Eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor.

Hiç bilmiyorum işteyken arıyor mu ama sanmıyorum. Çoğu zaman ben hatırlatıyorum😀 Annemi aradın mı, dün hastaydı sordun mu, gidelim mi vs.
Neden sordunuz?

Mesafeye göre değişir bence bu soru. Ailesiyle aynı yerde oturanlarda zaten yüz yüze iletişim var. Konu sahibi kv den uzakta sanırım. Sadece telefonla iletişim var anladığım kadarıyla.

Lazımsa her gün bazen günde bir kaç kere.
Bazen daha uzun aralıklarla.
Ben annemle her gün konuşurum mesela hatta günde bir kaç kere.
Hepimiz de aynı şehirde oturuyoruz :)
Gelecek gidecek oluyor illa ki o süreçte daha iletişim kuruluyor
Kocam bunun hesabını tutsa deli olurum.
Onunkini de tutmam. Aile birliğimize zararı olmadığı müddetçe istediği kadar konuşabilir

Yoo hic de oyle annesine cok deger veren erkek eşine de deger verir diye bisey yok bence. Ayrica görüşmenin sıklığı degil mahiyeti önemli. Annesinin halini hatırını sayip, sormak icin aramak baska, vıdı vıdı dedikodu cevirip, evini, gunluk rutinini, esiyle yaptigi her seyi anlatmak baska. Hem erkegin nieyti bunlari anlatmak da olmayabilir bazen, ama karsidaki kaynana yılan olup her seyi öğrenmeye didiklemeye calisir, bu tarz muhabbetin de evlilige zarari dokunur. Bence en ideali esiyle yan yanayken birkac gunde bir arayip hal hatir sormaktir

Eşim kolay kolay aramaz aklına gelmez ben söylerim anneni babanı ara diye😁😁ben daha çok ararım hergün konuşuruz mutlaka👍👍

Bazen her gün bazen 3 günde bir yani değişiyor. Bazen oluyor 1 hafta aramıyor. O Aramadığı zaman ben arıyorum.

Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Aradaki bi düğünü saymazsak 4 yıldır yüzyüze görüşmüyolar 4-5 aydır da telefon iletişimi bitti. Zaten 20 saniyeden fazla konuşamıyodu. Tamamiyle hayatımızdan yok olup gitmesi dileğiyle

Konuşuyorlar mı konuşmuyorlar mı bu aralar bende bilmiyorum açıkçası gerçi konusurken eşim annemn selamı var diyo aselam diyorm bende 🤣 yani bi sıklığı yok arada arar işte. Bazen aklıma gelir sorarım , bu aralar işe sıkkın canım aklıma kimse gelmiyor açıkçası 😏 ama kv beni her cuma arar ..

Eşimin kafasını kaşıyacak vakti yok. Bazen yolda gelirken aklına gelirse arar sanırım haftada 1 gibi. Ben 2 günde bir ararım. Bazen her gün de olur. 1 saat uzaktayız ortalama ayda 1 de gider kalırız.

2 senedir evliyim telefonla hiç aradığını görmedim eşimin arada bir ben ararım, haftada bir falan da görüşürüz .

Back
X