eşiniz alışveriş merkezlerine gitmeyi ve gezmeyi sever mi?

walla benim eimde alışveriş merkezlerine gitmeyi sever.ama ben daha cok severim.hafta sonu evde kalırsam hasta olurum.hele kış günü dışarı sogukken gitmek daha güzel olur.bazen dozunu kacırıyorum ama o frenliyo beni.mesala bugün reale gidelim diye ısrar ettim gitmedik o kazandı.:mymeka:

walla benim eimde alışveriş merkezlerine gitmeyi sever.ama ben daha cok severim.hafta sonu evde kalırsam hasta olurum.hele kış günü dışarı sogukken gitmek daha güzel olur.bazen dozunu kacırıyorum ama o frenliyo beni.mesala bugün reale gidelim diye ısrar ettim gitmedik o kazandı.:mymeka:

kız ixsir o bibişlerle nasıl geziyon tüyolarını bizede söyle
vallah ben tek cocuklan cıkamıyom cokmu pimpirikliyim
yaa ay ağlarsa ay susuturamazsam ayy şöyle ay böyle derken kaydirigubbakcemile3

benim eşim benden çok sever
ben çabuk bunalırım kalabalıktan
huyumu bildiği için pazarlık yapar benle önceden
bak bütün mağazalara gircez ona göre diye
erkek milleti işte hepsi bi çeşit:)

İşine geldiği zaman sever. Yani kendine kıyafet alacağı zaman mağaza mağaza dolaşır.
Ama oğlum la ben için alışveriş yapılacaksa koltuktan kazımam gerekiyo kendisini.:kızgın:

pek sevmez ama ben seviyorum diye benimle mutlaka gelir..
deli gibi gezeriz,bir de kahve söyler bana starbucktan..
ooh deymeyin keyfime :delphin:

ben kapalı alanları pek sevmem sakin doğa ortamını sahil kenarını severim...bide dışarı çıktığımızda alış-verişe takılmayı sevmem o zaman gezdiğimden dinlendiğimden anlamam...alış veriş için ayrı gezme için ayrı diye düşünenlerdenim...ama eşim öyle değil alış veriş merkezlerini alış veriş yapmaya bayılır...bense sırf gezme için çıkmaya bayılırım...yorulana kadar yürüdüğümde ciğerlerime deniz havası çektiğimde gezmiş sayarım kendimi...

evet cevahir den çıkmıyoruz
her ne kadar buluşmya gidemesemde
enapalım çalışıyoruz ancak akşmalrı evimde çk yakın evden çok orda vakit geçiriyoruz

gezmeyi de alışveriside sever. ama benim vitrin bakma teklifimi yapmadan önce küçük bi ayrıntıya dikkat etmem gerekir. eger benim begenipde,o an için maddiyattan dolayı alamayacagım bişey olursa
cok tepki gösterir.bu konuda cok dikkatli olmalıyım vitrin bakma dönemlerine.çünkü bazen benim mutsuz olmama gösterdiğii tepki beni daha cok mutsuz edebiliyor.

alışveriş merkezlerinde gezmeye bayılır aksine ben nefret ederim.gezme anlayışlarımız farklı onedenle çok tartışırız nerde alışveriş merkezi açılmış gidelim diyo bende sen git ben gitmem diyorum alsana kavga)))

esıme göre evde durmayalımda nerede olursak olalım.gezelım tozalım çok sever.
hızına yetışemıyorum ben kocamın.

yaa cogunuzun eşi aışverişi seviyor bu nasıl iş?
benim aşkım hemen sıkılır alışverişten, beni gezdirmek de istiyor ama magazalardaki rafları taramamdan coook sıkılıyor

benimki benden çok gezer valla,ayrıca zevkleri de çok güzeldir benim hiç dikkat etmediğim bir kıyafeti farkeder,bana giydirir ve çok yakışır,hiç sıkılmaz,en son alışverişe çıktığımızda ben bir küçük poşetle o 4 torbayla dönmüştükkaydirigubbakcemile3 kolay kolay beğenmemde...:kedi:

cafeye felan gitmesin vitrinlere bakmayım alışveriş merkezine gidip gezelim yeterr o zaman gezer hiç sesini çıkarmaz kaydirigubbakcemile3

benim eşimde gezmeyi sever.gıda için alışverişte sorun yaşamayız ama giysi almak için çıktıysak muhakkak didişir benimle.hele birde alışverişe,gezmeye anneside bizimle geldiyse değmeyin keyfine:kızgın::kızgın::kızgın::oklava:

alışveriş merkezi gezmek bana çok sıkıcı geliyor, hep aynı şeyler hep aynı, nesi zevkli ki:hulya:

Back
X