- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki hic takmadi sevmiyo yuzuk takmayiÖncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Benim eşim de senelerdir alyansini takardı ,korona itibari ile bir süre takmadi. Yaklasik 1 aydir tekrar takmaya başladı. Saat yüzük gibi takıların takılmaması gerektiğini söylüyordu uzmanlar. Ben takılmadim sizde takılmayın bence şüphelendiğiniz başka şeyler var mı?Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Benim eşim de senelerdir alyansini takardı ,korona itibari ile bir süre takmadi. Yaklasik 1 aydir tekrar takmaya başladı. Saat yüzük gibi takıların takılmaması gerektiğini söylüyordu uzmanlar. Ben takılmadim sizde takılmayın bence şüphelendiğiniz başka şeyler var mı?
Hayır herhangi bir durum yok. Gerek whatsapp, gerek twitter, instagram hobileri üstüne kurulu. Fakat kendisi ortalama üstü dikkat çeken ve bakımlı biri. Ve evli olduğunun en azından dış görünüşten belli olmasını isterim. Bekarlık zamanlarında hızlı biri olduğunu çevremden biliyorum. İlk göz teması konusunda alyans bazen sinekkovar etkisi yapıyor biliyorsunuz :)Benim eşim de senelerdir alyansini takardı ,korona itibari ile bir süre takmadi. Yaklasik 1 aydir tekrar takmaya başladı. Saat yüzük gibi takıların takılmaması gerektiğini söylüyordu uzmanlar. Ben takılmadim sizde takılmayın bence şüphelendiğiniz başka şeyler var mı?
Bende koronayla bıraktım takmayı eşime de bıraktırdım takmiyozÖncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Evet alyans takmasını isterim ama adam evden çıkarken cebine koyup eve gelirken de takabilir. Sizi kandırmak isteyen her durumda kandırır. O yüzden bu süreç sonunda hala takmıyorsa ben de takmayacağım diye tepki verin. Bakalım ne yapacak?Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Aynen bizde. Özellikle benim alyans yada herhangi bir yüzük parmağımda değilde boğazımda takılı gibi hissediyorum.İkimiz de takmıyoruz, evlendikten sonra birkaç ay taktık, sonra bıraktık.