Esiniz arada sirada disari cikiyormu?

Konya' da açık seçik mekan mı var yahu?
Ben hiç görmedim.

obinin ünisi aslında o biliyor musunuz, o kesin söyler.
obiviyante
pampa var mı hakikaten?

Konu sahibi, sen alışverişe gidemiyorsan o da gidemez.
O kim oluyor o zaman?

Çok özür dilerim ama ta da şu an eşine karşı düşüncelerim değişti.
Bence o kendi gezsin kadınlara alıcı gözle pis pis baksın, ama karısı evde otursun tiplerden. Ne demek sen çıkaman ya?

Bence çiftlerin kendilerine ait zamanları olmalı
Eşim iş için sık sık uzaklaştığından gelince dibimden ayrılmıyor zorla gönderiyorum arkadaşlarının yanına bir saate geri geliyor zaten

Ayrica benim sıkılmış kocam disari cikmayi isteyen kocam gelip bunu bana söylediğinde zaten disardan yeni gelmisti

Bosnada var canim tam bar degilde dahacok cafe bar tarzi genclerin oldugu bi yer

Valla gecenin bir yarısı evde karısı hamile olan adamın eğlence derdine düşmesi benim hoşuma gitmezdi. Gün içindeki normal saatler çuvala mı girdi? Başka saat deşarj ol abi, 2-3'e kadar takılmak ne? Resmen gece hayatına akmak istemiş. Eğlenecek tabi ama doğru düzgün eğlenecek, bu kadının evde sana ihtiyacı olsa ne halt yiyeceksin be adam? Gecenin o saati bir de.

Konya basta zaten o tur mekanlarda.
Ama unv ogrencilerini hakkinda tek olumsuz bisey duymadim.

Eşlerin birbirini bu kadar bunaltmasından yana değilim. Belliki gitmesinden çok gittiği mekana takılmışsın ama ifade şeklin yanlış olabilir ki okkalı bir mesaj atmışsın adam geri gelip olay çıkartmış. Kendinizi tatlı dil Güler yüzle ifade etmeyi deneyin birinde işe yaramasa birinde mutlaka yarar. Kötü söz, emir kipiyle konuşmak iki tarafinda çileden çıkmasına sebep olur sadece

Aynen oyle benim derdimde bunlari dusunmemesi. Senin cocugunu tasiyorum ben ya bezen yerimden kalkamiyorum kramplarim yuzunden gitme ölürmusun yani

bensiz bara gitmez ki. Arkadaşlarıyla kafede oturur, gezer. Bara gitse nasıl düşünürdüm bilemedim
Benimki maça gider peşinden baklava yerler. 1 olur bazen 2 de olur. Kahveye gider okey oynarlar. Geç de geldiği olur. Hiç sorun etmedim ben de ama böyle bara veya benzeri bi yere gitse bi de bensiz gitse heralde almam eve

Haklısın konu sahibi.
Kafelere vs gider,hatta gitsin.
Ama barlar ,clublar noo.Bir de sabah gelecekmiş.
Ayrıca senin hakkın yok o gidecek.Bak sen paşama.
Yolarım,eline veririm tüylerini.

Kimsenin giyimine filan laf etmem unili kizlara filan laf etmek degildi amacim yanlis anlamayin. 32 yasinda adamin ne isi var genc mekaninda
Onu soruyorum işte. Hani küçüksünüzdür. Belki yaşıtları vardır. Yoksa 32 yaşında adama kızarım yani.

Benim eşim hiç çıkmaz,sıfır..
Yaşadığımız şehirde arkadaşı da yok pek.
Ailece görüşürüz arkadaşları ile...
Eskiden maç filan yapardı, severdim..
Gitsin değişiklik olsun isterdim...

Ama sizin durumda siz haklısınız. O kadar uzun boylu değil.

Üniversiteli açık saçık kızlar olunca ne oluyormuş? Zaten tüm üniversiteli kızlar da açılıp saçılmış eşinin yoluna paspas olmuşlar hey allam ya.
Ya kusura bakmayinda zaten acikladim goruyorduk oralarda orta yasli azgin bi adam gelsede hesabi odetene kadar iki muhabbet etsek diye dusunen kizlari
Ben yazarken konu akıp gitmis esinuz konyalı mı
Evet

Tabiiki cikar cikmali kadinlarda kocasiz takilmali. Ama 9 aylik hamileyim diyorsun gece cikmasini bende dogru bulmadim. Hamile oldugun icin ani birsey olur diye, ben hamileyken esimdd fazla cikmazdi geceleri hatda hep evde olurdu calismadigi süre. Icki icilen yerlere ve diskotek gibi yerlere gitmiyor zaten.
Ama esimin mantigi böyle gündüz sizinle zaman geciririm aksamlari cikarim gece 2-3 geliyor bazen eve. Aslinda bende pek istemiyorum gece cikmasini ama fazlada cikmiyor yani napim adam bütün gün calisiyor okadar da olsun yani. Bende esin isteyken cikiyorum cocugumla bazen oglumu eve birakiyorum arkadaslarimla bulusuyorum felan iyi oluyor yani sizde fazla kasmayin bebeginiz dogduktan sonra

Ya ben gicik oluyorum esini evde yalniz birakip defolup giden adamlara. Benim esim de cikar gec saatlere kadar ama ben anneme gittigimde ya da kardesim bana geldiginde falan. Ben derim git yalniz kalirim ben diye bazen zorla gider ama en gec 10da evde olur. Nasil bir evlilik anlayisi bu acaba merak ediyorum. Bebek olunca da bunalir beyefendi bebegin aglamasindan yine cikar gider. Bu basina buyrukluk sorumsuzluk cok sacma geliyor bana.

En cokta cocuk okduktan sonrasindan korkuyorum zaten. Bizimkinin bahanesi hazir surekli cocukla ilgileniyorsun cocuk aglamasindan yoruldum sıkıldım demelere baslayacak bu seferde biliyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…