Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 - 3 günde bir ararız. Eşim aradığında ben de konuşurumSelam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
10 senedir evliyim ve buna net bir cevap veremem. Uzun ve gereksiz telefon konuşmalarını sevmez eşim. Herkes dahildir buna. Açıkçası umurumdada değil. Az konuşsa bana faydası ne çok konuşsa zararı neSelam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Ben isterim eşim annesiyle sürekli iletişim halinde olsun çünkü annesine güzel bakan erkek eşine de öyle davranir bence hayattaki en önemli iki insanSelam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Ayda bir ancak desem bizim aile bağlarımiz biraz kopuktur daSelam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim..eşimi seviyorum bizim.malesef çocuğumuz yok benim hastalığından dolayı şuan yasak...eşimin bı annesi ve ablası var onlar ayrı biz ayrı yaşıyoruz eşim ailesine çok düşkün hergun arar
Cetelesini tutmuyorum.Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Eşim annesini her gün arıyor. Bir hastalık veya meşguliyet durumu yoksa da haftada 2 falan gideriz görüşürüz.Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..