- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Bircok arkadasimda gordum ayni davranışı. Lohusa halleriyle cektiler adamlarin o kaprisini ve yalnizligi. Umarim siz yaşamazsınız.En cokta cocuk okduktan sonrasindan korkuyorum zaten. Bizimkinin bahanesi hazir surekli cocukla ilgileniyorsun cocuk aglamasindan yoruldum sıkıldım demelere baslayacak bu seferde biliyorum yani
Gittigi mekan en basta suphe zaten gelde isgillenme gelde dellenmeHadi gitsin 2, 3 saat takılsın da, sabaha karşı geleceğini söylemesi kafa karıştırıcı!
Şüphe uyandırıyor.
Adam memleketine gitmis canim ama benimki...anlattim zatenBizimkide nadir çıkar.gitsin istiyorum gidincede gelsin.hamilelikten karışık duygular.ben surda 3 hafta önce memleketine gitmesine izin vermiş insanim.cani sıkkındi kafasını dağıttı.evde olsa beni de bunalticak
Benim eşim çıkar. Bende çıkarım. Genelde 12 de dönmeye çalışır ama sohbet uzadığında 2 yi bulduğu olır mesela su an dışarda şimdi aradı dönüyorum istediğin bişey var mı diye. Haftada bir çıkar genelde cunartesi akşamları. Yalnız üniversite yakını kızlı mekanlar falan değilde bi tane kahve gibi bi yer var adamların takılıp siyaset konuştuğu orda olur yerini bilirim. Bence bu iyi bişey ikimizin de ayrı sosyal hayatı olması sohbet konusu getiriyor aramızda hemde kafamızdaki dağılıyorEvet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
Dışarı çıkar çıkmasına da bu ettiği laflar ile birleşince koyar insana. Hamilelikten öncede boyle miydi. Eğer değil ise çocuk iki yaşına girene kadar kantarın topuzunu kaçırmaz ise normale döner ki. Yaptığı yanlış.Evet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
yok artık abartmış eşinizde hadi sancınız olsa birşey olsa ne olacak gece gezmesi diye ölecek adam belliEvet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
İşten gelince bağlayın, yemini suyunu vermeyi unutmayın.Evet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?