Eşiniz arabasına travesti alsa??

trafikte dururken polisten kaçmak için birden müsade almadan arabaya biniyorlar.eşinizi bu konuda çok suçlamayın. travestide polisten kurtulunca araban inmiştir.

Polislere sorsana olayı tam olarak ne ?
Çok Bölük anlatmışsınız .

Daha 1 yıllık evlisiniz boşanmak için beklemeyin bence göz yumdukça devam edicek belliki

Kocana doktora gittiğini ve cinselyolla bulaşan bir hastalık kaptığını söyle, kendisininde acilen gidip tedavi olması gerektiğini, eğer konu sahte değilse bence itiraf etmesinde işe yarar

merhaba kızlar 1 yıllık evliyim yaklaşık 20 gün önce evde misafirlerim vardı aynı gün eşiminde işyerinde toplantısı vardı misafirler gitti arayayım gelsin diye aradım önce açmadı telefonu sonra teli açtı korkuluydu konuşması sonra yanında telefon çaldı kim o dedim kimse yok yanlızm dedi görüntülü ara dedim kapattım bidaha aradım açmadı teli görntülü sonra bidaha normal aradım yanında birileri vardı in aşağı dedi eşim oda ilerde polis var birader çevirme var dedi kim dedim kimse yok dedi kapattı ağladım ve iş arkadaşını aradım kimle çıktı dedim yalnızdı dedi kapttım teli tamamen eve geldi hiçbirşey yokmuş gibi iş yerinden bi abla vardı Dedi
Travestimi çok ilginç geldi bana evli bir erkeğin travestiyle ne işi olur ki karısı var sonuçta

Back
X