eşiniz babanıza hakaret etse tepkiniz ne olurdu.

kocanızın temiz bi zopaya ihtiyacı var. şöye kızılcık sopasıyla dinlene dinlene dövülecek

boşanmayacaksınız madem en iyi ders bu olur:ssz: bi kaç kemiğini kırmayı da ihmal etmesinler:ssz:

her kim olursa olsun! anneme babama ablama hakaret eden benim için o dakikada biter.

evet basit bişey değil basit bişey olsa içim acımazdı zaten buraya da yazmazdım.benim için hatadan çok hatanın tekrarlanmaması önemli ama o hata yıne tekrarlandı ve yıne olacak mı bılmıyorum.babama sorarsak babam siz mutlu olun da der ama çok üzülür:((

Babanıza söylemeyin zaten.
Siz eşinizle o kelimenin ne anlama geldiğini bilmiyor olabilirsiniz ama babanız duyarsa bir daha eşinizin yüzüne bakmaz sanırım.
Sizin mutluluğunuzu ne kadar istese de...

bılemedım sımdı ya ne denır
basıma gelen bıseyı anlatayım
ewlılıgımın ıl ayı yada 2. ayı falandı
kaynanam okadar bezdırmıstıkı daha 2 haftalıkken gece vaktı arayıp korkuyorm dmeler sabahın korunde ard arda aramalar
benle otrmuyosnz salaksınız demeler mılletın gelınlerı ornek gstermeler bız daha ew duzenını otrtamamaısken sureklı hastalanmlara ölcekmıs gbı gostermeler kı ole bıse yok psıkolojık
bızı hastanelerde surundurmeler amelıyat olcam dıye halbukı yalanmıs amelıyat olmıcakmıs sırf bızı ewden uzaklastrıp onla ılgılenmemız ıcın
vs vs bunalmıstım dahada yenıydım polıtıka bılmıodm sınırımden aglıyodm her dk onu dusunuyodm uykularım kacıodu ruyama gırıodu
kı esım arada denge kurmayı bılır ama ben azımı acsam annesı ıcın o cahıl hasta yaslı der ama soktugu laflar cok akıllıca
bıgun ıne tartısıoduk sırf onun yuzunden azımdan kactı annesı ıcın hakaret ettım
bu sefer kavga cıktı
esımd anneme bısı olursa acısını senden cıkarıcam demıstı
bıdaha ne o kadın ıcın agzımı actım ne sordum napıomus dıe aramıorm sormuyorm

belkı esınde bnm gbı bıseylere ıcerlendı bılmıorm azından kactı

kaynanam okadar bezdırmıstıkı daha 2 haftalıkken gece vaktı arayıp korkuyorm dmeler sabahın korunde ard arda aramalar
benle otrmuyosnz salaksınız demeler mılletın gelınlerı ornek gstermeler bız daha ew duzenını otrtamamaısken sureklı hastalanmlara ölcekmıs gbı gostermeler kı ole bıse yok psıkolojık
bızı hastanelerde surundurmeler amelıyat olcam dıye halbukı yalanmıs amelıyat olmıcakmıs sırf bızı ewden uzaklastrıp onla ılgılenmemız ıcın
vs vs bunalmıstım dahada yenıydım polıtıka bılmıodm sınırımden aglıyodm her dk onu dusunuyodm uykularım kacıodu ruyama gırıodu
kı esım arada denge kurmayı bılır ama ben azımı acsam annesı ıcın o cahıl hasta yaslı der ama soktugu laflar cok akıllıca
bıgun ıne tartısıoduk sırf onun yuzunden azımdan kactı annesı ıcın hakaret ettım
bu sefer kavga cıktı

belkı esınde bnm gbı bıseylere ıcerlendı bılmıorm azından kactı[/Q

bilmem olabilir eşiniz anlayışlıymıs bısey dememıs,kayınvalideniz de canınızı yaktı belkı ama en azından bı daha dememıssınız eşim bunu kaç kez yaptı

bu sefer kavga cıktı

belkı esınde bnm gbı bıseylere ıcerlendı bılmıorm azından kactı[/Q

bilmem olabilir eşiniz anlayışlıymıs bısey dememıs,kayınvalideniz de canınızı yaktı belkı ama en azından bı daha dememıssınız eşim bunu kaç kez yaptı
anlayıslı falan deıldı o an emın ol cektı gıttı ewden sırf o kadın ıcın tartısıodk baktım olmuyo akılandım adını azıma bıle almıorm.artık tartsmamız bıle yok sukurkı.
belkıde dıorm esınızde babanızda n bole bı negatıf elektrıkmı alıo bısımı dedı bananızda taktı kafaya bılmıormkı yanı durduk yere olmaz cunku ve cok kez yapıosada takmıs bellkı

anlayıslı falan deıldı o an emın ol cektı gıttı ewden sırf o kadın ıcın tartısıodk baktım olmuyo akılandım adını azıma bıle almıorm.artık tartsmamız bıle yok sukurkı.
belkıde dıorm esınızde babanızda n bole bı negatıf elektrıkmı alıo bısımı dedı bananızda taktı kafaya bılmıormkı yanı durduk yere olmaz cunku ve cok kez yapıosada takmıs bellkı

vardır mutlaka bız yenı evlıyız ve düğün esnasında oldu ama onun ailesının de bana karsı oldu ben tutup da onun ailesıne hakaret etmıyorum

