eşiniz askerdeyken...

eşim askere

• Ankete Katılan
    62
azra sıla kantini bende özlüyorum vallaa.sayla82 herzaman düşünmüşümdür asker eşi olmak çok zor diye ALLAH yardımcınız olsuna.s
herkes kendi ailesinin yanında daha rahat eder arkadaşlar bu bir gerçek ama diğer tarafında gönlünü yapmak lazım bencea.s

Bi gitsin gelsin artık çocuk da yapmak lazım askerlik her şeye engel:CüvCüv:
Seninle de aynı dönemde asker yolu beklicez heralde kuzum bakalım kim kimi teselli edecek:teselli: Şeniz

askerden gelince biz de başlayacağız bebek hazırlıklarına
inş fazla nazlanmadan gelirler.

ben teselli beklerim senden şirinem, iş güç mazeret kabul etmem.:dilcikar:
Şeniz

evlenmeden önce gitti :)
yani askerlik evlenmeye engeldi o yüzden ben de gönderdim gelsin evlencez inşş :Saruboceq:

evlenmeden önce gitti :)
yani askerlik evlenmeye engeldi o yüzden ben de gönderdim gelsin evlencez inşş :Saruboceq:

Allah kavuştursun.

en güzeli evlenmeden gitmesi.
eşimin 3 sene tecilliydi, biz o kadar beklemek istememiştik.

tek başımaydım
çok kötüydü
onun kokusunun sindiği eşyalarla yaşamak zordu

benim eşim 2 yıl sonra gidecek açıköğretimden mezun olmayı bekliyor kısa dönem yapma şansı olması için.ikimizde çalışıyoruz ama eşim benden kat kat fazla kazanıyor.o askerdeyken evin kirası vs. ihtiyaçlara benim maaşım tek başına yetmez,eşim o dönemde işten ayrılırken tazminat alıcak onunla idare ederim diye düşünüyoruz. bakalım kısmet artık 2 sene var kim öle kim kala inşallah kolay geçer ve kısa dönem çıkar diye dua ediyorum elimden sadece bu geliyor.beni en çok üzen ise çocuk yapmayı bu yüzden erteliyor olmamız eşim küçük yaşta annesiz babasız kalmış o yüzden cesaret edemiyor aslında bu devirde çok da haklı ama ben çok üzülüyorum elimde değil

benim eşimde evlendikten 5 ay sonra gitti askere.8 ay gitti ama bana 80 yıl gibi geldi.4 ay kaynanamlarda 4 ay annemlerde kaldım.çooooooooook zordu.eşimin kazaklarını koklayıp koklayıp ağladığımı hiç unutmam.şimdi bunları yazarken bile gözlerim doldu.kendi evimde kalamadım.her yerde eşimi gördüm ve hep ağladığım için evimde kalamadım.aslında evimde kalmayı düşünüyordum ama ev üstüme üstüme geldi ve kalamadım.inanın askere gidenler oldukça eşimi gönderdiğim gün gelir aklıma.allah kimseyi eşinden ayırmasın.birde eşler askere gitmeden önce evlenmesin.asker yolu bekleyen arkadaşlarada hayırlı tezkereler.

eşim şuan askerde ve gideli daha 4 ay oldu bazen kayınvalidemlerde bazen kendi annemlerde kalıyorum bazende kendi evimde kayınvalidem geliyor ya da annem yani sürekli geziyorum :):)

Annemde evliyken gitmiş askere babam ve öyle günler geçirmişki yemin etti askerliğini yapmamış adam kzı vermem diye . Çektiğimi bi ben bilirim bi de Allah der hep

evlendikten sonra gidicek.
eğer kısa dönem çıkarsa kayınvalidem duracak yanımda. uzun dönem çıkarsa da ev tutma imkanı olursa eğer beraber gidicez.
zor olucak biliyorum ama napalım hayırlısı herşeyin.

ya seneye gidecek ya da 2-3 sene sonra. ama gidecek eninde sonunda. off çok kötü bi durum yaaaaamafoldumben

bende evliyim benim eşimde 2011 aralıkta gidecek kısa dönem askerlik yapacak inşallah.o anların hiç gelmesini istemiyorum ama eninde sonunda yapmak zorunda kalacak vatan borcunu.o askerdeyken biraz annemlerde biraz eşimin annesigilde biraz onlar yanımdayken evde kalacam.sanırım ozaman Allah kısmet ederse bebişimizle bekliyecez babasının gelmesini

benımkıde gıtmedı
unuverste okuyo..
assubay yaprsa ev tutcam oldugu yerden dıger turlu kendı evımız olcak kısmetse annemde kendı evımde kalırım

benim eşimde ağustosta gidecek 15ay nasıl dayanıcam bilmiorum 7aylık oğlum var eşim giderken 1 yaşını2ay geçmiş olacak biraz annemlerde biraz kayınvalidemde biraz evimde inş. günler çabucak geçer...

eşim askere gittiğinde bebeğimiz iki yaşındaydı. kimsenin yanında kalmayı uygun bulmadığım için kendi evimizde kaldım. zor günlerdi malesef. en çok zoruma giden de, çevremde ve iş yerimde yalnız bir kadın olarak görülüyor olmamdı. çok şükür ki eşim askerliğini kısa dönem yaptı da 6 ayda kurtuldum.

benim eşim de askerden geleli 20 gün filan oluyor...5 ay yaptı, çoğunu kaynanamda, az bir kısmını annemde geçirdim...annemde olan kısımdan memnundum ama kaynana kaynata ve kayınla aynı evde çok zor geçti:1no2:...bir de her şeye karışıyorlardı. dışarı çıkmama, odada yalnız oturmama...çat kapı giriyorlardı...annemle şehir dışına gezmeye gitmeme bile izin vermedi k.peder:sinifsinif:...beni saymıyorsa gitsin dedi...çok zordu çoooook...Allah şimdiden herkese kolaylık versin....

ufffffff inan korkuttun beni çünkü bende öyle olacam gibi düşündükçe daralıyorum bunalıyorum.evlendiğime pişman oluyorum

ufffffff inan korkuttun beni çünkü bende öyle olacam gibi düşündükçe daralıyorum bunalıyorum.evlendiğime pişman oluyorum

ay çok şükür atlattık korkma inşallah kolay geçirirsin bu zamanı...çalışıyorsun sanırım, işe gider gelirsin ben tüm gün evdeydim çok bunalmıştım...Allah kolaylık versin şimdiden canım....

benim eşimde askere gideli 2 ay oldu. tek başıma kalıyorum alışma döneminde burdurdan kayınvaldem 1 aylığına annemde antalyadan 1 aylığına geldi.ben çalıştığım için onları bütün gün bir evde kapalı bırakmak istemedim.şimdi yanlız gurbetteyim.Çok şükür işim var çocuğumuzda olmadığı için tekrar bekarlık günlerime döndüm gibi oldu bazen arkadaşlar geliyor.Ama kimse eşimin yerini tutmuyor sürekli o varmış gibi geliyor.Onu çok özlüyorum.inşallah bir daha hiç ayrılmayız.

Konu üzerinden baya bir yıl geçmiş ama acaba eşiniz askerdeyken eğer kirada oturuyorsaniz kim ödüyordu ve maddi açıdan kim destek oluyordu benim de öyle bir durum olabilir lütfen yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…