Eşiniz böyle yorum yapsa kızar mısınız???

gulguzeli_89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
354
127
18
Eşim arkadaşıyla konuşuyor Antalya tatil muahabbeti arkadaşı gitmeyeceğini dil dersi filan olduğunu söylüyor benimki de ''antalya da öğrenirsin dili kursu ne yapcan ''diyor sen ne diyorsun ya ne kastediyorsun dedim içindekiler mi bunlar senin dedim ondan beridir gönlümü almaya çalışıyor sadece şakaydı falan filan ama.bana böyle muhabbetler den tiksinti geliyor güvenim kiriliyor belki sadece şaka diyeceksiniz ama karsidaki çocuk normal. Konuşurken birden böyle şaka yapması normal gelmiyor ve bir gerçeklik arıyorum açıkçası ve en sevmediğim erkek tipidir ladin muhabbeti yapan inanin midem bulanıyor ciddi ciddi böyle erkeklerden..

Gerçekten çok itici oluyor bu muhabbetlere şahit olmak. Üstelik bu kişi eşinse. Basit bir geyik olarak görüyor onlar.
Şirkette erkeklerin aralarında yaptığı kadın muhabbetlerinden bile iğreniyorum. Orada eşim olsa tepki veririm mutlaka.
Ya da kıssasa kıssas deyip inat olsun diye erkek muhabbeti başlatırım.

Çok abartmışsınız ben kızmazdım. Bu şakada 3. Bi kadın ve eşinizle alakalı bi durum yok. Aleni ortaya yapılan ve klasik bi şaka

ben çok kötü bişey göremedim
Az önce arkadaşın da söylediği gibi,
Dil dile değmeden dil öğrenilmez geyiği var turizm bölgelerinde kendim de turizmci olduğum için bilirim.
Aklı sıra bunun esprisini yapmış konu sahibinin eşi.
Ben kızmam bu tarz geyiklere ama eşinin yanında da hoş olmamış sanki.

Bir ben mi sinir olamadım bu konuya. Kaçırdığım bir şey mi var? Illa ki çapkınlıkla dil öğrenilecek değil sonuçta :KK64:
Konu sahibinin yazdığı kadarıyla rahatsız duyulacak bir şey yok hatta evet haklı.Dil kursla değil konuşarak öğrenilen bir şey.Belki bunu söylerken üslubu, ses tonu hoş değildir.O zaman rahatsızlık duyulabilir.

Back
X