eşiniz ailesine sizi değişiyorsa tepkiniz ne olurdu?

ayrıldık canim sadece resmi olarak bitmedi
Çocuk varmi bilmiyorum ama çocuk olsa bile zaten o adamla bunlari bile bile nasil yaşıycaksınız sakın dönmeyin kendinize deger verin...hayır eltinizin kocasındaki genişligide anlam vermiş degilim nasil ilişkiler tahammül edilemez derecede bence

Bir yaşında oğlum var canım bu yüzden biraz yıkık içindeyim çocuktan daha değerli elti kılınmış

Baya esinizle eltiniz birliktelik yaşıyo anlaşılan bu..yeni evliymissnz bide yaziklar olsun adama..severekmi görücü usulmü evlendiniz?

Eltiyle koca niye duskun olsun. Esimle buyu eltimde ayni evde yasamislar yillarca ama esim cok utanir mesafelidir sizinkiler baya ilginc

Ayni yastalar 39 ama kardes gibilermis eltim kaynimsiz yapamam diyor

Valla az bile kiskanmmissiniz . Kadin miye çekilmiyor. Baktı ki kiskaniyor cekilir insan sorun olmasin diye. EsiminBir akrabasi vardi esimi her gordugunde abartili samimi davranıyordu sakayla karisik bn kocami cok kislanirim annesi bile yaklasamaz dedim o oldu kadin daha da mesafeli oldu esime

Ikisi hakkinda ne söylenti cikmis dediniz ya ben sonradan duydum¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…