Kimse anama babama bırakın onları kardeşime yeğenime bile hakaret edemez ,sevmeyebilir ayrı

ama kimse eşime de hakaret edemez

ben ailemle, eşimle ne yaşarsam yaşayayım başka hiç kimseyi ilgilendirmez

ben olsam boşanırdım evet,çünkü saygı yok,hem babaya ,hem o babanın kızına,hem de tekrarlanmaması rica edilen şeye

merak edenler için peşinen söyleyeyim,34 yaşındayım bekar da değilim,boşandım,kızım da var,böle bi adamla yaşamasındansa boşansın hiç de mutsuz olmam ( hani bekara karı boşamak kolay ya)

Büyük konuşmayım, ailemden kimseye hakaret ettirmem..
Ederse ailemin yanına giderim, akıllanana, özürdileyene kadar dönmem.
Ağzından çıkan lafın sonucunu görmesi gerekir.

öyle söylemeyin varsayınki söyledi ne olacak evli misiniz merak ettim.eşinizden ayrılır mısınız böyle bişey dese

evli olmadan ahkam kesmem bu konularda evet evliyim...
esim aileme laf soyleyemez cunku karsiliginda ne gorecegini iyi bilir...elestirmek baska, onun ailesini ben de elestiririm o da benimkileri bazen elestirmeye kalkar (ben sustururum hemen tabi:23: ) vs ama hakaret asla edemez, bunu sindirmem...
ola ki bir sey dedi sinirle, bosanma karari almam tabii ki niye kendimi uzeyim bosanmalara kalkayim, esim kendi derdine yansin bu durumda...
onu bosamaktan beter ederim bunu da iyi bilir...
bir daha yapti mi da bir daha asla yapamaz benden gordugu tepki yuzunden...

Her olayı bekara karı boşamak kolay gelir noktasına getirmek kk platformu kadınlarının genel yapısı heralde, tepkiniz ne olurdu diye sormuşsun kızda sana cevap vermiş, ama sen hayır tabiki boşanılmaz diye bi onay bekliyosun aslında, yoksa yorum falan beklediğin yok, herkesin yapısı farklıdır arkadaşım sen boşanmazsın başkası boşanır, ilk yorumumda sana bi soru sormuştum cevap vermemişsin, yine soruyorum peki senin için boşanma sebepleri nelerdir?

evet hep dediginiz muhabbete geliyor konu...
herkesin evliligi, yasam stili farkli...
kimisi bu hakaretleri sindirir, ya da unutur kocamdir olsun varsin der...
kimisi de asla kabul edemez boyle bir seyi...
konu sahibi esine nasil ders verecegini bilemedigi icin nasil davranacagini da bilmiyor...
nasil ders verecegini biz soyleyemeyiz tansiyona gore serbet vermek diye bir sey var cunku, esini taniya taniya onu bu sozlerine pisman ettire ettire ogrenecek kocasini nasil yola getirecegini :31:
koca...
bu iste en onemli sey koca karsisinda sinmemek, susarsan sinersen ailene de hakaret eder sana da...

Babamla görüşmüyoruz konuşmuyoruz fakat ben ne düşünürsem düşüneyim eşim asla babam hakkında kötü birşey söyleyemez söyletmem çünkü

evet forumda kadınlarda genelde bu düşünce mevcut.

ama hiçbi kadının " sırf babasına hakaret etti diyede boşanacağını da düşünmüyorum"

Ortada sırf baba hakareti yok.. Eşlerinin birbilerinin hayatlarını, ailelerini hiçe sayması etik değildir, o insanlardan daha sonrasında herşey beklenir.

İkinci sırada saygısızlık var, bu saygısızlık dille tacizdir..
Bunun karşısındakinde oluşturduğu psikolojik çöküntüde cabası..Dava aşsa tazminatını söke söke alır, geç işleyen adalet sisteminde dahi bu ''kanı bozuk'' sözü için..

...

Ben ne yapardım, boşanırmıydım sorusuna cevap vermek istemiyorum; çünkü olayın içinde olmadığım için, bunu asla bilemem şimdi..

