Esiniz arada sirada disari cikiyormu?

En cokta cocuk okduktan sonrasindan korkuyorum zaten. Bizimkinin bahanesi hazir surekli cocukla ilgileniyorsun cocuk aglamasindan yoruldum sıkıldım demelere baslayacak bu seferde biliyorum yani
Bircok arkadasimda gordum ayni davranışı. Lohusa halleriyle cektiler adamlarin o kaprisini ve yalnizligi. Umarim siz yaşamazsınız.
Ben çektim restimi eşime boyle bir davranisla karsilasirsam ya eve almam seni ya da yillarca tribimi cekersin cocugu sevdirmem bile sana burnundan getirirm diye. Tabiki belli olmaz adamlarin sagi solu insallah sozumu dinler o donemde de.

Hadi gitsin 2, 3 saat takılsın da, sabaha karşı geleceğini söylemesi kafa karıştırıcı!

Şüphe uyandırıyor.

Bizimkide nadir çıkar.gitsin istiyorum gidincede gelsin.hamilelikten karışık duygular.ben surda 3 hafta önce memleketine gitmesine izin vermiş insanim.cani sıkkındi kafasını dağıttı.evde olsa beni de bunalticak

Adam memleketine gitmis canim ama benimki...anlattim zaten

Aslinda arada cikabilir bence haftada bir mesela normal.ama benim esim de hic cikmaz neredeyse,ailece gorusuruz arkadaslarimizla.ama ben cikarim arada arkadasimla bir yerlere.ama ben iki cocugum var onlari da goturuyorum giderken ,o da cocuksuz gider gidecekse haliyle ,bana diyorki cocuklari sana birakip gidince sen zorlaniyorsun o yuzden cikmiyirum.nadjr de olsa arada cikiyir tabi.ama gidilen yer evli bir erkegin gidebilecegi bir yer degilse uygun olmaz bence.eger oyle bir yer degilse arada cikmak normal geliyor bana.esim ciksaydi ben sorun etmezdim.

Benim eşim çıkar. Bende çıkarım. Genelde 12 de dönmeye çalışır ama sohbet uzadığında 2 yi bulduğu olır mesela su an dışarda şimdi aradı dönüyorum istediğin bişey var mı diye. Haftada bir çıkar genelde cunartesi akşamları. Yalnız üniversite yakını kızlı mekanlar falan değilde bi tane kahve gibi bi yer var adamların takılıp siyaset konuştuğu orda olur yerini bilirim. Bence bu iyi bişey ikimizin de ayrı sosyal hayatı olması sohbet konusu getiriyor aramızda hemde kafamızdaki dağılıyor

Dışarı çıkar çıkmasına da bu ettiği laflar ile birleşince koyar insana. Hamilelikten öncede boyle miydi. Eğer değil ise çocuk iki yaşına girene kadar kantarın topuzunu kaçırmaz ise normale döner ki. Yaptığı yanlış.
Hamile olmanız. Çıkarken soyledikleri. Gittiği yer. Birleşince hiç hoş olmuyor.

Çıkabilir tabi ki.ama sen de gelsene dese daha centilmence olur .Sizin dışari çıkmaya hevesiniz yoksa adam dizinin dibinde mi otursun.

yok artık abartmış eşinizde hadi sancınız olsa birşey olsa ne olacak gece gezmesi diye ölecek adam belli

Benim kocada sonsuz ozgurluk vardir ,isterse bara pavyona bile gider,sorun etmem. Ben de canimin istedigi yere gidebilirim. Insan kendini bildikten sonra gerisi onemli degil diye dusunuyorum. Cok bogmayin esinizi derim. Unili acik secik kizlar tamlamanizi hamilelik hormonlariniza veriyorum hayirli dogumlar olsun,caninizi skmayin,uzulmeyin yaramaz size uzuntu.

