Eşiniz alyans takıyor mu?

Benim eşim takmıyor takı sevmeyen birisi olduğunu biliyorum ve benim için de sorun yok. Ben ise takıyordum fakat pandemiyle birlikte çıkardım şimdi de takınca bi ağır geliyor😁 Panemiyle alaka kuramayanlar için şunu söyleyim. Bu süreçte normalden fazla el yıkadığım için ve kolonya dezenfektan gibi şeyler kullandığım için olacak ki yüzüğe denk gelen yerlerde soyulma oluyordu (kepeklenme gibi) dolayısıyla çıkarmıştım. Yani bence normal bi durum.

Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Benimki hic takmadi sevmiyo yuzuk takmayi 🙄

Biz de takmıyoruz. Yüzük ağırlık yapıyor rahatsız ediyor. Genel olarak hiç bir şey takmam kolye küpe bileklik yük geliyor.

Öncelikle merhabalar. Mart ayının başına kadar 7 senedir alyansını severek takan eşim, pandemi tehlikesi karşısında alyans takmayı bıraktı. İlk başlarda hak verdim fakat şu an dahil corona bulaş tehtidini bahane gösteriyor. Bir yandan hak veriyorum bir yandan da hafif kıskanıyorum :) Evine,bana,çocuğuna son derece düşkün biri. Bu durumu yaşayan var mı? Görüşleriniz neler?
Benim eşim de senelerdir alyansini takardı ,korona itibari ile bir süre takmadi. Yaklasik 1 aydir tekrar takmaya başladı. Saat yüzük gibi takıların takılmaması gerektiğini söylüyordu uzmanlar. Ben takılmadim sizde takılmayın bence şüphelendiğiniz başka şeyler var mı?

Eşim işi gereği takmıyor zaten önemsemiyorum

Aldatmayı yapacak kafada olsa o alyans bile koymaz kimseye 🙄

Hayır
Benim eşim de senelerdir alyansini takardı ,korona itibari ile bir süre takmadi. Yaklasik 1 aydir tekrar takmaya başladı. Saat yüzük gibi takıların takılmaması gerektiğini söylüyordu uzmanlar. Ben takılmadim sizde takılmayın bence şüphelendiğiniz başka şeyler var mı?
Hayır herhangi bir durum yok. Gerek whatsapp, gerek twitter, instagram hobileri üstüne kurulu. Fakat kendisi ortalama üstü dikkat çeken ve bakımlı biri. Ve evli olduğunun en azından dış görünüşten belli olmasını isterim. Bekarlık zamanlarında hızlı biri olduğunu çevremden biliyorum. İlk göz teması konusunda alyans bazen sinekkovar etkisi yapıyor biliyorsunuz :)

Benim eşimde takar. Alyans olmayınca kendimi kötü hissediyorum diyor. Boşlukta hissediyormuş. Bu pandemi sürecinde de hep taktı. Evden çalışmasına rağmen online toplantılarında parmagim boş gözükmesin diyordu. Ama ben şu siralar takmıyorum. 😂 her yerde dezenfektan yüzüklerimin rengi bozuldu 🙄

Biz de pandemi dolayısıyla alyans takmayı azalttık. Zaten evdeyken çıkarıyorduk. Şimdi çoğunlukla çıkarken de takmıyoruz. Takılmamak lazım.

Bende koronayla bıraktım takmayı eşime de bıraktırdım takmiyoz

Evet alyans takmasını isterim ama adam evden çıkarken cebine koyup eve gelirken de takabilir. Sizi kandırmak isteyen her durumda kandırır. O yüzden bu süreç sonunda hala takmıyorsa ben de takmayacağım diye tepki verin. Bakalım ne yapacak?

Düşündüm de yüzüğüm nerede hatırlayamadım :olamaz: Gözüme de çarpmadı iyi mi.
Takmak-takmamak sadakat belirleyici değildir, arabaya biner yüzüğü çıkarır, nereden bileceksiniz?

Ben sadece sebebi saçma buldum.

Nişanlıyken takardık.Şimdi arada sırada ama hala benden çok takıyor bu bir gerçek...

Ben takmıyorum eşim takıyor.. yüzük rahatsız edici bişey bence. Kıskanmayın sırf bu sebeple,millet yüzüğe bakmıyor

Eşim mesleğinden dolayı işteyken hiç takmıyor. Dışarı çıkarken veya eve geleceği zaman takar. Birlikteyken de hep takar. Ben pek umursamıyorum şu virüsten dolayı bende pek takmıyorum

Back
X