Esiniz ,babanizi hangi sıklıkla arıyor

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar merak ettim eşiniz sizin babanızı kac günde bir arıyor. Benim eş ayda 1 yada 3 haftada bir falan arıyor yaklaşık olarak. Ve bana cok az geliyor. Uzakta oturuyoruz ailelerden...
Aslinda kafama takilan konu su oldu ve konu actim..Kızlar esim 2 gün önce aradı.napiyorsun nasilsin baba iyi misin dedi. Babamda sen nasilsim diyince hastayım grip oldumdedi babamda gülerek şey demiş bir birbucuk aydır konuşmuyorduk o da gribine denk geldi dedi sakalasir gibi.ama uzuldum.ama sohbetin geri kalan kısmı guzel geçti.benimde içime battı.babam kırılmış mi içten içe diye.iyice kafamda büyüttüm.en son halbuki 25 gün önce aramıştı.hesapladim bile bunu:KK43:

Son düzenleme:
Kızlar esim 2 gün önce aradı.napiyorsun nasilsin baba iyi misin dedi. Babamda sen nasilsim diyince hastayım grip oldumdedi babamda gülerek şey demiş bir birbucuk aydır konuşmuyorduk o da gribine denk geldi dedi.ama sohbetin geri kalan kısmı cok sıcak geçti.benimde içime battı.babam kırılmış mi içten içe diye.iyice kafamda büyüttüm.en son halbuki 25 gün önce aramıştı.hesapladim bile bunu:(

Hastalıkta, bayramda, kandiller de, dogum gününde yani hep Bi özel günde arar. Onun haricinde normal günde nasılsın diye aramaz. Bende sorun yapmam.

Hastalıkta, bayramda, kandiller de, dogum gününde yani hep Bi özel günde arar. Onun haricinde normal günde nasılsın diye aramaz. Bende sorun yapmam.
Babaniz sorun ediyor mu peki canim.birde babanız hoc arıyor mi eşinizi.benim.babam.ekstrem bisey olmadiktan sonra esimi aramaz

Babaniz sorun ediyor mu peki canim.birde babanız hoc arıyor mi eşinizi.benim.babam.ekstrem bisey olmadiktan sonra esimi aramaz
Çok nadir arar babamda. Genellikle benimle konuşurken denk gelirse nasılsın felan sorar okadar. Yüzüme karşı hiç birşey demedi babam nie aramıyor felan. Zaten onun için önemli olan onu araması değil, eşimin beni mutlu etmesi. :)

Çok nadir arar babamda. Genellikle benimle konuşurken denk gelirse nasılsın felan sorar okadar. Yüzüme karşı hiç birşey demedi babam nie aramıyor felan. Zaten onun için önemli olan onu araması değil, eşimin beni mutlu etmesi. :)
Ben iyice takıntı yaptim o cümlesini. Laf olsun diye mi demiştir kirildgi icin mi

Back
X