- 6 Ağustos 2016
- 217
- 38
- 13
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Ne alaka nasıl oldu buEşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
Merve bunu beğendiHiç sorma komşu Kızı neriman yapti yeni üyeyim acemiyim
Kiz neriman Allah iyligini versinHiç sorma komşu Kızı neriman yapti yeni üyeyim acemiyim
Hatasız kul olmaz diyorum ve susuyorumKiz neriman Allah iyligini versin
Sizin eşinizin ailesi istemiyomu sizi?Eşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
Evet istemiyorlar.Sizin eşinizin ailesi istemiyomu sizi?
Yazıklar olsun öyle Ada'ma da ailesine de şeref haysiyet yok seni namus diye bilmiyorlar sa ne diye gelin diye getiriyorlar ayıp yani herkes yaşayabilir bu durumu ben eşimle tartışırım ailesi hatalı da olsa yanımda laf söyletmez fakat asla ailesinin önünde ezmez lafta söyletmez olması gereken bu bence de uyarmalısn eşini sen onun karısısın anne baba dahi ikinci planda ya o da tavır alsın karımı istemeyen beni de silsin desin
Neden¿Evet istemiyorlar.
Neden¿[/QUOTE nedeni:eltimin beni istememesi ..konu baya uzun değinersem konu başlığım farklı boyut alır. ...sizce var mı diye bir başlık açmıştim orada yazıyo canim nedeni
Kısaca:eltim ve eşim birbirine olan düşkünlugu bende bunu kabulldnenedigim için yadirgiyorlar beniKonuyu biraz daha acık paylasırsaniz daha net yormlar yapabilirz durduk yeremi istemyolar sizi sorun ne eşiniz neden gizli gidiyo esinizlemi ayrildnz neden ayrldiniz¿¿
Aynen canım suçlu belli ama kimse görmek istemiyor aileye sonradan katılan biriyim diye itekliyorlarMalesef bazı erkekler böyle, malesef bazı aileler de böyle. Siz ikisinden yana da şanssızmışsınız.
DüşkünlükKısaca:eltim ve eşim birbirine olan düşkünlugu bende bunu kabulldnenedigim için yadirgiyorlar beni
Aynen canım eltim bağlı eşime sürekli yemeğe çağırıyor beni hic çağırmadiDüşkünlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?