eşiniz babanıza hakaret etse tepkiniz ne olurdu.

bu sebepten boşanma olur mu diye sormuşsun, sence boşanma sebepleri nelerdir?

hakaret etmek cok buyuk terbiyesizliktir co k buyukte bir ders verilmesi gerekir.
benim nişanlımda bole bişe yapmaz bende yapmam allahın izni ile .
ama herkez sizin kafa yapısında giderse aman bana kızdı boşayayım küfür etti boşayayım eve geç geldi boşayayım 10 koca rahat değiştirirsiniz evlilikler bu kadar basit olmamalı!

İlginç...
Adam kalkıp babama hakaret ediyor,millet bunun için boşanılır mı diyor?
Dayak yenir boşanılmaz,ihanet olur boşanılmaz,hakaret edilir boşanılmaz?
Sahi bir kadın neden boşanmaya karar verir ki?

İlginç...

kocası onu boşamaya karar verince:34:

İlginç...

Türk Kadınının kocişi bitanedir :ssz:

eşim kavgaesnasında babama hakaret etti daha önce şiddetli bi şekilde kavga ettık ve ben onu uyradım gecen yıne kavga esnasında hakaret ettı babamla hıç alakası olmayan bı konu onun üzerinden bana hakaret etti.küs kaldım kac gun affetsem kendime yediremıyorum bosansam bu sebepten boşanma olur mu.kac defa uyardım bı daha hakaret edersen senı eve almayacagım dedım tamam dedı.sizce gurursuzmuyum ben kendımı gurursuz hıssedıyorum.unutmak mı lazım bı ceza vereyım aklı basına gelsın dıyorum ama olmuyo da.bilmiyorum suan affettım ama hala kızgınım ona

nasıl bir tartışma içerisinde olursak olalım ne eşim ne de başka bir kimse aileme hakaret edemez,asla izin vermem buna!ne haddine,nasıl bir terbiyesizlik bu..evet belki bu yüzden boşanılmaz ama mutlaka bir yaptırım uygulayın.benim haddini bildirmek istediğim,çok saçma sapan hatta ruh hastası diyebileceğim biri vardı çevremde ama benden bi 10 yaş kadar büyük diye saygımdan ağzımı bile açmadım ona karşı ki düşünün akrabam falan bile değildi.hatta arkadaşım bile değil,hayatımda bir daha hiç muhatap olmayacağım bir insandı ama yinede sustum,en azından karşımızdakinin yaşına saygımız olmalı.hele ki bu eşimizin ailesinden biriyse laflarımızı ölçerek kullanmalıyız.bence unutamayacağı bir ceza verin ki bir daha yapmasın.

İlginç...

lalecim benım demek istediğim; babaya hakaret etmek boşanma sebebi değil demıyorum.

burda şundan boşanırım bundan boşanırım dıyenlerın konu açılınca eşlerini melek ilan etmelerine , konuyu unutup yuvamı yıkmadıma getirmelerine kızıyorum.

boşanacak bi insan zaten boşansammı demez değilmi.

babama hakaret etti boşanıyorum der.

doğru olanda budur.

İlginç...

:46::46::46::46:

hakaret etmek cok buyuk terbiyesizliktir co k buyukte bir ders verilmesi gerekir.
ama herkez sizin kafa yapısında giderse aman bana kızdı boşayayım küfür etti boşayayım eve geç geldi boşayayım 10 koca rahat değiştirirsiniz evlilikler bu kadar basit olmamalı!

benim yazdığımdan ne anladın bilemiyorum ama gerçekten merak ettiğim için sordum o soruyu, sanada sorayım sence boşanma nedeni nedir, babaya hakaret basitmiş madem, ciddi şeylerden örnek yazarmısın bizlere

lalecim benım demek istediğim; babaya hakaret etmek boşanma sebebi değil demıyorum.

burda şundan boşanırım bundan boşanırım dıyenlerın konu açılınca eşlerini melek ilan etmelerine , konuyu unutup yuvamı yıkmadıma getirmelerine kızıyorum.

boşanacak bi insan zaten boşansammı demez değilmi.

babama hakaret etti boşanıyorum der.

doğru olanda budur.

bu yorumuna katılıyorum, zaten bende arkadaşın bizden yorum değil onay beklediğini düşündüğümü yazmıştım

eşim kavgaesnasında babama hakaret etti daha önce şiddetli bi şekilde kavga ettık ve ben onu uyradım gecen yıne kavga esnasında hakaret ettı babamla hıç alakası olmayan bı konu onun üzerinden bana hakaret etti.küs kaldım kac gun affetsem kendime yediremıyorum bosansam bu sebepten boşanma olur mu.kac defa uyardım bı daha hakaret edersen senı eve almayacagım dedım tamam dedı.sizce gurursuzmuyum ben kendımı gurursuz hıssedıyorum.unutmak mı lazım bı ceza vereyım aklı basına gelsın dıyorum ama olmuyo da.bilmiyorum suan affettım ama hala kızgınım ona

