- 12 Ekim 2014
- 3.280
- 1.993
- 63
- Konu Sahibi Tugbaaktas
-
Gerçekten çok enteresan bi durumAynen canım eltim bağlı eşime sürekli yemeğe çağırıyor beni hic çağırmadi
Orda bi neden yazmiyo canim şimdi böyle biseyin size karşı neden yapıldıgı önemli bence hadi ben olsaydim diye konusaym bari madem acıklamyosunuz beni istemeseler bende çokta umrumda derim beni istemeyeni bende istemem eşimin benden gizli gitmesine gerek yok onun ailesi annesi babasi ona karişmak bana düşmez ancak ordan gelince huyu degişiyo dolmuş bi şekilde gelen karakterde bi kocaysa o zamn onlada kavga ederim noluyo diye...ama benimde yanlışlarim varmı bu durumun oluşmasında asıl soru bu yani sizin hatanız varmı varsa ne tek taraflı suçlamak olmaz acıklayici olmak gerekr biraz daha dogru yargida bulunabilmek için...
Bende onlari çok yadırgadim şuan eltinle kocan niye düşkün olaki birbirine ne alaka yaniKısaca:eltim ve eşim birbirine olan düşkünlugu bende bunu kabulldnenedigim için yadirgiyorlar beni
Beş yıl ayni evde yaşamıslar ...eltimin eşi o siralar yurtdışındaBende onlari çok yadırgadim şuan eltinle kocan niye düşkün olaki birbirine ne alaka yani
Owww kıskanmanizı gerektircek şüpheli bi durum varmi aralarinda pekiBeş yıl ayni evde yaşamıslar ...eltimin eşi o siralar yurtdışında
İnanın bende anlam veremiyorum ayrıntılara yer vermeden, bunaltmadan sizleri yüzeysel yazıyorum canım sizlerin tepkileri merak ettimGerçekten çok enteresan bi durum
Herkes ayni seyi düsünüyo şu andaBir ben mi art niyet arıyorum şu an?
Elbette var canim ...başlı başına nedenOwww kıskanmanizı gerektircek şüpheli bi durum varmi aralarinda peki
Detaya girebilirsin canm....peki yakaladinizmi herhangi bisey yani kanitiniz varmi en azindan¿Elbette var canim ...başlı başına neden
Mesela şunlara şahit oldum:1-telefon açıp makina bozuk gel yap.2-yemeğe gel 3-denize götür 4-araba sürmeyi öğretmekDetaya girebilirsin canm....peki yakaladinizmi herhangi bisey yani kanitiniz varmi en azindan¿
Siz evli degilmiydiniz o zaman ve de kayınvalde kp filan hep birliktemi yaşamışlar?yani öyleyse digerleride haberdardir bu durumdanBeş yıl ayni evde yaşamıslar ...eltimin eşi o siralar yurtdışında
ve herseyi yengesine anlatmasıMesela şunlara şahit oldum:1-telefon açıp makina bozuk gel yap.2-yemeğe gel 3-denize götür 4-araba sürmeyi öğretmek
Valla tam olarak durumu bilemiorum ama bn hem o eltinin hemde kocamin sacini basini yolardim ne demek ya birbirlerine duskunler hayirdir kardes olsalar anlarimdaBeş yıl ayni evde yaşamıslar ...eltimin eşi o siralar yurtdışında
kayın Validem ve eltim evi yakın mesafe beş yil eltimin evinde anne babasinda kalmıyor ne eltim ne de eşim .........evliydim canim bazı şeyleri sonradan duydumSiz evli degilmiydiniz o zaman ve de kayınvalde kp filan hep birliktemi yaşamışlar?yani öyleyse digerleride haberdardir bu durumdan
Eşimin yolunacak sacida yok canim.....gerçekten tepki mi sözel verdim hep ama kaybettim uzaklaşmadi yineValla tam olarak durumu bilemiorum ama bn hem o eltinin hemde kocamin sacini basini yolardim ne demek ya birbirlerine duskunler hayirdir kardes olsalar anlarimda
Şimdi adamla birliktemisiniz hala ayrildinizmi pekikayın Validem ve eltim evi yakın mesafe beş yil eltimin evinde anne babasinda kalmıyor ne eltim ne de eşim .........evliydim canim bazı şeyleri sonradan duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?