Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her olayı bekara karı boşamak kolay gelir noktasına getirmek kk platformu kadınlarının genel yapısı heralde, tepkiniz ne olurdu diye sormuşsun kızda sana cevap vermiş, ama sen hayır tabiki boşanılmaz diye bi onay bekliyosun aslında, yoksa yorum falan beklediğin yok, herkesin yapısı farklıdır arkadaşım sen boşanmazsın başkası boşanır, ilk yorumumda sana bi soru sormuştum cevap vermemişsin, yine soruyorum peki senin için boşanma sebepleri nelerdir?
evet forumda kadınlarda genelde bu düşünce mevcut.
ama hiçbi kadının " sırf babasına hakaret etti diyede boşanacağını da düşünmüyorum"
Kanıbozuk ne demek biliyor musunuz her ikiniz de....
hayır bılmıyorum ve ben esıme sordum ne demek bu ya dıye senin yetişme tarzından dolayı oyle dedım dedi.ben de bılmıyorum iyi bişey olmadıgı kesın
bazı arkadaşlar boşanırım filan demiş ama herkezin hayatıbir değil aynı özgürlük arkadaşımızda olamayabilir hiç bişey yaşamadan böle konuşanlara ayrıca şaşıyorum sylenmiş bi söz vardır bekara koca boşamak kolay diye doğruluğunu kanıtlıyorsunuz bana gelirsek boşanmazdım boşanma sebebim aldatılmaktır benim diğer konular benim için çözümsüz değil
evet forumda kadınlarda genelde bu düşünce mevcut.
ama hiçbi kadının " sırf babasına hakaret etti diyede boşanacağını da düşünmüyorum"
bazı arkadaşlar boşanırım filan demiş ama herkezin hayatıbir değil aynı özgürlük arkadaşımızda olamayabilir hiç bişey yaşamadan böle konuşanlara ayrıca şaşıyorum sylenmiş bi söz vardır bekara koca boşamak kolay diye doğruluğunu kanıtlıyorsunuz bana gelirsek boşanmazdım boşanma sebebim aldatılmaktır benim diğer konular benim için çözümsüz değil
hayır bılmıyorum ve ben esıme sordum ne demek bu ya dıye senin yetişme tarzından dolayı oyle dedım dedi.ben de bılmıyorum iyi bişey olmadıgı kesın
nasıl yetişmişsin, ya da eşin seni karanlıkta mı görüp aldı, aileni hiç tanımadı mı, şimdi vızıklamanın alemi ve mantığı ne?
Şaşırmanıza gerek yok neden şaşırıyorsunuz..
Haklısınız herkesin yaşamış olduğu hayat farklı,yaşam şartları farklı..
Yalnız dikkat ettiyseniz ben dahil boşanırım diyen tüm arkadaşlar Ben Boşanırım! diyor...
Yerinizde olsaydım boşardım demiyoruz!
cümlenin başındaki sırf kelimesi sanki babadan değilde evcil hayvanından bahsediyomuş intibası uyandırdı bende
evlisiniz demekki şimdi daha içinden düşünebilirsiniz çözümlenecek konular için sizce boşanmak doğru mu? sinirli bi halde söylenmiş bi söz belki tekrarlanmıyacak önemli olan devamlılığı bunu grmek için zaman lazım hayatım boyunca elbette bu şekilde yaşamam bende ama bir seferliğine oluyorsa boşanma sebebi değildir.Bu demek değil ki özgürlüğümü veriyorum sadece evliliğim için bir şansdır
Çok ama çok kötü bir cümle bu.
Boşanırım diyorlar ya. Evet ben de bu lafı duysaydım boşanırdım.
Gerçi yine boşanıyorum ama.....
Her olayı bekara karı boşamak kolay gelir noktasına getirmek kk platformu kadınlarının genel yapısı heralde, tepkiniz ne olurdu diye sormuşsun kızda sana cevap vermiş, ama sen hayır tabiki boşanılmaz diye bi onay bekliyosun aslında, yoksa yorum falan beklediğin yok, herkesin yapısı farklıdır arkadaşım sen boşanmazsın başkası boşanır, ilk yorumumda sana bi soru sormuştum cevap vermemişsin, yine soruyorum peki senin için boşanma sebepleri nelerdir?
Sizi yetiştiren ve bu yaşlara getiren insana eşiniz hakaret ediyor...
Siz de affettim ama kızgınım diyorsunuz...
Birşey diyemiyorum...
Tek diyebileceğim şey; bir baba olarak yüreği nasıl acıyor ve yanıyordur bu tür edepsizliğe...
Ve kızının buna izin vermesine...
Sizce babanız tüm bunları hakeder miydi...Yazık,çok yazık...
babam duymadı tabii ki duysa cok üzülür tabii.ama ben bosansam daha cok üzülür.2 sık var önümde suan bosansam ben de cok üzülecegım bosanmasam da içim rahat etmıcek yıne üzüleceğim![]()