eşiniz alışveriş merkezlerine gitmeyi ve gezmeyi sever mi?

bistrogirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
289
3
96
Adana
merhaba bayanlar erkekler doğaları gereği alışverişi ve gezmeyi pek sevmezler. Hele bazı erkekler haftasonu evden dışarı çıkmak istemezler. Ben çok şükür benim gibi gezmeyi seven biriyle evlendim Şeniz. Salı gününden sonra haftasonu için düşünüyoruz. Hatta ben bu haftasonu evimizde dinlenelim dediğimde cumartesi gezelim pazar dinleniriz diyor. Tatilleri evde geçirmekten hoşlanmayan bir eşim var. Alışverişleri (gıda,giyim) hep beraber yapıyoruz. Tüm günümüzü bir alışveriş merkezinde sinema, alışveriş,yemek vs. ile geçiriyoruz. Ben bu durumu çok seviyorum.:nazar::nazar::nazar:

Sizlerde durum nasıl?
eşiniz gezmeyi ve alışverişi sever mi?

evde oturmayı da gezmeyide severiz.:içelim:
yemek için yapılan alışverişlere beraber gittiğimizde sorun yaşamayız.:icecream:
kıyafet için yapılan alışverişte benle gelmemeyi tercih eeder.:mymeka:

alış veriş merkzlerinde gezmeyi en çok kızım sever bizim evde.ben çok kalabalığı sevmediğim için gitmeyi pek istemem aslında eşimde benim gibidir ama bizi kırmaz ve götürür..benim eşim evcimendir evde bizimle vakit geçirmeyi daha çok sever ama küçük cadı bizim evde vakit geçirmemizi hiç istemez ve alış veriş merkezlerine atarız kendimizi...

benım esımde gezmeyı cok sever ozellıkle alısverıs yapmayı tabı herzaman degıl genelde maas alındıgı zaman cunku ay sonuna cepte bısey kalmadıgı ıcın evde oturmak zorunda kalıyoruz.:asigim:

benim eşim gezmeyi, alişveriş yapmayi en az benim kadar seviyor. Bazen ben sıkılıyorum o halen sıkılmamiş bile oluyor. Alişveriş merkezlerini özelikle çok seviyor. Orda ben mesela kıyafet felan bakarken oda teknolojik aletlerin satıldığı yerlere giriyor ve onu ordan kolundan çekip çıkarmasam saatlerce cıkmaz. Kendi şık giyinmeyi sevdiği için alişverişden asla bunalmaz. Sadece ben ne alacağıma karar veremediğim zamanlar kızıyor ya hiçbirini alma yada hepsini al çik diyor en sonunda. Kendisi çok çabuk karar verdiği için benim bu huyuma kiziyor biraz.

Evde oturmaktan hiç hoşlanmaz. Bazen derki hadi çikip bir kahve içip gelelim, bende derimki ya boşver ben şimdi yaparım evde oturalım, yok illaki çikcaz. Maksat gezmek olsun

alışverişide alışveriş merkezlerinide sevmez. gerçi burada şöle kocaman bildiğiniz gibi alışveriş merkezi yok.olsada seveceğini zannetmiyorum ama. bende gerçi sevmiyorum alışveriş merkezlerini, kalabalıklar beni çok sıkar. alışveriş yaparken rahat raht inceleyebilmeliyim herşeyi.hafta içi tercihimdir bu yüzden. anlayacağınız bizde alışveriş sorun değil, ikimizde sevmiyoruz. haftasonu açıkhavada dolaşmak tercihimizdir...

alışveriş yapmayıda gezmeyide sever.alışverişlerimiz çok güzel olur o bana beğenir ben ona bütün mağzaları benimle sıkılmadan gezer sağolsun.problem yok bu konuda.

hic sevmez istinyede oturuyoruz istinye park ayagimizin dibinde daha 2 kere gittik millet taaa nerelerden geliyo sklyo o tam bi deniz adami sahili sever disariyi sever kapali alanlari sevmez.....mecbur kalmadikca gitmiyoruz

Nisanlim sevmiyorum diyor bakalim ne olacak. Gezmeyi sever ama alis veris:1no2: olsun gezmeyi sevsin alis veris bende pek sevmem aslinda:kahve:

