Eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor.

Canı nekadar isterse görüşsün anasından mı kıskanacak yeter ki konu ben olmaktayım hal hatır sormak olsun iyilikle olsun

Eşimin babası vefat etmeden önce eşim annesi ile 3 günde bir konuşurdu.

Babası vefat edince ve annesi tek kalınca eşim her gün arar. Ben de kv demi her gün ararım.

Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
Bunun bir normali olmaz aradaki ilişkiye bağli kimi her gün,kimi haftada,kim ise ayda ve karışmakta eş bile olsa bir başkasına düşmez bence

Selam arkadaşlar eşiniz annesiyle hangi sıklıkta görüşüyor ve hangi sıklıkta arıyor..
1-2 ay öncesine kadar her gün arardı annesi. Hatta ben de konuşurdum annesiyle eşimi aradıkça. Ancak tartışmadan sonra koptuk. Şuan hiç görüşmüyor eşim.

Keşke anket yapsaymışsın konu sahibi
Ne sonuç çıkardın bu cevaplardan?

Aradaki bi düğünü saymazsak 4 yıldır yüzyüze görüşmüyolar 4-5 aydır da telefon iletişimi bitti. Zaten 20 saniyeden fazla konuşamıyodu. Tamamiyle hayatımızdan yok olup gitmesi dileğiyle
Neyini beğenmediniz pardon da ?

benim kayınvalidemin çocuklarıyla ilişkisi çok kopuk olduğu için, öyle arama durumları yok. eşim annesini değil de babasını özlediğinde, merak ettiğinde babasını arar. gerekli bilgiyi de ondan alır. :)

ama ben? her gün konuşurum annemle. genelde annem arar, bir iki gün inat eder bir kere de ben arayayım diye. aramazsam küser. ilk evlendiğimiz zamanlarda bu durum için eşim "annen farkında mı bilmiyorum ama biz evliyiz. hala meraktan mı arıyor?" demişti. sanıyor ki, anneler bir tek evlatlarının nerede olduğunu, ne yaptığını merak ettiği için arıyor.

annesini arasın eşiniz, konuşsun. bunun sıklığı ihtiyaca ve anne-çocuk bağına göre değişir. görüşmeleri evinizin içine nifak sokmadığı sürece bence istedikleri kadar görüşüp, koklaşabilirler.

Aradaki bi düğünü saymazsak 4 yıldır yüzyüze görüşmüyolar 4-5 aydır da telefon iletişimi bitti. Zaten 20 saniyeden fazla konuşamıyodu. Tamamiyle hayatımızdan yok olup gitmesi dileğiyle
Ne yaşadığınızı bilmiyorum lakin bir anne için bu tavrınız acımasızca geldi

Aynen canım, aile bağları önemli

Ailesiyle arası cok iyidir annesi kıymetlidir ama 17 yasından beri dısarkda yasadıgı için öyle onlarsız olmaz mantıgında degıl.o yuzden aramada aklına gelmez.ben mesela 6yıllık evliyim daha görümcemle telde konusmus degilim,cok cok canım geliyoruz dısardan bişey istiyormusun diye sormak için arasmısızdır.hep yazısarak konusuruz.zaten uzaktayız hepimiz. Gorumcem bişey dediyse esime anlatırım annenler korona olmus ya da annenler eve tadilat yaptırmış derim oda ala ala arayim bi napmıslar diye benm dememle arar.kayınvalidemle ben daha sık gorusurz oglundan cok beni arar oda 4 5 gunde bir bişeyler biriktikce arar.ben zaten telde konustugmuzu esımede anlattığım için o arama geregi duymuyor. Millet hergun hergun ne arayıp konusur ki kendi annemlede haftada 1 konusuruz oda soyle gecer annee su yemegi yapcam hemen tarifini versene..napıyonuz varmı bişey.yok.aynı. bukadar yani esımde benim annemi bayram kandıl dısında aramaz babamı arar daha cok.yani öenmli bişey olmadıkca kimse kimseyi aramaz bende esimde .gorusmede senede bir kez izne gidersek on gunluk iizn suresinde gorusyoruz işte 5 gun benim ailemde 5 gün onun ailesinde kalıyoruz.goruyor annesini babasını yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…