Eşiniz Böyle Düşünse

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Merhaba hanimlar cok konu actigimin fatkindayim ama konu bu sefer dertlerimle degil merakimla alakali

Hemen hemen evli tum hanimlarin bir kere olsun eslerine sormus oldyklarinintahmin ediyorum

BEN ÖLURSEM EVLENİR MİSİN?

Geçenlerde bi arkadasla konusuyordum laf arasinda esinin eskisi gibi ilgili olmadigindan falan yakindi ve ben eskiden ben ölürsem evlenirmisin diye sorunca sinirlenir falan nasil boyle dusunursun diye konuyu kapatirdi simdi sorunca konuyu gecistiriyo dedi

Tabi bu benim icin abartilacak gibi gelmedide

Gecen bi ortamda bi kac erkek arkadas bi mevzuyla alakali konuduyordular sanirim bi arkadaslari arkadaslari evlenmis ve daha once evlenip bosandigi icin gelin ailesinden birileri bu evliligi tasvip etmedigi icin dugune gelmemisler (tabi konu bu degil)
Ordan evli bir erkek arkadas olabilir sonucta hayat bu ne getirecegi belli olmaz (eliyle kendini isaret ederek)belki eslerimizi kaybedicez belki farkli bi durum yasiyicaz ikinci bi yola girmek ayip degil ki dedi

Dediginde belki cok hakliydi zaten ölum gercegi var ama esimin ikinci şıkkı yani (belki fatkli bi durum yasiyicaz ayrilicaz demeyi kast edip) boyle bir yorum yapmasi beni kirardi dogrusu

Yani ben oldukten sonra ( bu arada bekar oldugum icin belki böyle dusunuyor olabilirim)tabiki evlenebilir ana ikinci şıkki düşünüp birde bir ortamda dillendirmesi beni uzerdi

Hanimlar sizce ben mi abartiyorum yoksa o kisinin soylesiklerini esiniz soylese sizde alinirmisiniz

Edit: kizlar sanirim konuyu iyi anlatamadim yanlis anlasilmalara neden oldum

Tabi bu ornegi arkadasim bana verince sacma gelmisti kendisine bile soylemistim
Hatta olum durumunda bende esimin evlenip mutlu olmasini isterim cunku benim olumumle dunya durmuyor sonucta omur boyunca yasimi tutmasini bekleyemem

Benim alınırım dedigim durum ordaki arkadaşın ikinci şık (ayrilik bosanma )ornegini vernesi hatta kendi ustunde vermesi böyle bir ornegi kocam verse açıkçası ben uzulurum

Hatta arkadas o orneği verince ben icimden acaba mutsuz bir evliligimi var insan nasil boyle bir ornek verir ki diye dusunmustum sahsen kocam icinde karsi tarafta böyle bir dusunce olsun istemem

Bu arada Allah hepinizin evliliklerini huzurlu mutlu ömurluk etsin

Son düzenleme:
Hayat bu yarının ne getireceği belli olmaz. Ben ölürsem eşimin geri kalan hayatı boyunca yalnız kalmasını istemem.
Boşanma durumu ? Bence normal. Boşanmak kötü bir şey değil. Her insan sevmek sevilmek ister.

aslında adam orada bir gerçeği dile getirmiş yani keşke eşimle ayrılsam da yeni birini bulsam gibi bi temenni cümlesi değil dolayısıyla kırılacak bişe de yok
kaldı ki bizlere bişe olsa eşlerimiz sanıyorum ki evlenir yalnız yaşamak istemezler
ben evlenmesine karşı olamam sadece kızıma iyi bir anne getirmesini isterim başka bişe değil

Alınmam
Ben öldükten sonra eşim de mezara mı girmeli ? Bana doğru gelmiyor böyle bir yaklaşım
Ayrılırsak da zaten artık onu istemiyorumdur ne isterse yapsın bana ne
Bazen eşimle ölümü konuşuruz, Allah beni senden sonraya bırakmasın der hep ama evlenirim deseydi de beni üzmez

Haticem diye ağlayan Mustafa dede evlenmek istiyor!
Hataylı 83 yaşındaki Mustafa Yılık, vefat eden eşi Hatice Yıllık'ın ardından onsuz geçirdiği günleri sayıp "Haticem cennetten bir huriydi. 51 yıl yaşadı benimle geri cennetine gitti" diyerek Türkiye'yi de ağlatmıştı.
30 Mayıs 2016 Pazartesi

çok abartıyorsun.
ben eşime sormadım tam tersine talimatını verdim bile.
ben ölürsem istediğini yapabilirsin hayat senin hayatın ama çocuğumu anneme vereceksin yoksa öbür tarafta hakkımı haram ederim dedim bu kadar.
hatta ben ölürsem organlarımı bağışla muhakkak da dedim.
kızdı tabi bunların konuşulmasına ama hayat bu belli olmaz.

Ay bu dede herkesi duygulandırmıştı ya.
Ama evlenmek istediğini kendi ağzından duymadan inanmam.
Bazı haber merkezleri uydurmasyon yapabiliyor çünkü

çok duygusal bakıyorsunuz olaya. Dünya hali bu ,gerçekler pek öyle düşündüğünüz gibi değil, evlenmek boşanmak, ölüm bunlar olağan şeyler. Orada o arkadaş bir gerçeği dile getirmiş, bunda tuhaf bir durum göremedim ben.

Ben evlensin isterim ya ne alınması. Evlenmese de evli gibi yasadığı bir ilişkisi olsun isterim.
Arkamdan mutsuzluktan yapayalnız sürünmesini istemek bencillik değil mi?

Ay bu dede herkesi duygulandırmıştı ya.
Ama evlenmek istediğini kendi ağzından duymadan inanmam.
Bazı haber merkezleri uydurmasyon yapabiliyor çünkü
yerel gazeteye röportaj vermiş diyollaaaa yemin ediyorum hayatımda ilk defa eh be parkbyull sende bi b..ktan anlamıyormuşsun dedirten kişiliktir

yerel gazeteye röportaj vermiş diyollaaaa yemin ediyorum hayatımda ilk defa eh be parkbyull sende bi b..ktan anlamıyormuşsun dedirten kişiliktir
Bu dide yüzünden ilişkisini sorgulayan kavga eden arkadaşlarım var
Evlenceği duyulunca sende mi be dede diye tepkiler alır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…