Eşiniz arabasına travesti alsa??

Aselsongul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
51
23
38
36
merhaba kızlar 1 yıllık evliyim yaklaşık 20 gün önce evde misafirlerim vardı aynı gün eşiminde işyerinde toplantısı vardı misafirler gitti arayayım gelsin diye aradım önce açmadı telefonu sonra teli açtı korkuluydu konuşması sonra yanında telefon çaldı kim o dedim kimse yok yanlızm dedi görüntülü ara dedim kapattım bidaha aradım açmadı teli görntülü sonra bidaha normal aradım yanında birileri vardı in aşağı dedi eşim oda ilerde polis var birader çevirme var dedi kim dedim kimse yok dedi kapattı ağladım ve iş arkadaşını aradım kimle çıktı dedim yalnızdı dedi kapttım teli tamamen eve geldi hiçbirşey yokmuş gibi iş yerinden bi abla vardı Dedi

Yemin etti çok ağladım ailemin yanına gidicem dedim ve gittim istnbla 2 gün ayrı kaldım beni çok arayan Kocam o kadar aramdı bn aileme bişi anlatamadm ve tekrar geri geldim aldım karşıma kuranı kerime yemin içti arabaya binmediler dedi

Tam ona inandım bir de ne göreyim arabanın tam kapıyı açma yerinde kırmızı ojeizleri bu ne dedim bilmiyorum dedi cevap vermedi ne yapcam bn bilmiyorum

Bu yaşadığım 2.olay birdaha 3. De ayrılırım dedim daha biz 1 yıllık evliyiz siz olsaydınız napardınız??

Ses tonundan anladım bide itiraf etti şirketin etrafında travestiler var dedi onların sesi gelmiştir diyor

Yok onda da telefonu çaldı bi kadın 1 haftalık evliyiz daha alooooo deri belli alkol almış Buda dükkana git sana yardımcı olsunlar dedi ki. Dedm müşteri dedi öyle bi kavga etti sonra bu kadın arkdşının yavuklusu imiş aradım kadını saydım buna dedim bidaha olmasın

Eşime kalsa almadım diyor yemin içiyor ben kulağımla duydum ama sesleri telefona camış sesi geliyor bu da kurana el bastı

Kesin arkadasinin yavuklusudur :işsiz:
Ayy cok sinirbozucu. Allah yardimcin olsun canim hakkinda hayirlisi

Yemin etti çok ağladım ailemin yanına gidicem dedim ve gittim istnbla 2 gün ayrı kaldım beni çok arayan Kocam o kadar aramdı bn aileme bişi anlatamadm ve tekrar geri geldim aldım karşıma kuranı kerime yemin içti arabaya binmediler dedi
Ben gerçekten şu meselelerinize kuranı alet etmenizi anlamıyorum .bu her aldatma yada yalan olayının yüzde 90nında kurana el basma var ve tabiki yalan var .

Su son gunlerdeki aldatma konulari artik midemi bulandirir oldu.
Milletin midesizligi daha dogrusu..

Esin onceden vukuatli zaten. Bir de yalanci.
Konuyu bir kerede anlasilir yazsaydiniz keske.

Ne yapmayi dusunuyorsun? Daha ne yapmasini bekliyorsun.

Trasvesti keske esine kapak yapsaymis orda. Ne guzel olurdu !

Back
X