- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Normal bi saat aralığında gitsin gece 2 3 te bi sıkıntı nn olsa kime nası ulascan zaten stresli bi dönem hakışın tamamennEvet hanimlar ben bunu meram ediyorum. Biz bugun bu yuzden cok ciddi tartistik. Saat 9 da disari cikcakmista gece 2 3 gibi gelirmis 2 aydir disari cikmiyormus burnumun dibinde oturmaktan sıkılmış. Beni aglata aglata cikti disari gittigi yerde boyle unili kizlarin acik secik giyinip icilen bi yer kampuse yakin bi bolge evli barkli adamin ne isi.var orda. Bende dayanamdim agir bi mesaj yazdim yolladim .yarim saate geri gekdi sen ne diyorsun diye bagirdi çağırdı. Ben haksizmiyim kizlar sizce ben bu adami cokmu sıkboğaz ediyorumm. Evde 9 aylik hamile karin var cikmasan nolur ölürmüsun be adam
Bosna yine gençlerin takıldığı yerlerden daha beter olan yerler var duyduğum kadariylaKonya' da açık seçik mekan mı var yahu?
Ben hiç görmedim.
obinin ünisi aslında o biliyor musunuz, o kesin söyler.
@obiviyante
pampa var mı hakikaten?
Konu sahibi, sen alışverişe gidemiyorsan o da gidemez.
O kim oluyor o zaman?
Çok özür dilerim ama ta da şu an eşine karşı düşüncelerim değişti.
Bence o kendi gezsin kadınlara alıcı gözle pis pis baksın, ama karısı evde otursun tiplerden. Ne demek sen çıkaman ya?
Gittigi mekan en basta suphe zaten gelde isgillenme gelde dellenme
uni gencleri bosnada takilir arti ben acik sacik kiz gormedim 12 den sonra evlerine cekilir yuzde seksen kiz.Bosna yine gençlerin takıldığı yerlerden daha beter olan yerler var duyduğum kadariyla
Ben de onu diyorum işte bosna yi ben severim yani gençlerin takıldığı mekanlar genelde ama konu sahibinin dediği gibi bi hesap odemek için takılan kızlar da yok değil bunu kimse kontrol edemezki yanibesine guveniyorsan zaten sıkıntı degil burda sıkıntı olan hamile eşi varken gece 2 3 e kadar eğlenmek için çıkmasıuni gencleri bosnada takilir arti ben acik sacik kiz gormedim 12 den sonra evlerine cekilir yuzde seksen kiz.
Haklisiniz ama dogumdan sonra da lohusa kadini birakti olacak,el kadar cocugunu birakti karisiyla bi basina olcak ne bileyim bunun sonu yok. İki ay varsa hosgorulu olabilir diye dusunuyormBen de onu diyorum işte bosna yi ben severim yani gençlerin takıldığı mekanlar genelde ama konu sahibinin dediği gibi bi hesap odemek için takılan kızlar da yok değil bunu kimse kontrol edemezki yanibesine guveniyorsan zaten sıkıntı degil burda sıkıntı olan hamile eşi varken gece 2 3 e kadar eğlenmek için çıkması
Normal saatlerde çıkması da bi secenek ama tabi herkesin düşüncesi farklı ben olsam bende bozulurdum açıkçasıHaklisiniz ama dogumdan sonra da lohusa kadini birakti olacak,el kadar cocugunu birakti karisiyla bi basina olcak ne bileyim bunun sonu yok. İki ay varsa hosgorulu olabilir diye dusunuyorm
Aynen katılıyorum.ben olsam bende sorun yapardım.Kimsenin giyimine filan laf etmem unili kizlara filan laf etmek degildi amacim yanlis anlamayin. 32 yasinda adamin ne isi var genc mekaninda
Once oyle yerlere gitmek istemezdi adamin huyu suyu değişiyor gelde suphelenmeDışarı çıkar çıkmasına da bu ettiği laflar ile birleşince koyar insana. Hamilelikten öncede boyle miydi. Eğer değil ise çocuk iki yaşına girene kadar kantarın topuzunu kaçırmaz ise normale döner ki. Yaptığı yanlış.
Hamile olmanız. Çıkarken soyledikleri. Gittiği yer. Birleşince hiç hoş olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?