çok saygılıdır müsade ister odamızda tek takılmayı tercih eder,onu da öyle kabul ederiz,bizim karşılıklı aileler takılmayı çok sever,kv tembeldir annem çok hamarattır yerinde duramaz,kvde de hizmet edilmesini çok sevdiği için annemi övüp durur annem de gaza gelir daha çok çalışır,babam da boş muhabbeti sever kpde de onu dinlemeyi sever herşeyi onaylar,babamda daha çok coşar anlatır durur,kpin hepsini anladığından bile emin değilim :halay:
herkes ayrı telden takılır ama birarada kalabalık iyiyizdir,dandini dandini giderler. Yıllar geçti herkes herkese alıştı artık çok derin ilişkiler olmasa da kakara kikiri döner sohbet :KK49:

Ikimizde birbirimizin ailelerini telefonla arayip konusmayiz. Gerekli bir durum olmadikca. Annem beni arar muhabbet icin o kadar.
Bir araya geldigimizde eşim benim aileme daha yakındir. Daha hoş muhabbet ortami oluyor. Ben eşimin ailesine daha mesafeliyim. Problemler yasadik gecmiste cunku.

Back
X