Eşiniz arabasına travesti alsa??

Tam ona inandım bir de ne göreyim arabanın tam kapıyı açma yerinde kırmızı ojeizleri bu ne dedim bilmiyorum dedi cevap vermedi ne yapcam bn bilmiyorum
Demek ki ne olduysa tirnaklar surtmus. Renkli ojelerde bir yere surtunmeden dolaplarda vs de iz kaliyor cunku.
Esin tam bir pislik.
O kadar sinirlendim ki. Keske travesti sira bende deyip esine ayni sekilde yapsaydi !!

Oje izlerini arabada gordugun icin travesti oldugunu mu dusundun. Arabada mi surmus ojeyi?? Esin sen kizma diye yalan soylemis olmasin sakin. Hikayede oturmayan yerler var.

telefonu kapattım ağladım nedir yahu, kaldı ki bu ikinci vukuatıymış adamın madem gittin neden geri dönersin? dönecektin neden gidersin hiç anlamam.. ilk ikisinde ne yapabilmişsin de üçüncü olmasın diye adamı tehdit ediyorsun konu sahibi?

Travestiyle ne alakası oldugunu anlayamadım.Eşinden şüphelenmene neden olan şeyler varsa dogru düşünüyorsundur.Bir ablayı eve bırakmış demek.Benim eşim de yanında erkek arkadaşını evine bırakacaksa asla açmaz telefonumu çok utanır benimle konuşmaya.Eşin de böyle olabilir belki

Travestiylemi aldatmış ? Öje izleri olduğuna göre baya hard olmuş demek ki .amannnnn tiksindim :sinirli:

Yok onda da telefonu çaldı bi kadın 1 haftalık evliyiz daha alooooo deri belli alkol almış Buda dükkana git sana yardımcı olsunlar dedi ki. Dedm müşteri dedi öyle bi kavga etti sonra bu kadın arkdşının yavuklusu imiş aradım kadını saydım buna dedim bidaha olmasın

Bu olayda Ada'm ne yapmış ki arayan kadınmış

Son olayda da daha olay olmadan görüntülü ara vs diye tutturmuşsun neden

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez görüntülü ara demek araba kullanan birine

kapiyi acip birden binebiliyorlar polis varsa ondan kacmak icin atlamistir

Nolmuş ya anlamadım ben, ojeden trans olduğunu nasıl anladın, görüntülü arama alkol falan ne alaka? Herif seni aldattıysa üçleme yapmasını neden bekliyorsun?

Back
X