Benim esim gezmeye bayilir ama alisveristen nefret eder....:icecream:

Ben evde duralim dedigim zmn, o illa bi icat cikarir bi yerlere gitmek ister...
Ama alisveris dedinmiydi adamin dünyasi basina yikiliyor sanki...:roflol:

Benimki nefret eder.
Varsa yoksa evi
:asigim: Mümkün olduğunca yanlız yapmaya çalışıyorum.
Akşamları iş çıkışı markete gitmek zorunda kalıyoruz o bile işgence gibi geliyor kocama
:asigim:

ooow asla sevmez girmeden önce benle pazarlık bile yapıyo şukdar kalıcaz şu magzalara bakıcaz diye :bbo:
bende kolundan tuttugum gibi atıyorum bütün magzalara
ben cok kararsızımdır 50 kere denerim bişey alıcaksam bi gün mangoda fenalaşti tansiyonu fln cıktı senağlama
ama eskisinden daha iyi alıştı artık

benim sefgilimin limiti var :) 2 saat enfazla 3, arada hatırlatır limitim dolmak üzere onun için yalnız alışverişyapmak isterim küser birbirimizi idare ediyorz :)

Biz evimizi de severiz dışarıda olmayı da...
Alışveriş merkezinde saatlerce gezebiliriz.
Çoğu zaman benim istediğim bir kitabı ya da ev eşyasını önce kocacım bulup getirir,alalım mı diye?:dance:
Beraber her şekilde vakit geçirmek güzel:asigim:

ooow asla sevmez girmeden önce benle pazarlık bile yapıyo şukdar kalıcaz şu magzalara bakıcaz diye :bbo:
bende kolundan tuttugum gibi atıyorum bütün magzalara
ben cok kararsızımdır 50 kere denerim bişey alıcaksam bi gün mangoda fenalaşti tansiyonu fln cıktı senağlama
ama eskisinden daha iyi alıştı artık

bir şeyi 50 kere denemek mi? adama çin işkencesi çektirmişsin canım sende...

bizdede giyim alışverişinde ben daha kararlıyımdır. beğendiğim şeyi denerim olursa alırım hemen. öyle başka modellere felan bakmam.karar verdiğimi alırım. başka modeli görüp beğenirsem onuda dener alırım...
ama eşim benim kadar kolay beğenemez ve kararsız kalır. hele beğendiği şeyin kendine uygun bedeni olmazsa ona takılır kalır... beraberce gezer dururuz artık...:nazar:

Genelde alışveriş merkezlerine haftaiçi akşam gitmeyi tercih ediyoruz. Hafta sonu çok kalabalık çünkü.
Mağaza mağaza dolaşmayı hiç sevmiyor maalesef:1closedeyes: Eğer gittimiz yerde d&r ya da teknoloji
market varsa o orda takılır ben alışverişimi yaparım. ( Sevdiğimiz yerderlen örn. Meydan yada İstinye Park)

Fakat bazı hafta sonları tiyatro ya da sinemaya gidiyoruz. Bu her ikimizinde sevdiği bir aktivite.Şeniz

Son düzenleme:
Mutfak alisverisine kesinliklikle esimle giderim.

Elektronik esya alisveriside aynen boyle.Cokta guzel vakit geciririz.

Kiyafet kismina gelince esim genelde bensiz gitmez alisverise benimle gitmek ister ama ben pek istemem.Cunku ona almaktan bakmaktan kendime pek vakit kalmiyo.Kiz arkadaslarimla gezip kendime alisveris yapmayi daha cok severim ama sagolasi esim pesimi birakmaz :))

Bebek icin alisverislerdede mobilyasi arabasi falan onlari alarken iyiydide kiyafet alirken sikildi azcik.Sanirim hala inanamiyo o kiyafetleri gorunce sok oluyo adam.

Kisacasi esimle gezmekten alisveris yapmaktan hoslaniyorum esimde ayni sekilde.Para oldumuu degmeyin keyfimize kendimizi kaybediyoruz alisveris sirasinda:))

eşimle gezeriz fakat o pek sevmez alışverşşi sadece elektronik merakı vadır gerisine gelince acelecıdır bıraz

Back
X