Eşim, bensiz gezme amaçlı hiç dışarı çıkmadı bu zamana kadar. Çıksaydida problem etmezdim ama aksam cikip gece gelmeler olsa, hoş karsilamayacagim yerlere filan gitse bende sorun yapardim. Ama seni ağlata ağlata disari gidebiliyorsa herseyden once kendi degerini bir sorgula derim. Hamileymissin cokta bisey yazmanin anlami yok.

Ben eşime oda bana karışmaz nereye isterse oraya gidebilir, ben eşime güveniyorum.

Evet dısarı cıkabilir canım. Ama öyle içmeli sıcmali hir yere gidemez. Gider erkek arkadaslariyla bi kafede oturur sohbet eder ne biliyim maça falan gider bisey yapar ama ne o oyle bekar gibi karı kızin arasina gitmek. Sahsen ben bu konuda tepkini hakli buluyorum. Yani neden gece gidiyor. Mesela izinli oldugu gün gitsin arkadasina istedigi kadar zaman gecirsin. Aksam gelsin yanina ama gece 2 3e kadar gezmek nedir yahu. Ben asla onaylamam boyle birseyi. Ha gitse aynen senin gibi kiyameti koparirim. Üstelim hamilesinde. Ben hamileyken lojmanda eşim alt katta calisiyordu yinede gun icinde ariyordu. Nedir bu rahatlik kocandaki anlamadim. Kiz yoksa cinsel hayatinizda mi bi problem var. Malum hamilelik falan bide son zamanlar....

İşten gelince bağlayın, yemini suyunu vermeyi unutmayın.

Eşim haftada 2 gün disarı çıkar. Düzenli aktiviteleri vardir.
Bende haftada 1 gün çocuğu ona bırakır çıkarım. Geri kalan 4 akşam beraberiz. Bize yetiyor.
Bu kadar kısıtlamanin çok çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Zira benim ne kadar ihtiyacım varsa arkadaşlarımla vakit geçirmeye, bir kahve içmeye, bir sinemaya gitmeye yada oturup bir şeyler konuşmaya /tartışmaya yada spora gitmeye vs, onun da var.
Birbirimize anlatacak, paylaşacak şeyler için bile ayrı geçirdiğimiz vakitlere ihtiyacimiz var.

Nereye gittiği konusunda birlikte bebek sorumluluğunu paylasacaginiz esinizin seçimlerine güveniyor olmaliydiniz. Yada kendinizi onu anlatmaya çalışın. Hamileyim hassasim ve içim rahat etmeli diye. Siz ona dışarı çıkma konusunda rahatlik sağlarsınız o da içinizi rahat ettirme konusunda

Cikiyor.

Zira kendisi benim kapatmam degil...

Sizin ozel durumunuzdan dolayi evden gereksiz uzak olmamasi, doğum ihtimaline karsi yalniz birakmamasi dogru olan elbette.

Ozel durumlar disinda her evli insanin evlilik ahlakina uygun davrandigini dusunerek, eslerin ozgur olmasindan yanayim. Esine, evine, cocuguna zaman ayirip kalan bos vaktinde sokağa çıkmak isterse saygi duyarim...

Yetişkin insan istedigi zaman disari çıkar. Benimle ya da bensiz...

Istedigi kadar kadinli kizli ortamda da durabilir.

Guvenmedigim adamin yaninda olmam ben...

Allha bin sukur o konuda iyym ve kocamada guvenirim kocama oda zaten hayatta cikmaz disari isten eve evden ise cikasrsada benle arkadasla cikarsa iki uc ayda anca bi keredir bana gore abartmiyossun guvensende kocana gece 2 3 e kadar evli adamin ne isi var disarda

ah arkadaşım bende Ada'm biraz dibimden ayrılsa diye gözünün içine bakıyorum. Hepimizin derdi başka başka. Ama eşim dışarı çıksa 2ye 3e kadar gelmese bende illet olurum hemde hamile hamile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…