Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Ayda 1 veya max 2 kere belki arıyordur.Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
alt üst oturuyoruz her gün görüyoruz bizSelam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
evet katılıyorum size asla karışmam biz zaten alt üst oturuyoruz ve eşim kardeşleri arasında en büyüğü olduğu içinde bizimki biraz baba faktörü görevi görüyor çünkü maalesef kayınpederim böyle duygulardan yoksun biri kayınvalidemde bi sorun olsa gelir önce bize danışır anne oğul arasına asla karışmam bende kayınvalide olmadım çocugumu görmek isterdim yaSiz bu soruyu pek iyi niyetli sormuş gibi durmuyorsunuz ?
Henüz kayınvalide olmadım, fakat olduğumda da oğlumun beni arama sıklığı ya da benim onu arama sıklığım eşini hiiiiç ilgilendirmez.
Eğer evdeki düzenlerini etkilemiyorsam, eşiyle başbaşa ya da çocuklarıyla baş başa olduğu saatlerde anne müsait değilim demesi kafi biz de eşek değiliz.
Laaakiiin bu eşler (gelin-damat) hiç farketmez, çekirdek ailelerini kurduktan sonra zannediyorlar ki diğer aileden azil olunuyor.
Yok öyle bişey konu sahibi yerimizi ve haddimizi karşılıklı bilmek zorundayız.
Eş olarak size olan sorumlulukları olduğu gibi bana karşı da sorumlulukları mevcut......
Siz bu soruyu pek iyi niyetli sormuş gibi durmuyorsunuz ?
Henüz kayınvalide olmadım, fakat olduğumda da oğlumun beni arama sıklığı ya da benim onu arama sıklığım eşini hiiiiç ilgilendirmez.
Eğer evdeki düzenlerini etkilemiyorsam, eşiyle başbaşa ya da çocuklarıyla baş başa olduğu saatlerde anne müsait değilim demesi kafi biz de eşek değiliz.
Laaakiiin bu eşler (gelin-damat) hiç farketmez, çekirdek ailelerini kurduktan sonra zannediyorlar ki diğer aileden azil olunuyor.
Yok öyle bişey konu sahibi yerimizi ve haddimizi karşılıklı bilmek zorundayız.
Eş olarak size olan sorumlulukları olduğu gibi bana karşı da sorumlulukları mevcut......
Sana katılıyorum daha bugün arkadaşım aradı ve kocasının hergün annesine gidip geldiğini gitmediği günlerde annesini çağırdığını anlattı. Kocasınıda tanırım mahalle arkadaşımdı. Annesine aşırı düşkünlüğü hiç değişmemiş. İstemediğim zaman ben kötü oluyorum. Hiç baş başa kalamıyoruz ve sık görüşmeden ötürü sürekli tartışmalar çıkıyor diyor. Tüm özellerini ortada tutuyor kocası ama karısının düşüncelerini önemseyen yok. Kız ne denilirse öyle hareket etmek zorunda. Tabi sadece anneyle kalsa iyi görümceler de var. Ve bu kız annesine senede 1 defa gitmek zorunda oda 2 veya 3 günlüğüne. O da izin verilirse. Ben memleketime gideyim dese ailecek olay cıkartırlar.Yoo hic de oyle annesine cok deger veren erkek eşine de deger verir diye bisey yok bence. Ayrica görüşmenin sıklığı degil mahiyeti önemli. Annesinin halini hatırını sayip, sormak icin aramak baska, vıdı vıdı dedikodu cevirip, evini, gunluk rutinini, esiyle yaptigi her seyi anlatmak baska. Hem erkegin nieyti bunlari anlatmak da olmayabilir bazen, ama karsidaki kaynana yılan olup her seyi öğrenmeye didiklemeye calisir, bu tarz muhabbetin de evlilige zarari dokunur. Bence en ideali esiyle yan yanayken birkac gunde bir arayip hal hatir sormaktir
Ben ne zaman gidersem ozaman görüşüyor ondada diğer odada uzanıyor haftada bir bazen iki haftada bir ben çocukları ozluyorlar diye gidiyorum oda ben ordayım diye peşime geliyorSelam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Her gün gorusuyor. Bende kendi annemle her gun telefonlasiyorum. Aile baglariyla ilgili cok degisken bir durum bu.Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..