eşiniz babanıza hakaret etse tepkiniz ne olurdu.

saçma sapan bir karı koca diyaloğu bunlar..böyle konuşmamı olur eşler arasında ya..
hitap şekilleri ne kadar adice...
kanıbozuk falan ...

Her olayı bekara karı boşamak kolay gelir noktasına getirmek kk platformu kadınlarının genel yapısı heralde, tepkiniz ne olurdu diye sormuşsun kızda sana cevap vermiş, ama sen hayır tabiki boşanılmaz diye bi onay bekliyosun aslında, yoksa yorum falan beklediğin yok, herkesin yapısı farklıdır arkadaşım sen boşanmazsın başkası boşanır, ilk yorumumda sana bi soru sormuştum cevap vermemişsin, yine soruyorum peki senin için boşanma sebepleri nelerdir?

evet forumda kadınlarda genelde bu düşünce mevcut.

ama hiçbi kadının " sırf babasına hakaret etti diyede boşanacağını da düşünmüyorum"

ama hiçbi kadının " sırf babasına hakaret etti diyede boşanacağını da düşünmüyorum"

Ben boşanırım..!
Bir Anne ve bir Babam var..her ikisinden de bir tane daha yok bu dünyada..
Koca isteyince çokkk bulunur,ama Anne Baba bulunmaz.!!
Hiç kimse ama hiç kimsenin Anneme Babama hakaret etmesine gözümün önünde küçük duruma düşürülmesine,kelimelerle aşağılanmasına asla izin vermem..
Farzedelim kişiliksizliğinden karaktersizliğinden saygısızlığından etti durduramadım engelleyemedim...
O zaman tek başına kalmayı hakedicektir...

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar boşanırım filan demiş ama herkezin hayatıbir değil aynı özgürlük arkadaşımızda olamayabilir hiç bişey yaşamadan böle konuşanlara ayrıca şaşıyorum sylenmiş bi söz vardır bekara koca boşamak kolay diye doğruluğunu kanıtlıyorsunuz bana gelirsek boşanmazdım boşanma sebebim aldatılmaktır benim diğer konular benim için çözümsüz değil

bazı arkadaşlar boşanırım filan demiş ama herkezin hayatıbir değil aynı özgürlük arkadaşımızda olamayabilir hiç bişey yaşamadan böle konuşanlara ayrıca şaşıyorum sylenmiş bi söz vardır bekara koca boşamak kolay diye doğruluğunu kanıtlıyorsunuz bana gelirsek boşanmazdım boşanma sebebim aldatılmaktır benim diğer konular benim için çözümsüz değil

Şaşırmanıza gerek yok neden şaşırıyorsunuz..
Haklısınız herkesin yaşamış olduğu hayat farklı,yaşam şartları farklı..
Yalnız dikkat ettiyseniz ben dahil boşanırım diyen tüm arkadaşlar Ben Boşanırım! diyor...
Yerinizde olsaydım boşardım demiyoruz!

cümlenin başındaki sırf kelimesi sanki babadan değilde evcil hayvanından bahsediyomuş intibası uyandırdı bende

tabi ki herkesin hayatı farklı, zaten konu sahibi bizlerin tepkisini sormuş, ben de kendi hayat tecrübem çerçevesinde cevapladım, boşan diyen olmadı kendisine

Şaşırmanıza gerek yok neden şaşırıyorsunuz..
Haklısınız herkesin yaşamış olduğu hayat farklı,yaşam şartları farklı..
Yalnız dikkat ettiyseniz ben dahil boşanırım diyen tüm arkadaşlar Ben Boşanırım! diyor...
Yerinizde olsaydım boşardım demiyoruz!

evlisiniz demekki şimdi daha içinden düşünebilirsiniz çözümlenecek konular için sizce boşanmak doğru mu? sinirli bi halde söylenmiş bi söz belki tekrarlanmıyacak önemli olan devamlılığı bunu grmek için zaman lazım hayatım boyunca elbette bu şekilde yaşamam bende ama bir seferliğine oluyorsa boşanma sebebi değildir.Bu demek değil ki özgürlüğümü veriyorum sadece evliliğim için bir şansdır

Sizi yetiştiren ve bu yaşlara getiren insana eşiniz hakaret ediyor...

Siz de affettim ama kızgınım diyorsunuz...

Birşey diyemiyorum...

Tek diyebileceğim şey; bir baba olarak yüreği nasıl acıyor ve yanıyordur bu tür edepsizliğe...

Ve kızının buna izin vermesine...