Hakaret iğrenç bişi zaten bide babaya söyleniyorsa dahada iğrençççç canım .Yazdıgından anladığım şey ne eşinden vazgeçiyorsun nede babana yapılanı hazmediyorsun uzun bir süre tepkini belli et anlasın ki bi daha hakaret etmesinn

İlginç...

dayak yenirse boşanılır, ihanet olursa boşanılır.

dayak yenirse boşanılır, ihanet olursa boşanılır.

erkekler ailelerine yapılan en ufak bi imayı bile hoş görmüyolar ama, onlar padişah soyuda biz kapı kulu muyuz? bu anlayış bi yerde kırılmadığı sürece kadınlar hep ezilecek, az önce bi arkadaşta bana siz rahat 10 koca değiştirirsiniz demiş, çünkü onun zihniyetine göre bi kadının hayatında ille bi erkek olmalı

ya benim babamda böyle...dedeme hakaret etti arkasından annemde çok sinirlendi ben senin aileneböyle davranmıyorum dedi küstü konuşmadı

babamda bariz yalakalık yaptı barıştılar bidahada duymadım hakaret ettiğini

erkekler ailelerine yapılan en ufak bi imayı bile hoş görmüyolar ama, onlar padişah soyuda biz kapı kulu muyuz? bu anlayış bi yerde kırılmadığı sürece kadınlar hep ezilecek, az önce bi arkadaşta bana siz rahat 10 koca değiştirirsiniz demiş, çünkü onun zihniyetine göre bi kadının hayatında ille bi erkek olmalı

yapıcı olmak lazım arkadaşım. dayak yersen boşanırsın, aldatılırsan boşanırsın. ama bence bu ikisi dışında, her insan hata yapabilir. fevri bir karar vermeden önce çözüm yolu aranmalı, eğer bulunamıyorsa boşanma yoluna gidilmelidir.

yapıcı olmak lazım arkadaşım. dayak yersen boşanırsın, aldatılırsan boşanırsın. ama bence bu ikisi dışında, her insan hata yapabilir. fevri bir karar vermeden önce çözüm yolu aranmalı, eğer bulunamıyorsa boşanma yoluna gidilmelidir.

ben zaten boşansın demiyorum,ama kimse bu basit bişey bunun için boşanılmaz diyemez, benim atam babam kıymetlidir el oğlu gelipte hakaret edemez hele ki kanıbozuk hiç diyemez, kanıbozuk ifadesiyle tüm sülaleyi karaladığını idrak edemeyen bi sefille ben evli kalmam, konu sahibesi konuşmayı denemiş adam yine yapmış aynı şeyi, laftan anlamayana ne denir?

ben kımseyi melek ilan etmedim. sadece öfkeyle karar vermek ıstemıyorum dedım.sadece fikirlerinizi soruyorum beni yargılayın dıye konu acmadım farkındaysanız sadece siz olsanız ne yapardınız dedim.

ben zaten boşansın demiyorum,ama kimse bu basit bişey bunun için boşanılmaz diyemez, benim atam babam kıymetlidir el oğlu gelipte hakaret edemez hele ki kanıbozuk hiç diyemez, kanıbozuk ifadesiyle tüm sülaleyi karaladığını idrak edemeyen bi sefille ben evli kalmam, konu sahibesi konuşmayı denemiş adam yine yapmış aynı şeyi, laftan anlamayana ne denir?

kimse bunun basit bir şey olduğunu söylemedi sanırım. yalnız evlilik de bir çırpıda yıkılabilecek kadar basit bir şey değil. dediğim gibi bunu bir de konu sahibinin babasına sormak lazım. ne diyor acaba?

bu arada bence sözlerinize biraz dikkat edin, 3. kişilere sefil diye hakaret ederek konuyu kapattırabilirsiniz.

"hakaret etmek cok buyuk terbiyesizliktir co k buyukte bir ders verilmesi gerekir.
ama herkez sizin kafa yapısında giderse aman bana kızdı boşayayım küfür etti boşayayım eve geç geldi boşayayım 10 koca rahat değiştirirsiniz evlilikler bu kadar basit olmamalı! " bu yorum vintage2012 nickli arkadaşa ait, bu kadar basit olmamalıymış öyle yazıyo ben mi yanlış okudum

kimse bunun basit bir şey olduğunu söylemedi sanırım. yalnız evlilik de bir çırpıda yıkılabilecek kadar basit bir şey değil. dediğim gibi bunu bir de konu sahibinin babasına sormak lazım. ne diyor acaba?

evet basit bişey değil basit bişey olsa içim acımazdı zaten buraya da yazmazdım.benim için hatadan çok hatanın tekrarlanmaması önemli ama o hata yıne tekrarlandı ve yıne olacak mı bılmıyorum.babama sorarsak babam siz mutlu olun da der ama çok üzülür:((

Back
X