Bara gitse de böyle düşünür müydünBenim kocam yanımdan ayrılmıyor zorla yolluyorum. Doktor her an olabilir artık demesine rağmen. Adam fizana gitmiyor ki. Bi şey olsa ben apartmandan aşağı inene kdr on kere gelir ztn yanıma. Bunalıyorum ben sürekli bik bik dip dibe. Evde otursa napacam adamı turşusunu mu kurcam. Ben böyle düşünüyorum
Kimsenin giyimine filan laf etmem unili kizlara filan laf etmek degildi amacim yanlis anlamayin. 32 yasinda adamin ne isi var genc mekaninda33 haftalık hamile eşin varken de çıkmamalısın be öküz müsün sen
Hele de unili kızlar demişsiniz kim ne isterse onu giyer de orda ne işi var unili mi eşiniz? Yaşı kaç?
bensiz bara gitmez ki. Arkadaşlarıyla kafede oturur, gezer. Bara gitse nasıl düşünürdüm bilemedimBara gitse de böyle düşünür müydün
Kafeye mafeye hep gider zaten laf etmem deedim su an gittigi mekanAyda birkaç kez çıkar ve bir kez olsun laf etmedim. Sonuçta onun da arkadaşlarıyla konuşacağı özel şeyler vardır. Fazla abartmışsınız bence.
Peki o mekana gitmesini istemediğinizi ve nedenini söylediniz mi?Kafeye mafeye hep gider zaten laf etmem deedim su an gittigi mekan
Sizinki adaletli ben alisverise gidiyorum desem olay oluyor bu tarz bi adam benimkiEşim de ben de ayda 2 kere arkadaşlarla çıkar sabaha kadar da gelmeyiz.
Soyledim tabi yapacak olsa istese yaparmis falan filan. Be adam sen varsin evliyim ben seni aldatmam desen nolur yapacak olsa hee turlu yaparmis ondan sonra daha beter dellendim.Peki o mekana gitmesini istemediğinizi ve nedenini söylediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?