Esiniz arada sirada disari cikiyormu?

semizotu_

Kızımız geliyorrr
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
1.406
846
73
Evet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam

Ya nasil akliniza getiriyonuz boyle seyleri acik secik unv kizlar var diye .esinize guvenmiyomusunuz.
Disari cikmaya gelince surekli olmuyosa sorun etmezdim.
Ama su kocasini disarda kizlar var diye kurup duranlari gercekten merak ediyorum.
Adamin niyet bozuksa hicbisey farketmez.

çıkmaz olurmu çıkar tabi bacım hatta şu anda işten çıktı dooğru kahveye gitti gece 3-4 arası gelir başlarda sorun ederdim ama oturup konuşunca hak veriyorum haftada bir gün gider ( benim gocamda hiç aksatmaz maşallah ) Bu kadar niye büyüttünki hamilelikten belkide ben sorun yapıcak bişey göremedim yani açıkcası

Benim kocam yanımdan ayrılmıyor zorla yolluyorum. Doktor her an olabilir artık demesine rağmen. Adam fizana gitmiyor ki. Bi şey olsa ben apartmandan aşağı inene kdr on kere gelir ztn yanıma. Bunalıyorum ben sürekli bik bik dip dibe. Evde otursa napacam adamı turşusunu mu kurcam. Ben böyle düşünüyorum

33 haftalık hamile eşin varken de çıkmamalısın be öküz müsün sen

Hele de unili kızlar demişsiniz kim ne isterse onu giyer de orda ne işi var unili mi eşiniz? Yaşı kaç?

Bara gitse de böyle düşünür müydün

profile göre 2 ay var doğuma. 2 aydır eşiniz dışarı çıkmamış bence tepkiniz birazda hamilelikten. bazen erkekleri salmak gerekir emin olun gittiğinde ertesi gün daha rahatlamış gelir. ünili açık saçık kızlar olayına gelince yapacak olan her türlü yapar böyle engellenmez

33 haftalık hamile eşin varken de çıkmamalısın be öküz müsün sen

Hele de unili kızlar demişsiniz kim ne isterse onu giyer de orda ne işi var unili mi eşiniz? Yaşı kaç?
Kimsenin giyimine filan laf etmem unili kizlara filan laf etmek degildi amacim yanlis anlamayin. 32 yasinda adamin ne isi var genc mekaninda

Her üniversiteli kız da açık seçik mi be kardeşim?Yapacak olan ünililerin açılıp seçildiği yere gitmez galiba diye düşünüyorum...

Sakin ol ,eşine guven,biraz ona nefes alması için alan bırak ne öyle 24 saat dip dibe eşin aldatmak isterse ruhun bile duymaz inan, adamın aklına da boyle şeyleri sokma,hatta sen izin ver" bu gün dışarı çık dolaş hava al de"

Arkadaslar acik secik muhabbetine nokur takilmayin amacim benimkinin kudurmuslugunu belli etmekti evli barkli 32 yasinda adam ne isin var git elit bi kafede otur ona filan izin veriyorum zaten

Ayda birkaç kez çıkar ve bir kez olsun laf etmedim. Sonuçta onun da arkadaşlarıyla konuşacağı özel şeyler vardır. Fazla abartmışsınız bence.
Kafeye mafeye hep gider zaten laf etmem deedim su an gittigi mekan

öyle clup clup gezmesine tabii karşı çıkarım.
Hatta kafasını kopartırım, ne münasebet!
Çok eğlenesi varsa, ben açarım ona evde demet akalın, hoplar zıplar.
ama arkadaşlarıyla maça gider, rakıya gider..
hatta bazen evden gitsin de biraz dinleneyim diye de düşünürüm.

Peki o mekana gitmesini istemediğinizi ve nedenini söylediniz mi?
Soyledim tabi yapacak olsa istese yaparmis falan filan. Be adam sen varsin evliyim ben seni aldatmam desen nolur yapacak olsa hee turlu yaparmis ondan sonra daha beter dellendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…