Sizce babanız tüm bunları hakeder miydi...Yazık,çok yazık...

cümlenin başındaki sırf kelimesi sanki babadan değilde evcil hayvanından bahsediyomuş intibası uyandırdı bende

değişik bi yaklaşım olmuş...

sizin ne şekilde düşüneceğinizi bilemem, nasıl anlarsanız anlayın ama burda böyle ahkam kesen hanımlar şöyle derse boşanırım böyle derse boşanırım diyor ilk zaman....

ama boşanmak için konu açan o yürekli hanımlar bi süre sonra aslında eşimin şu iyi yönleri var busu iyi diye devam ediyo..

bi bakmışsınız konu kapanmış....

ben de konuyu okuyunca sa..k ap..l gibi seyler soyledi sandim.
kanibozuk ne demektir yahu?
ananemin bi lafi vardi hayat kadinina bile o.....u denmez diye.
babanizin ne namussuzlugunu gormus de yuzunuze karsi bu sekilde konusabiliyor?
kusura bakmayin ama esiniz cok basit biriymis...

evlisiniz demekki şimdi daha içinden düşünebilirsiniz çözümlenecek konular için sizce boşanmak doğru mu? sinirli bi halde söylenmiş bi söz belki tekrarlanmıyacak önemli olan devamlılığı bunu grmek için zaman lazım hayatım boyunca elbette bu şekilde yaşamam bende ama bir seferliğine oluyorsa boşanma sebebi değildir.Bu demek değil ki özgürlüğümü veriyorum sadece evliliğim için bir şansdır

zaten burdaki sorun bunu alışkanlık haline getirmiş olması, konuyu bi daha okursanız "yine" yazmış konu sahibesi

:46:
Her olayı bekara karı boşamak kolay gelir noktasına getirmek kk platformu kadınlarının genel yapısı heralde, tepkiniz ne olurdu diye sormuşsun kızda sana cevap vermiş, ama sen hayır tabiki boşanılmaz diye bi onay bekliyosun aslında, yoksa yorum falan beklediğin yok, herkesin yapısı farklıdır arkadaşım sen boşanmazsın başkası boşanır, ilk yorumumda sana bi soru sormuştum cevap vermemişsin, yine soruyorum peki senin için boşanma sebepleri nelerdir?

:46::46::46::46::46::46:

Sizi yetiştiren ve bu yaşlara getiren insana eşiniz hakaret ediyor...

Siz de affettim ama kızgınım diyorsunuz...

Birşey diyemiyorum...

Tek diyebileceğim şey; bir baba olarak yüreği nasıl acıyor ve yanıyordur bu tür edepsizliğe...

Ve kızının buna izin vermesine...

Sizce babanız tüm bunları hakeder miydi...Yazık,çok yazık...

babam duymadı tabii ki duysa cok üzülür tabii.ama ben bosansam daha cok üzülür.2 sık var önümde suan bosansam ben de cok üzülecegım bosanmasam da içim rahat etmıcek yıne üzüleceğim:(

canım eşinin yaptığı çok ayıp bişey, babanın arkasından böyle konuşması inanılmaz ayıp, yüzüne söylüyosa bi de çok büyük saygısızlık. bu su götürmez bi gerçek ama boşanma sebebi midir orası tartışılır. yıkmak çok kolay, önemli olan yapıcı olabilmek, senin yapman gereken eşinin bu saygısızlıkları yapmaktan vazgeçmesini sağlamak, güzellikle konuşursun, olmazsa küsersin, gerekirse bi süre ayrı yaşarsın, olmadı babasına şikayet edersin benim babama böyle diyo diye. boşanma en son ve dönüşü olmayan noktadır. ondan önce yapman gereken herşeyi yaptığından emin ol lütfen.

bir de burda arkadaşlar hep babama kimse bu şekilde konuşamaz, konuşursa boşarım, babanın nasıl canı acıyodur diye babanı savunmaya geçmiş hemen. benim merak ettiğim şey acaba baban böyle bir sebep yüzünden senin eşinden ayrılıp, boşanmış bir kadın olarak hayatına devam etmeni ister mi? bunu merak ediyorum, çünkü benim babam asla böyle bişeyi istemez.

babam duymadı tabii ki duysa cok üzülür tabii.ama ben bosansam daha cok üzülür.2 sık var önümde suan bosansam ben de cok üzülecegım bosanmasam da içim rahat etmıcek yıne üzüleceğim:(

boşanmayacağını hepimiz biliyoruz ve seni yargılamıyoruz bu yüzden içini soğutmanın çarelerini ara bence:8:

Back
X