Esiniz arada sirada disari cikiyormu?

Eşim hem size hem de eşinize hak verdi tabii gece geç saatte geleceğini söylemesi biraz tuhafmış.

Ben sadece sizi haklı buldum gitmemeliydi sizin rızanız dışında hareket etmemesi gerekir. Bencilliğin lüzumu yok

Benim kocaminda göbeği evde kalmış dogdugundahiç bir yere gitmez git derim gitmez ...memleketinden arkadaşı gelir 2 saat dışarı çıkar 1 saat sonra arar sıkıldım diye evden ise işten eve..sürekli dip dibeyiz...Bu durum bi yandan iyi bi yandan kötü.bizde çıksa sorun yaparız çıkmasa sorun.ama şunu bilirim evli bir insan tek başına arkadaşlarıyla eğlenmeye falan gidemez.bekarken yaşamıs herseyievlenince karısıyla gezsin.akşam 1 2 saat arada normal ama gece 1 2 lere kadar asla izin vermem.evli erkeğin ne işi var

Hafta sonu gider saat 1gibi cikar aksam 5-6da gelir.
Eli kulagindadir suan aciktim diye gelir
Kahvaltiyla duruyo bide o saate kadar.
Hafta ici cikmiyo.
Aksam 7de evde.

15-20senelik arkadaslari var bu semtte.

Eşim arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir tabi ki arada, amaaa hayatta 2-3 gibi gelemez evli barklı adam gece 2 neymiş
Neyse şimdi hamilesiniz, hormonlardan fazla tepki de verdiyseniz oyüzden gerginlik olmuş olabilir zanımca. Allah kolaylıklar versin

Haftada bir sohbete gider iki saate gelir

Eşimin öyle arkadas cevresi yoktur kafe falan pek bilmez şimdiye kadar hiç çıkmadi.
Ben de aksam cikmadigim icin hoşuma gitmezdi.

Birlikte gitseniz daha iyi olurdu bence.

Erkekler arada bir erkek arkadaşlarıyla çıkmak ister. Bu çok normal.

Çıkmaması gerekiyo aslinda bana gore özellikle hamileysen. Sık boğaz etme konusuna gelince bence beni bi dinlesen eşini sık boğaz ettiğini hiç ďüşünmezsin ☺ ben 2 yıllık evliyim eşimle aramızda 10 yaş var nişanlı olduğumuz dönemde hiç karismadim daha doğrusu sessiz kalarak gözetledim durumu baktım beni ihmal ediyo ve sözünde durmuyo ben de koydum tepkimi böyle konularda kesin görüşlü biriyimdir yani bana şu saatte dönücem dediyse o saati geçemez bu kadar icicem dediyse o kadar içmeli ve şu mekana gidiyorum dediğinde ben aradigimda ordan başka bi yerde olmamalı bunlar hep birikti sonrasindada tepkim çok ağır oldu ve sonuç 2.5 senedir senede 2 kez falan olan iş yemeklerinden başka bir yere gitmiyor böyle olsun istemezdim en bastada uyarmistim dinlemedi sonuçta 30lu yaşında bi adam tabi ki arkadaşlarıyla görüşmek istiyo ama hepsi bekar ve hiç birine güvenmiyorum o yüzden bu kadar senedir hiç bir yere gidemiyo hele ki böyle kızların olduğu yere gitmeye kalksa olduğu yeri basıcağımıda iyi biliyo bence senin bu tepkilerin normal benim ki anormal ama ben memnunum takma kafana ☺ bu arada allah sağ salim sağlıkla bebisini kucağına almayi nasip etsin inşallah

hamilelikten önce de böyle darlıyordu isen haksızsın..
aldatacak, pislik yapacak adam burnunun dibinden yapar da ruhun duymaz.
şu kocalarınızı rahat bırakın diye burda ne dil döktüm artık bu kıskançlığı tab yapmış kadınlara laf anlatamamaktan bıktım..
evleniyorsunuz die birbirinizin kölesi değilsiniz bunu bir anlayın artık. her birinizin kendine ait özel alanı olmalı birbirinize saygı göstermelisiniz.
birbirinizi bıktırıyorsunuz sonra vay efendim kavga gürültü bitmiyormuş da bilmem ne..

İnsanları zincirlememek lazım bence.Özgür alan bırakmak gerekli.Fazla boğulmuş olabilir.Tabiki siz hamileyken gitmesi biraz kötü olmuş.Ama uzun zaman sıkıldıysa o bile onu durduramamıştır.Gittiği yer de söylediğiniz gibi kötüyse üzülebilirsiniz.Ama bence gene de çok üzerine gitmeyin.Hayatınız ortak ailesiniz ama bu hep dip dibe duracaksınız demek değil.Herkesin ihtiyacı olur arada arkadaşlarıyla görüşmeye

erkeklerin hepsı öyle sakınan göze cöp batar ne kadar yasaklarsanda yasakla adamın içinde varsa yapar.kavga etmeseydın koca adam daha ergen gibi çükünü sallandırmaya ne gidiosa??dıkkat et sen yınede onun gözü doymamısmıdır nedır anlamadım.alsın güzel karısını dısarı cıksın ahmakmı bu ya

Ya siz de çok tepkı vermıssınız.az bıraz surat yapsaydınız barı

Eşim ayda 3 ya da 4 kez çıkar, gelme saati değişir, 2-3 de olur sabahladığı da olur
Gittiği yeri bilirim, sürekli yazışırız, onun olmadığı vakitlerde özgürce kitaplarıma gömülüyorum =))
Hiç dert etmedim, bu da onun keyfi hep askeri nizam olmaz hayat, bende canım istediğinde arkadaşlarımla çıkıyorum, kadınlarda çok geç saate kadar kalmak mümkün olmuyor çünkü benim yok ama arkadaşlrımın çocukları var, yine de 11-12 ye kadar kaldığımız olmuştur. İnsanı bunaltmamak lazım

evlendiğimizden beri bensiz dışarı çıkmadı, ama iş dolayısıyla şehir dışında olduğunda yada ben arada ailemin yanına gittiğimde görüşür arkadaşları ile, bende o evde yokken yada memlekete gittiğimde görüşürüm kendi arkadaşlarımla...
ama ikimizde evde isek birlikte birşeyler yapmak gerektiği kanısındayım heleki çocukta varken evde o gezsin ben çocukla ilgileneyim yada ben gezeyim o baksın çocuğa olmaz haksızlık bence...
tabi önemli bir iş olur, pazar market işi olur bensiz de gider ayrı mesele....

Evlendikten sonra sosyal hayttan vazgçmiyor insan herkesin arkadaşlarıyla zaman geçirmeye ihtiyacı var bn bunu sorgulamıyorum vıcık vıcık evlilik yaşanmaz sonuçta belki ara sıra çıktığında ses etmezseniz bu kadr dışarı istekli olup sizinle tartışmaz nasıl olsa çıkacak kavgayla çıkmaktansa güzellikle çıksın yoksa kadın ağırlığı kaybediyor erkek saygı duymuyor bende ark görüşürüm eşimde hrkesin özel hayatı var vermeyince sonuçlar ortada ama üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…