- 27 Nisan 2009
- 2.729
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.083
- 683
Kesin kırsalda olduğu için ezik görüyor olabilir.Eşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.
Var ya en sinir olduğum insan tipi. Ömür törpüsü böyleleri. Açık açık konuş o net değilse bile sen net ol illaki net olmak zorunda kalıcaktır. Eğer bir sebebi yoksa çok ayıp ediyor. Ailene soğuk davranmasına üzüldüğünü kırıldığını söyle yine devam ederse o başka ama şimdi hiç karşına alıp konuşmadan suçlanmaz yani insan.Sevmediğini davranışlarıyla belli eder. Ya da söylenir başka şeyler üzerinden. Net değildir yani.
Eşiniz huysuz ve bencil bir insan belli ki, size kolaylıklar dilerim. Bu durumun iyileşme ihtimali çok düşük. Sizin hatrınızı da saymadığı çok açık, insan böyle soğuk davranır mı hiç eşinin ailesine…Eşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.
Benim eşimde aileme karşı aynı böyleydi ilk yılımızda kv ve görümce dolduruyordu anneme özellikle düşmanı gibi davranıyor du kv ile annemin yıldızı hiç uyumadı annem bi laf söylese bize laf soktu olarak anladılar yada işlerine öyle geldi eşimi dolduruyorlardı şükür ki şimdi bi olayları oldu ondan dolayı gördü bazı şeyleri eşim şimdi kendi ailesine nasıl insanlar bunlar diyorEşimle ailem arasında hiçbir sorun olmamasına rağmen eşim, ailemi sevmiyor. Davranışlarından hissediyorum. Asla kendi ailemi övmek için söylemiyorum ama benim ailem kırsalda yaşayan kendi halinde insanlar. Ailemin yanına zaten pek gelmez. Gelince de bin tane laf bulur. Bir şey yapsalar ya da bir laf çarpsalar haklı diyeceğim. Ailem biz geleceğiz diye durumları iyi olmamasına rağmen neler neler hazırlar. Surat yine beş karış niye geldik der gibi. Neleri gözüne batıyor bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor. Ailemle de paylaşamadığım için size yazmak istedim. İyi günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?