Esiniz arada sirada disari cikiyormu?

sık sık olmasada ayda 1-2 defa çıkıyo benim eşim ki bunlardan biriside dündü akşam 8 de gitti gece 12 falandı sanırım ben yatmıştım o geldiğinde geldi eve

Haklısnız canım Allah yar ve yardımcınız olsun amin aklı başında adamın karısı bu haldeyken zaten gezmek aklına gelemez şimdiki bu tip erkekleri anlamak çok zorla evde kalsa aklı dışarıda olursa ne kadar mutlu olursunuz inşallah herşey gönlünce olsun canım amin

Çıkacağı yere göre değişir eşinizin gittiği ortama bende izin vermezdim aksi halde ayda bir defa çıkıyor hafta da bir de maçı var gidiyor sorun değil benim icin

Benimkide haftada bir 9gbi çıkar 11-12gbi gelir.kaveye gider çoğu zaman.önceden 2defa çıkardı haftada.artık 1e düştü.seneye sanırım çıkmıcak.kovarım valla ,arada kendi halinde kalmak iyi geliyor.

Ben de Konya'dayım ama mecburiyetten. Burada öyle takılcak alkollü yer var mı ki hakikaten varsa gidelim biz de evde oturmaktan daralıyoruz burada gece hayatının olmaması çok kötü.
Yani öğrenciden ve öğrenci mekanından korkmayın müzik dinlerler içerler en fazla asıl o erkek erkeğe gidilen pavyondan gazinodan korkun. Her tür leşlik pislik oralarda.
Ankara'daysak valla eşim kendi arkadaşlarıyla barlarda geziyor ben kendi arkadaşlarımla geziyorum. Hatta eşim öğrenci mekanlarını daha çok sever kasıntı olmadığı için arkadaşlarıyla gider orada birasını içer sohbetini eder. Ben de kendi arkadaşlarımla ayrı takılırım ben de içerim. İkimiz de birbirimizi de arkadaşlarımızı da bildiğimizden içimiz de çook rahat oluyor. Eğlensin gezsin işte ne güzel diyorum. Yani adamı bildikten sonra neden sorun olsun ki
EKLEME: Ayrıca içiniz rahat olsun ben öğrenciyken 30 küsur yaşında evli adama dönüp de bakmazdım bile. Onların sınıflarında falan yaşlarına uygun yakışıklılar vardır napsınlar milletin kocasını Öğrenci kızlar havalı olur yani öyle erkek erkeğe gelen 30 yaş üstü evli adamlara zaten bakmazlar

Ne çok çıksın ne hiç çıkmamazlık yapsın. Bir dengede tutun. Denge önemli.
Gerçi artık doğuruyorsun, çıkmasın bu saatten sonra.

Ayy Bi gitsin de rahat edeyim diye bekliyom bende normalde günaşırı gece 12'ye kadar arkadaşlarıyla takılırdı son iki haftadır iki üç kez anca çıktı halimi düşünün aman gitsin gitsin. Evde olup napiyo sanki iki dk çocukları eğlese veya Bi sohbet muhabbet etse Yok yok Kumada elinde yatacak illa. Çıksın gitsin bee

İzinli zamaninda gunduzleri cikar . gece cikamaz. Cok kavga yaparsak evden kovarim git disarida yat diye yarim saat sonra gelir.

Soruyu genel olarak sormuşsunuz ama sizin durumunuz özel bir durum. Doğurdu doğuracak vaziyette olan karısını gece geç vakitlere kadar yalnız bırakmamalı bir eş. Bunalmış olabilir ama siz ondan daha çok bunalmış zor bir durumdasınız. Bebek doğduğunda yine en çok yıpranacak olan sizsiniz. Keyfi hareket etmek yerine sizi rahatlatacak beraber olabileceğiniz planlar yapmalı.
Bu tür isteklerde bulunun. Doğum yaklaştığı için korktuğunuzu ifade edin. İlerde tek başına gittiğin günler olur ama bunu karşılıklı yapsak. Bazı günlerde sen çocuk bakarsın ben kafa dağıtırım gibi şeyler söyleyin. Saat sınırlaması da olsun. Gece 2-3 gibi eve dönmek istiyorsa sizin de aynı saatte dönme hakkınız olmalı. Ona göre hareket etsin. Her şey erkeklerin keyfine göre şekillenemez.

Ben evdeyken ne işi var gece 2-3 lere kadar dışarıda eşim hiç çıkmaz dışarı bende gitmesini istemem zaten. .hele birde sen karnin burnundayken seni aglatip gitmemeliydi bence

Yani normali tabi hamile haliyle bırakıp gitmemesi lazım seni. Ama ben esimden alışkınım hergün çıkmasına o yüzden bişey diyemiyorum en başlarda çok soyleniyodum kiziyodum ama bıraktım artık yıpranan ben oluyorum çünkü.

Dısardan kasdı arada kahvede okey oynamak halısaha macı ve arkadaslarıyle cay keyfı olan bı esım var her cıkmak ıstedıgınde ızın verıyrum bazen hıc dısarı cıkmyrsun deyıp ben gıt dyrum yınede haftalarca evden cıkmadıgı oluyor nrmal sartlarda olsa tamamda senın adamda saglam bi kalasmış karnı burnunda kadını bırakıp gece 2 ye kadar karılı kızlı içkili sıçkılı ortamda ne işivarmış hayret ya brde aglata aglata gıtmış hayvan kitleseydın kapıyı almasaydın ıcerı kız

Hamile eşini ağlatmak pahasına dışarı çıkan bir adamı sal gitsin, huyu bozuksa bir an önce görür kendini kurtarırsın, senin ve bebeğin için daha hayırlı olur.
Çok çirkin kelimeler "dizinin dibinde mi oturucam" ne demek?
Tabii ki arkadaşlarıyla dışarı çıkabilir ama daha uygun saatler ve daha uygun ortamlar olmalı. Gece 3'e kadar hamile olmayan bir eş bile evde yalnız bırakılmamalı bence, iş, ailevi sorun olmadıkça.
O bunaldıysa siz de bunaldınız, birlikte eğleneceğiniz bir aktivite keşfedilmeli. Eşiniz bana hiç masum gelmedi.

Gece 2-3 falan asla. Masumca değil...
Çok çok iş çıkışı 1-2 saat çıkılır.

Bu üyenin de kocasının ne m.l olduğu belli konu sahibesi kızmasın da daha önceki konusunu da hatırlıyorum zaten. Ama yani üniversiteli kızlar için açık saçık kızların olduğu demiş yani siz bir kocanıza sahip çıkın bence ünili kızlar 32 yaşındaki adama kafayı takmazlar onlara ne elin evli adamından.Yani hiç üniye gitmediniz mi gidince hep açık saçık giyindiniz de ben bu kızları iyi bilirim mi diyorsunuz?Bu sabah açılan diğer konuyu da okuyunca burası gene aklıma geldi yazayım dedim.Üyemiz takılmayın demiş ama gayet takılacak bir şey dedi açık saçık diye yani onlar açık saçık eşini yoldan çıkartacaklar hiç adamın aklında yokmuş gibi...sabahki konuda da yazılanları okuduk bu zihniyete sahip birisi daha işte...

Ben olsam avlanmaya, baliga cikmasini soyler yiyecek getirmesini isterdim.
Erkekleri cok sikiyorsunuz kizlar onlarin mekanini ozgurlugunu ireyselligini adamlik ruhunu mahvediyorsunuz yapmayin etmeyin bogmayin onlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…