Günde 2 kez. Bende 3 kez ararım kendi annemiSelam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Bunun bir normali olmaz aradaki ilişkiye bağli kimi her gün,kimi haftada,kim ise ayda ve karışmakta eş bile olsa bir başkasına düşmez benceSelam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
1-2 ay öncesine kadar her gün arardı annesi. Hatta ben de konuşurdum annesiyle eşimi aradıkça. Ancak tartışmadan sonra koptuk. Şuan hiç görüşmüyor eşim.Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Neyini beğenmediniz pardon da ?Aradaki bi düğünü saymazsak 4 yıldır yüzyüze görüşmüyolar 4-5 aydır da telefon iletişimi bitti. Zaten 20 saniyeden fazla konuşamıyodu. Tamamiyle hayatımızdan yok olup gitmesi dileğiyle
Ne yaşadığınızı bilmiyorum lakin bir anne için bu tavrınız acımasızca geldiAradaki bi düğünü saymazsak 4 yıldır yüzyüze görüşmüyolar 4-5 aydır da telefon iletişimi bitti. Zaten 20 saniyeden fazla konuşamıyodu. Tamamiyle hayatımızdan yok olup gitmesi dileğiyle
Oğlum dört buçuk yaşında kimse kusura bakmasın sabah akşam ararımHerkes okusun.
Oğlum var.
Her gün akşam yemeğinden sonra düzenli aramazsam ne olayım.
Daha 6 aylık ama olsun.
Gelinim bu kafadaysa çatlasın patlasın.
Ben asla sayamam, yan dairede oturuyoruz, sürekli görüşüyoruzSayıyor muyuz?
Yasasinnnn annecilik kazanacakHerkes okusun.
Oğlum var.
Her gün akşam yemeğinden sonra düzenli aramazsam ne olayım.
Daha 6 aylık ama olsun.
Gelinim bu kafadaysa çatlasın patlasın.
Aynen canım, aile bağları önemliHenüz evli değiliz ama erkek arkadaşımla annesi arasında çok güzel bir iletişim var ve hep böyle sürsün isterim. Ben de her gün annemle konuşurum. Kime ne zararı olabilir ki? Çetelesini tutup rahatsız olmak normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?