eşiniz alışveriş merkezlerine gitmeyi ve gezmeyi sever mi?

ben çok severim ama malesef eşim iki ayağımı bir pabuca sokar. o yüzden hep kendim giderim. oda kendisi gider alışveriş mağzalarına.

evli değilim ama cvp vermek istedim yine de:utangac:
aşkım gezmeyi de alışveriş yapmayı da benden çok sever. ilk beğendiğim şeyi alıp çıkanlardanım. çok fazla mağazalarda dolaşmayı sevdiğimi söleyemem açıkçası. ama aşkım bayılır pazarlık da eder. gezer gezer:1closedeyes: kolay kolay da almaz önce bi fiyat araştırması yapar:1shok: ilk tanıştığımızda garip geliyodu. ben sıkılıyodum çunku.ama alıştım galiba :dilcikar: hahaha bende bi terslik var galiba???

hem de benden daha fazla sever :roflol: ben ihtiyacım olmadıkça alışveriş yerlerinde dolaşmayı, vitrin bakmayı, dükkan gezmeyi hiç sevmem... benim durumum bir kadın olarak istisna biliyorum... ihtiyacım olan birşey varsa alışverişe çıkarım.. onda da kafamda tarzıma göre şeyler satan belli dükkanlar mağazalar vardır... her dükkana girip çıkmadan doğrudan onlara giderim... 3-4 dükkanda buldum buldum.. bulamazsam kafama göre bişi hemen sıkılır öffff diye başka bir zamana bırakırım alışverişi... hem dükkanlarda giyinip soyunmaktan da nefret ederim :bbo: ayyyyy... giy çıkar giy çıkar.... eşim de bayılır alacağı bişi olmasa bile mağazaları gezsin dolaşsın... aman efendim en son trendler neler? onlara baksın :roflol: yaw terslik işte.... allahın işine bak.... biz tam ters yaratılmışız kafamçokkarıştı

yeni evlendiğimizde de tam tersi oluyordu bizde.. ben gezmekten pek hoşlanmazdım.. alışverişi sevmezdim.. eşim ise bayılıyor bi çöp dahi alacak olsa beni yanında istiyordu..kaydirigubbakcemile

arkadaşlarıma yakınıyordum ... sonra onlar benim aklımı başıma getirdiler... vee artık bende cok seviyorum aluışverişi... gezmeyii...

ikimizde bu konuda birbirimize uyumluyuzdur... şuan tek sorun ankara gibi büyük bir şehirde arabasız gezmek zorunda kalmamız... birde aamız olsa dahha nerelere gitcrez kimbilir...-tatlicadiarzu-

sever ama bir magazaya iki defa girmemden hoslanmaz kapida bekler...
o konuda hakli ben cok bunaltiyorum kocisi,su nasil,bu nasil sence diyerek:(
ama yinede gidecegim bi yer oldugunda beraber gitmek en güzeli

Sever...bu konuda sansliyim...
hiç bu konuda sorun yaratmaz, ustelik çikalim gezelim diye o israr eder
aman aman oyle olsun...nazar degmesin :yerimseniben:

çok sever gezer de gezeriz
hafta sonu öğleden akşama kadar gezdik tık demez yeter ki karnı tok olsunnn
canım kocişim

bayılır bayılır:delphin:
ben şölee bi göz süzerim mağazaya o talan eder ben onu beklerken sıkılırım tam tersi bizde :delphin:

bayılır bayılır:delphin:
ben şölee bi göz süzerim mağazaya o talan eder ben onu beklerken sıkılırım tam tersi bizde :delphin:

inanamadım ya kesinliklee bizdede öyleee:lepi:
ben bakarım geçerim benim alcağım bişeyde olsa eşim bakarda bakar araştırı renklerini bedenini herşeyini bizdede tam tersi galiba:dance:

çok sever her hafta sonu işimiz yoksa alışveriş merkezlerine gideriz,
dolaşırız, yemek yeriz, zaten tek eğlencemiz oralar:(

sırnaşık şey
çok sever gezer de gezeriz
hafta sonu öğleden akşama kadar gezdik tık demez yeter ki karnı tok olsunnn
canım kocişim

aynen benimkide çok sever gezmeyi ve yemeyikaydirigubbakcemile3karnı acıkınca canavarlaşıyorsırnaşık şeyönce doyurmak lazıma.s

Bu ne böyle benim eşimde mi terslik var acaba
herkes sewer gezeriz yazmışşş
Valla benimki ile alışverişe cıkmak coook zor ilk lafı ne alacaksak alalım gidelimdir.
öyle her dükkana yada almayacagım şeylere bakmama da bozulurr
Bu yüsden bu huyunu öğrendiğimden beri alışverişe arkadaslarım yada kardesim ablamla giderimmm

benim eşim çok sever.alışveriş gezme tozma hepsini çok sever.
evde oturmaktan hiç hoşlanmaz.pazar sabahı bile sabahın köründe kaldırır.hadi kalk diye.pazar sabahı bile doya doya uyuyamam-tatlicadiarzu-.ben yorulurum eşim yorulmaz.dışarda yemek yemeği sinemaya gitmeyi çok sever.:içelim:bir tek ev gezmesinden hoşlanmaz.daralır.kaydirigubbakcemile5
canım benim.....:nazar::nazar::nazar:

Back
X