- 6 Ağustos 2016
- 217
- 38
- 13
- 38
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Amin canım Sağol duan icinAy çok zor bi süreç valla canım Allah doğru yola çıkarsın hepinizi en çok da kocanı eltini de ıslah etsin
ayrıldık canim sadece resmi olarak bitmediŞimdi adamla birliktemisiniz hala ayrildinizmi peki
Eşinizin ailesi sizi istemiyor ama oğullarına sadece evimize sen gel, eşini getirme diyorlar. Bu durumda ne yaparsınız?
Hayirlisi boyleymis tabi bnm sizin evliliginiz konusunda yorum yapma hakkim yok ama duzelmiosada yapacak bir sey yok Allahim boyle insanlari islah etsinayrıldık canim sadece resmi olarak bitmedi
Çocuk varmi bilmiyorum ama çocuk olsa bile zaten o adamla bunlari bile bile nasil yaşıycaksınız sakın dönmeyin kendinize deger verin...hayır eltinizin kocasındaki genişligide anlam vermiş degilim nasil ilişkiler tahammül edilemez derecede benceayrıldık canim sadece resmi olarak bitmedi
Anladım oluyor evet ama benim durum ayrımcılık diğerini tutup beni dışlamak daha yeni bir buçuk yil evliyim daha tanimadilar bile huyumu suyumu bu cok üzüyoreşimi götürmem
benim ailem de öyle diyor
eşimi getirmiyorum napiyim
Amin canımHayirlisi boyleymis tabi bnm sizin evliliginiz konusunda yorum yapma hakkim yok ama duzelmiosada yapacak bir sey yok Allahim boyle insanlari islah etsin
Bir yaşında oğlum var canım bu yüzden biraz yıkık içindeyim çocuktan daha değerli elti kılınmışÇocuk varmi bilmiyorum ama çocuk olsa bile zaten o adamla bunlari bile bile nasil yaşıycaksınız sakın dönmeyin kendinize deger verin...hayır eltinizin kocasındaki genişligide anlam vermiş degilim nasil ilişkiler tahammül edilemez derecede bence
Kimse eltime arama kız huylaniyor bebeği var demedioha konu aile değil ki eltiymiş
çok pis kokular geldi
Bir Anlık kararla evlendik canım sevdiğini saniyordumBaya esinizle eltiniz birliktelik yaşıyo anlaşılan bu..yeni evliymissnz bide yaziklar olsun adama..severekmi görücü usulmü evlendiniz?
Ayni yastalar 39 ama kardes gibilermis eltim kaynimsiz yapamam diyorEltiyle koca niye duskun olsun. Esimle buyu eltimde ayni evde yasamislar yillarca ama esim cok utanir mesafelidir sizinkiler baya ilginc
Allahım o nasıl bir cümleAyni yastalar 39 ama kardes gibilermis eltim kaynimsiz yapamam diyor
Ayni yastalar 39 ama kardes gibilermis eltim kaynimsiz yapamam diyor
Yengem değerli diyor.ve abisiyle konuşmuyor selam vermiyor eltime korna basarak selam veriyor arabayla bile giderkenEsin ne düşünüyor bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?