eşiniz alışveriş merkezlerine gitmeyi ve gezmeyi sever mi?

Ayy ne güzel yazmışsınız ..hele bistrogirl çok hoşuma gitti yaa..negüzel kendine göre birini bulmussun ALLAHIIIMMM inş... benimde öyle biri çıkar karşıma gezmeyi alışverişi çok sever.. o benden daha çok sevsin allahımm:Saruboceq: nolurrrr

gezmeyi çok sever.özellikle haftasonları tatile gitmeyi.biyerlere kaçalım hadi deyip apartopar tatile gideriz.alışverişi de sever.özellikle market.

benim eşimde bayılır yaa neredeyse bende çok sever =) ikimizde alışverişkoliğiz şu sıralar bebek reyonlarında iç geçiriyoruz.cinsiyet belli olduğu gün deli gibi alcaz istediklerimizi

sevmezsevmezzzz aslinda cok yogun calistigi iicin kalan vaktini evde dinlenerek gecirmek istiyorrr:çok üzgünüm:

alışverişi sevmez ben biraz oyalanırım mağaza mağaza dolaşmayı severim o da hemen alıp çıkmak ister.ama gezmeyi çok sever hafta sonlarını kesinlikle evde geçirmeyiz yağmurlu havalarda bir yere gidemesek bile arabayla bizi şehirde gezdirir.gezmeye benden daha çok düşkündür diyebilirima.s

inşallah canım. Allah gönlüne göre versin...

bence erkeklerin istediği alışverişte kadın sihirli değnek değmiş gibi olmalı...hemen almalı çabucak olmalı..hızlı hatta ışık hıızıyla alıp çıkmalı...onlara beklemek eziyet geliyor..

bız esımle kolay kolay yanlız alısverıse gıtmeyız.gerek gıda gerekse gıyım v.s alısverıslerı hep beraber aparıs.ne esım kendıne nede ben kendıme bırbırımız olmadan bişey alamayız.alısverıs magazalarında dozu kacırmadıgım surece esım prb. cıkarmaz.bı magazada saatlerde kalmadıgım surece mutluyuzdur:asigim:

ay çok sever eve hiç boş gelmez marketler indiirmler ondan sorulur bende tam aksiyimdir ihtiyaç olunca severim fazla gezmek istemem bişey beğenmem o da uyuz olur ist dolaştın bişey almadın der güzel giyinip süslenmemi çok ister :)) kolay kolay kimseyi beğenmez ben gibi birini nasıl beğenip evlendi kendide bende hayret ederim :)) aldığım şeyleri beğenmez bende onun beğendiklerini beğenmem ama alıp kenidisi getirise giyerim etrafımdaki herkes de keşke bizim eşimizde böle olsa der :=)

not ne istesem alır kendisinede alır cebinde parası olmasından rahatsız rahat edemez illa harcar

bende zavalım para biriktirmeye çabalar dururum

sever sevmez mi?
keske biraz az sevse vallahi biraksam benden cok alisveris yapar.
ben oturalim desem de oturmaz.
kredi kartlarini aliyorum bazen elinden.
ortasi yok mu bunlarin?

hede bayılırız 3 haftadır söz vermiştik alışveriş merkezine gitmeyelim diye hop birden baktık söz möz hak getire birden alışverişteyiz kimse bizi tutamaz ama ben hep mutlu kocacık mutsuz para gidiyor ya

allaha sükür benimde esim sever
yani daha dogrusu söyle 5yil kadar haftanin 6günü calisdigi icin cok nadiren vakit buldugumuzda cikdik alisverise ama pazarlarimizi dolu dizgin gecirirdik ya sinema yada hava alma yürüyüs falan simdi haftanin 5günü calisiyo ve hemen hemen her cumartesi cikiyoruz gerek alisveris olsun gerekse sadece gezmek amacli

Genelde alışverişi ben yaparım istemeyerekte olsa.ikimizde kapalı yerde kalabalık alışverişi sevmeyiz.Alıcağımı alır çıkarım.bu yonden anlaşırız.kıyafet alışverişlerinide ayrı ayrı yaparız.kimse birbirini sıkmaz daha iyi...

eşim benimle birlikte gezmeyi de alışverişi de çok seviyor..
eskiden hemen sıkılırdı alışverişten.
ama evlendikten sonra hoşuna gitmeye başladı ne hikmetse... :))))

benim eşimde çok sever genelde ilgi alanımız ortak olduğu için bazen ben gezmekten bayılırım o hala san şunuda gösterecektim bakalım der.. yetmez nette bakarız ordada beraber alırız herşeyii...ama ban abişi alıcaksak eğer karar veremessem ozaman sıkılıyo bazen bende önceden gezip ne alıcama karar verip.. alıyorum..

önceden bende sevmezdim dolaşmayı.
sonradan açıldım bu konuda.
nişanlım sağolsun şimdi hiç tek gitmiyoruz böyle yerlere oda sever alış veriş yapmayı.
ama genelde taknoloji marketlerinde bulabilirsiniz bizi kafamçokkarıştı

ne güzel işte maşallhanlayış önemli önce ....sonrası zaten kolay

aynen bizde eşimle gezmeyide cok severiz evde oturup film izlemeyide
hadi gezelim desem hayır demez saolsun alış veriş yapmasakta ölee gezeriz hava almış oluruzkaydirigubbakcemile3

ama maalesef bebiş olalı gezemiyoruz artık.... yaza büymüş olucakozamn yine orasıı senin burası beni her yeri gezeriz

eşle anlaşabilmek ortak nokta bulabilmek çok önemli

Son düzenleme:
benim eşim cok sever tatil gunlerimizde mutlaka dışardayızdır alışveriş yapsakta yapmasakta gezmeyi severiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…