Ama olayın içinde olan birinin gözüyle bakmaya çalışsa; bu söz için boşanılmaz evet bende katılıyorum..

Ağır gelir, hazmetmek zor olur, için asla soğumaz, dersini verirsin v.s ama kalkıp bu söz için yuvanı yıkmak güç gelir birçok insana;
duygularla değil mantıkla konuşmak gerekiyor.

AMA hayatınızdaki herşey güzelse, mutluysanız istisnai durumlar haricinde, huzurunuz ve birbirinize olan saygınız varsa ve tükenmemişse.

Eğer bunun aksiyse ve çözümü yoksa düzeltmek için, bu sözün tuz biber olma hesabıyla ayrılmalı insan.. Nokta gibi hakaret çünkü.

Eşinize tavrınızı koyun, ikinizin birlikte gitmesi gereken bir aile terapisti şartınız olduğunu bilsin ondan vazgeçmemeniz için..

Dikkat edin boşanmak için tehdit etmeyin, yüreğinizin ondan vazgeçeceğini söyleyin.

Boşanmayı dile getirmek doğru değil..

Boşananacaksa insan bunu söylemeli.

Ortada sırf baba hakareti yok.. Eşlerinin birbilerinin hayatlarını, ailelerini hiçe sayması etik değildir, o insanlardan daha sonrasında herşey beklenir.

İkinci sırada saygısızlık var, bu saygısızlık dille tacizdir..
Bunun karşısındakinde oluşturduğu psikolojik çöküntüde cabası..Dava aşsa tazminatını söke söke alır, geç işleyen adalet sisteminde dahi bu ''kanı bozuk'' sözü için..

...

Ben ne yapardım, boşanırmıydım sorusuna cevap vermek istemiyorum; çünkü olayın içinde olmadığım için, bunu asla bilemem şimdi..

Ama olayın içinde olan birinin gözüyle bakmaya çalışsa; bu söz için boşanılmaz evet bende katılıyorum..

Ağır gelir, hazmetmek zor olur, için asla soğumaz, dersini verirsin v.s ama kalkıp bu söz için yuvanı yıkmak güç gelir birçok insana;
duygularla değil mantıkla konuşmak gerekiyor.

AMA hayatınızdaki herşey güzelse, mutluysanız istisnai durumlar haricinde, huzurunuz ve birbirinize olan saygınız varsa ve tükenmemişse.

Eğer bunun aksiyse ve çözümü yoksa düzeltmek için, bu sözün tuz biber olma hesabıyla ayrılmalı insan.. Nokta gibi hakaret çünkü.

Eşinize tavrınızı koyun, ikinizin birlikte gitmesi gereken bir aile terapisti şartınız olduğunu bilsin ondan vazgeçmemeniz için..

Dikkat edin boşanmak için tehdit etmeyin, yüreğinizin ondan vazgeçeceğini söyleyin.

Boşanmayı dile getirmek doğru değil..

Boşananacaksa insan bunu söylemeli.

Yorumunuzu çok beğendim:71:

babam bana ve eşime çok büyük haksızlıklar yapmasına rağmen eşim birgün ağzını açıp ta kötü bir söz söylemedi.söylese çok kırılırdım kaldıramazdım.aileme yapılmış hakaret bana yapılmıştır.eşinizin bunun bilincine varması gerekir.hepimiz her aklımıza,ağzımıza geleni hiç düşünmeden söylersek dünyada evli çift kalmaz.boşanmak için acele etmeyin.ama tavrınızı koyun ve tavrınızda da kararlı olun.

Aynı konudan bende muzdaribim. Aynı şekilde benim de anneme babama bağırdı hakaret etti. Beni babamın evinde bırakıp gitti. 6 ay geçti. Özür dilemek falan yok. Haklıyı haksızı bırakalım diyor. Ona gore her evlilikte böyle şeyler olurmuş. Ama ben onun babasına yola dalıpta selam göndermedim diye beni tehdit eden bir insan. Şimdi dava açmaya hazırlanıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Kimse boşanmak için evlenmiyor .

Aynı konudan bende muzdaribim. Aynı şekilde benim de anneme babama bağırdı hakaret etti. Beni babamın evinde bırakıp gitti. 6 ay geçti. Özür dilemek falan yok. Haklıyı haksızı bırakalım diyor. Ona gore her evlilikte böyle şeyler olurmuş. Ama ben onun babasına yola dalıpta selam göndermedim diye beni tehdit eden bir insan. Şimdi dava açmaya hazırlanıyorum. Allah kimsenin başına vermesin. Kimse boşanmak için evlenmiyor .
Allah yardım etsin de bacım konu 2012 senesi, konu sahibi en son 2013 te girmiş. Hani diyorum ki konu mu açsan bununla ilgili daha iyi olmaz mıydı ?

Back
X