Esiniz arada sirada disari cikiyormu?

Sonun kadar haklısınız hamilelik kısmını okumadan haklı olduğunuza karar vermiştim zaten ama bide o tuzu biberi oldu.
2-3 çok geç belli vakitlerde çıkar arkadaşlarıyla görüşür gelir anlarım ama 2-3 ne demek...Babamdan bilirim arkadaşlarıyla buluşurdu geliş saati 23ü geçmezdi. Eşimde aynı gündüzden boşsa yada akşam 1-2 saat gider erkek arkadaşlarının yanına gece hep evdedir.

Ayrıca bir konu daha var
Evli barklı adamım o bahsettiğiniz yerde ne işi var. Hadi gitti diyeliö düzgün biyere gitsin.

Hamile halinizle sizi üzmeside cabası...

Bi an esimin arkdaslari ols dq ciksa ara sira diye dusundum... gecmisi pek temiz olmdigi icin arkqdas bkimindn hepsinden kopmus durumda bi iki kisi var gorusurdu ama yalan yok hmileyken asla ayrilmadi dizimin dibinden.. Allah razi olsun

Eşlerin arkadaşları ile zaman zaman çıkmaları, vakit geçirmeleri çok normal. Daha doğumunuza iki ay varmış üstelik.

Ama sizi kısıtladığını söylemişsiniz. Orada dursun işte. Saygı görmeyi bekliyorsa, size saygı duyacak. Eşinizi kısıtlamaya çalışmak yerine kendi hakkınızı korumaya çalışın derim. Bunu başarırsanız eşinizin arkadaşları ile vakit geçirmesi sizi rahatsız etmez zaten.

Normal bi saat aralığında gitsin gece 2 3 te bi sıkıntı nn olsa kime nası ulascan zaten stresli bi dönem hakışın tamamenn

Bosna yine gençlerin takıldığı yerlerden daha beter olan yerler var duyduğum kadariyla

Sonucta esimle hayat standartlarimiz dogrumuz yanlisimiz ortak noktadadir.
Elbette çıkabilir, gezebilir, arkadaşlarıyla dertlesebilir, eglenebilir.
Bi düşünün biz çalışan kadin olsak dahi bir arkadas oturmasinda kisir yerken nasil rahatliyoruz bence öyle bir sey.
Kendinizi yanlis bir şekilde germissiniz.tabi bu normal zamanda esinizin size nasil davrandigi ile de ilgili.
Hamileliginizde de ekstrem bir durum yoksa çıkabilir diye düşünüyorum. (Hamile olmadim bilmiyorum ama annem 20 yaşındayken hamile idi gayet yakindan gördüm.)

Gittigi mekan en basta suphe zaten gelde isgillenme gelde dellenme

Çok haklısın canım, bir de artık son haftaların. Daha duygusal ve narin oluyor insan. Bence karsına al, tüm duygularını anlat.

Senin de değişikliğe ihtiyacın var, birlikte plan yapın. Birlikte gidin bir yerlere. Yani hep bana hep bana olmaz ki...

uni gencleri bosnada takilir arti ben acik sacik kiz gormedim 12 den sonra evlerine cekilir yuzde seksen kiz.
Ben de onu diyorum işte bosna yi ben severim yani gençlerin takıldığı mekanlar genelde ama konu sahibinin dediği gibi bi hesap odemek için takılan kızlar da yok değil bunu kimse kontrol edemezki yanibesine guveniyorsan zaten sıkıntı degil burda sıkıntı olan hamile eşi varken gece 2 3 e kadar eğlenmek için çıkması

Haklisiniz ama dogumdan sonra da lohusa kadini birakti olacak,el kadar cocugunu birakti karisiyla bi basina olcak ne bileyim bunun sonu yok. İki ay varsa hosgorulu olabilir diye dusunuyorm

Eğer hamile değilken siz 9da çıkıp 2'de 3'de eve gelebiliyorsanız eşiniz de çıkabilir haksızsınız. Ama size gelince kır dizini otur diyorsa yerden göğe kadar haklısınız.

Haklisiniz ama dogumdan sonra da lohusa kadini birakti olacak,el kadar cocugunu birakti karisiyla bi basina olcak ne bileyim bunun sonu yok. İki ay varsa hosgorulu olabilir diye dusunuyorm
Normal saatlerde çıkması da bi secenek ama tabi herkesin düşüncesi farklı ben olsam bende bozulurdum açıkçası

Çıkabilir, çıkıyor, çıkıyorum. Ben hemen hemen ayda bir çıkarım kendi arkadaşlarımla. Geç saate kadar gezer eğleniriz. 31 yaşında evli bir kadınım. 55 yaşımda da yapmayı planlıyorum bunu. Eşim de yapar.

32 yaşında adama neden dede muamelesi yaptınız ki? Ne işi varmış orda falan. O yaşlarda adamlar genelde o şekilde yaşıyor, normal olan o. Evlenince de akılları orda kalıyor işte.

Konyaya gittim öğrencilik zamanında. Erkek kuzenim orda okuyordu. Çocuklar eve bile gizli sokmuşlardı beni basarlar diye. Konya gibi bir yerde açık saçık kızların olacağına inanasım gelmedi valla ne diyeyim. Hem olsa bile sizi ilgilendirmez ki. Eşiniz eğlenmeye mi kız kaldırmaya mı gitti.

Hamile olmanızın konuyla alakası yok. Muhtemelen on dakika uzaklıkta falan eşiniz. Bir problem olsa ararsanız, atlat bir taksiye gelir. Sanki dünyanın öbür ucuna gitmiş adam.

Once oyle yerlere gitmek istemezdi adamin huyu suyu değişiyor gelde suphelenme

Sen hic de tuhaf bisey yapmiyosun bence.
Ben de izin vermezdim.Birlikte gidebiliriz oyle yerlere Uzmeyin kendinizi.Sakin bi zamanda konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…