- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
Eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir tabi ki arada, amaaa hayatta 2-3 gibi gelemezEvet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
Haftada bir sohbete gider iki saate gelirEvet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
Birlikte gitseniz daha iyi olurdu bence.Evet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
Erkekler arada bir erkek arkadaşlarıyla çıkmak ister. Bu çok normal.Evet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
Çıkmaması gerekiyo aslinda bana gore özellikle hamileysen. Sık boğaz etme konusuna gelince bence beni bi dinlesen eşini sık boğaz ettiğini hiç ďüşünmezsin ☺ ben 2 yıllık evliyim eşimle aramızda 10 yaş var nişanlı olduğumuz dönemde hiç karismadim daha doğrusu sessiz kalarak gözetledim durumu baktım beni ihmal ediyo ve sözünde durmuyo ben de koydum tepkimi böyle konularda kesin görüşlü biriyimdir yani bana şu saatte dönücem dediyse o saati geçemez bu kadar icicem dediyse o kadar içmeli ve şu mekana gidiyorum dediğinde ben aradigimda ordan başka bi yerde olmamalı bunlar hep birikti sonrasindada tepkim çok ağır oldu ve sonuç 2.5 senedir senede 2 kez falan olan iş yemeklerinden başka bir yere gitmiyor böyle olsun istemezdim en bastada uyarmistim dinlemedi sonuçta 30lu yaşında bi adam tabi ki arkadaşlarıyla görüşmek istiyo ama hepsi bekar ve hiç birine güvenmiyorum o yüzden bu kadar senedir hiç bir yere gidemiyo hele ki böyle kızların olduğu yere gitmeye kalksa olduğu yeri basıcağımıda iyi biliyo bence senin bu tepkilerin normal benim ki anormal ama ben memnunum takma kafana ☺ bu arada allah sağ salim sağlıkla bebisini kucağına almayi nasip etsin inşallahEvet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
Evet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
erkeklerin hepsı öyle sakınan göze cöp batar ne kadar yasaklarsanda yasakla adamın içinde varsa yapar.kavga etmeseydın koca adam daha ergen gibi çükünü sallandırmaya ne gidiosa??dıkkat et sen yınede onun gözü doymamısmıdır nedır anlamadım.alsın güzel karısını dısarı cıksın ahmakmı bu yaEvet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
Ya siz de çok tepkı vermıssınız.az bıraz surat yapsaydınız barıEvet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?