eşiniz alışveriş merkezlerine gitmeyi ve gezmeyi sever mi?

benim eşim gezmeyi, alişveriş yapmayi en az benim kadar seviyor. Bazen ben sıkılıyorum o halen sıkılmamiş bile oluyor. Alişveriş merkezlerini özelikle çok seviyor. Orda ben mesela kıyafet felan bakarken oda teknolojik aletlerin satıldığı yerlere giriyor ve onu ordan kolundan çekip çıkarmasam saatlerce cıkmaz. Kendi şık giyinmeyi sevdiği için alişverişden asla bunalmaz. Sadece ben ne alacağıma karar veremediğim zamanlar kızıyor ya hiçbirini alma yada hepsini al çik diyor en sonunda. Kendisi çok çabuk karar verdiği için benim bu huyuma kiziyor biraz.

Evde oturmaktan hiç hoşlanmaz. Bazen derki hadi çikip bir kahve içip gelelim, bende derimki ya boşver ben şimdi yaparım evde oturalım, yok illaki çikcaz. Maksat gezmek olsun

SANA KATILIYORUM CANIM aynı benim eşimle yaşadıkalrımızı özletlemişsin doğru söze ne denir

para sıkmasa neden sevmesin canım....

genelde büyük alışverişlerimiz maaş aldığı gün oluyo.

o benle her yeri gezer. ama bişeyi çok inceldiğimde sıkılıyo ne inceliyosun al diyor :)

kendime giyecek bişey aldığımdada ona soruyorum yakıştımı yakışmadımı diye. o en doğrusunu söyler :)))

eşim alışverişide gezmeyide çok sever o bana alacak birşeyler bulur bende ona beni giydirir bakar oldu ya da olmadı der saaatlerce beklese hiç sıkılmaz.herşeyi birlikte yaparız canı benim hiçte kırmaz beni

benim eşimde zaman zaman alışverişi sever, ama benim baktığım şeylerden sıkılyor.biz kolayını bulduk:alışveriş merkezine gidince biraz beraber gezip ayrılıyoruz o teknoloji mareketlere dalıyor ben giysi takı falan bakıyorum sonra tekrar buluşuyoruz böylece herkes mutlu :)

Kapalı ortamlarda gezmeyi sevmez, bende pek sevmem,
Daha çok dışarıda dolaşmayı severiz

elektronik bölümü teknosa buralar dışında hiç sevmez o bir yerde oturur ben dolaşırım

bizde çok severiz ama malesef artık sadece kızıma alışveriş yapablir durumdayız zaten aldıgı eve ancak yetiyor çok şükürki .ben kendime gelince cimriyimdir .geçenlerde bir ayakkabı begendi benim için ve ben bana para harcanacak diye almadım başka şeye kullanırız onu dedim ama ne kızdı ne kızdı anlatamam size.

hiç sevmez ben seni bırakayım sen akşama kadar gez ben seni alırım der şimdi sigarada içilmıyor hayatta gitmez buhran geçirir ))))

Nişanlım alışveriş merkezinde sadece gezmeyi sever.Alışverişten nefret eder.:oklava:

Nisanliyken bayilirdi ama simdi o kadar sevmiyor, sadece alacagimiz bisey varsa geziyoruz, sadece bakmak icin ben arkadaslarla gidiyorum. Gerci araba aksesuarlari ya da elektronik esyaya bakilacaksa o ayri, saatlerce bakabilir..

Kuru kuru gezmeyi ikimizde sevmeyiz bir şey alacaksak ancak gideriz ya da yemek yemeye . Evde oturmayı ya arkadaşlarımıza gitmeyi daha çok seviyoruz .

Benim eşimde gezmeyi seviyor:asigim:haftasonları evde olmayız kahvaltımızı yapar hemen gideceğimiz yeri düşünürüz:utangac:

işten erken gelincede alışveriş merkezlerine gideriz.:1rolleyes:
bende gezmeyi çok seviyoprum zatenjeyyar

Allah tan eşimde seviyora.s.

Biz de gezmeyi çok seviyoruz...
Haftasonları yemeğe,pikniğe yada alışveriş merkezine muhakkak gideriz...
Sağolsun aşkım çocuğu gibi,cici kız sana ne yedireyim yada sana ne ciciler alayım diye hep peşimde dolanır...

ya alışveriş merkezleri beni daha çok yoruyor elektrik yüklüyor
dışarda o kadar gezsem yorulmam ama buralara gittm mi hemen
yoruluyorum hemde şu güzel havalarda ihtiyacım olmadığı
sürece gitmek istemiyorum eşimde benm gibi düşünüyor
zaten

benim eşimdesever hatta hafta sonu oldumu nereye gidelim diye o bana sorar ben şuraya gidelim derim beraber hemen gideriz.gıdayı berber yaparız çok hoşuma gidiyor birlikte alış veriş yapmak.bazende iş çıkışı elinde torbalarla gelir.ama giyimde onunla gitmeyi pek tercih etmiyorum sıkılıyor nadiren beraber gideriz.ama sonuçta bensiz dışarı adım atmaz:asigim::nazar::nazar:

Back
X