• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor.

Elim çok telefon ile konuşmayı sevmez ben “anneni ara bi nasılmış sor derim “ kv ile ben konuşsamda bir de oğlunun aradığını görüp mutlu olsun diye :) öylede düşünceli gelinimdir 🤪
Benim annemde bir kv adayı, herşeyden önce bunu düşünüyorum..Eşimin annesiyle konuşması ile de rahatsız olmam yani.😌

Ne yaşadığınızı bilmiyorum lakin bir anne için bu tavrınız acımasızca geldi
Ne yaşadığımı bilseniz acımasız olduğumu düşünmezdiniz. Az bile söylüyosunuz derdiniz.

Hiç hesabını yapmadım ya da dikkat etmedim.Rahatsız olacağım bir konu değil zaten 🥴

Aile binasındayız🤣yazları yoklar kışın buradalar..işten alır beni direk annesine(k.pederim ameliyat oldu 2 aydır iyileşemedi) ben çok gitmememeye başladım gerçekten kafam çekmiyor k.validemin küstahlıklarını..işyerinde gerildim bugün tansiyonum çıkmış resmen azarladı beni...oda çalışmış geçmişte elin işi kafaya takılırmı hiç aklın yokmu senin?..bilmem ne....söylendi durdu...çok bilmiş! Sen hiç yöneticilik yaptın mıda yorum yapıyorsun senin işinle benimki birmi dedim bozuldu sustu..içten içe bileniyor bana eskisi gibi yumuşak başlı değilim diye..Diğer oğlu ve geliniyle görüşmüyorum zaten...geçen günde kızıyla tartıştım zoruna gitti buda tuz biber oldu..nefret ediyor benden🤣
Eşime gelince tam bir ana baba kuzusu oldu geldiklerinden beri ..hergün iner aşağı bazen abartır fazla kalır...bende koltukta uyuyakalırım....yorgunum zaten birde onunla uğraşamam.geçen hün aradım oradayken ağzıma geleni saydım gittim yattım erkenden.gelmiş yalakalık diz boyu..uykum var çok istiyorsan erken gelseydin dedim döndüm arkamı uyudum...
Ha çok umurumdamı asla değil!banane ne halleri varsa görsünler
Zira şu ara işime odaklıyım gireli kısa bir süre olmasına rağmen yöneticilik pozisyonunu kaptım..nerden nereye diyorum bazen..işe girmeseydim bütün gün onlara maruz kalacaktım böyle iyi
Alsınlar oğullarını başlarına çalsınlar🤣

Back
X