Esiniz calismaniza izin vermezse ne yaparsiniz..

Canlar gelin hele diyeceklerim var.Yaptiginiz yorumlarin etkisinden olacak yillardir canima tak etti esim adliyeyi bana gosteriyordu ya calisirsam diye bende adliyenin yolunu biliyorsun ben calismak istedigim icin bosayacaksan hic durma git dilekceni ver mahkemede gorusuruz dedim.Ama nasil korkuyorum biryandan. esimin gozu karardi mi hic bisey gormez gozu bir okadar da deli cesareti oldu bende sasirdim☺neyse esim baya sinirkendi ama siddet yok. O zaman babangilinde haberi oksun dedi arayip soyleyecem dedi.Bende kimi ariyosan ara dedim.Hemen gitmis abimi aramis.Bu yasa geldim abimiden hiicbir abilik gormedi Agzi kufurlu sinirlidir.Bekarken az dayagini yemedim.cani sikilirdi hicbisey yokken canim sikildi neseleneyim diye ciddi ciddi vururdu zincirle dahi hertarafimi mosmor etmistir.Neyse abim aradi kufurler tehditler valla yine deli bi cesaret geldi o kadar sinirlendimki kes artik dedim telefonu kapattim ustune.Sonra esime dedimki beni korkutacagini mi sandin elinden geleni ardina koyma abimi arayana kadar adliyeye gitseydin dedim Bunun artik geri donusu yok dedim calisacagim dedim ama nafile bosa kurek cekiyorum

Nerde o günlerEşimin benim çalışmama gerek olmayacak maddi gücü olsun asla çalışmam.Üreten kadın,güçlü kadın…geçiniz.8-5 yaptığımız ameleliğin güzellemesini duymaktan sıkıldım.Ama eşiniz memurmuş bu durumda çalışmalısınız.

Canim esim calismayi biraksaydi ilk okul kayitlari yeni basladi esim arastirdi bizim eve okul uzak oldugu icin servisle gidecekti servisler en az 1000 liradan basliyomus araba var esimin is yerime cok yakin tamgun ilk okul var kaydini oraya yapacam dedi ise giderken okula birakir osrda isyerime gecerim cikisinda cocugu alirim dedi yani ilk okula baslayan cocugumu babasi gotururse kaldi kucuk onu zaten krese verecektim calisacagim zaman esim erken geliyor eve

Ya ben çok üzüldüm. Bak arkadaşım olaylar çığrından çıkacak. Sen bence çok da gaza gelme. Böyle bir durumda daha vahim sonuçlarla karşılaiabilirsin.

Kendi adıma yazıyorum;sanırım sana söylemek istediklerimi doğru analatamadım. Böyle bir anlık büyük çıkışlar yerine küçük küçük dantel işler gibi işlemeliydin durumları. Yani önce biraz daha dışarıya cıkmaya başlardın. Ne bileyim alır eline uyduruktan bir bere bir lif örer filancaya yapıyorum bunu parasıyla derdin. Sonrasında okuldan bir veliyle tanıştım filanca yerde bir dükkanı cafesi yüncüsü varmış biraz bir kaç günlüğüne yardım lazımmış derdin. Ya da benzeri bircşeyler bulunurdu.
Canı sıkıldıkca zincirle döven işe yaramaz agabeyinde karıştı şimdi gel de çık işin içinden. Hayy senin kaderine ve akılsız kafana.

Canim gizli sakli iis yaptim ya da calistim diyelim illaki bi zaman sonra ogrenecek o zaman daha kotu olur.

QUOTE="halacocuksun, post: 72499146, member: 694680"]
Eski mahluk izin vermemişti ki çalışan bir kadın olarak evlendigim halde şükürler olsun boşandım... Lakin sen boşanma 3 çocuk var lise mezunusun ...bu şartlarda evden iş yapmak için kendini geliştirmeni öneririm...bir dil bile bilsen o sana kazanç olarak geri dönebilir misal...
[/QUOTE]
Allah allah hala nesilleri tükenmedi mi bunların ? Sanki 1700 yılındam bağlanıyorlar günümüze. Maalesef kadınlarımız da hâlâ bu taş devri öğretisindeki adamlara aile sağlamanın derdinde.akıl alır gibi değil.ortama güvenmiyormuşmuş... sevsinler.buralarda gencecik kızlar ağlaşıyor boyuna kimseyi bulamıyorum diye

Çünkü 3 çocukları yok ve zırt pırt her allahın günü geç gelmek, erken çıkmak ve izin istemek durumunda kalmayacaklar.aman da kocam kapris yapıyor o birimde çok erkek var çalışamam, çocuğum var o saatte kadar kalamam demeyecekler.ve zihinleri abuk sabuk çağdışı koca kaprisleriyle ve çoluk çocuk derdiyle dolmayacağından işi hemen öğrenecekler.gerçelten çok saçma bence de.maşallah herkesin karısı da sanırsın rihanna.gencecik kızlar istedikleri hâlde sevgili yapamıyor işyerlerinden.sevgi tamam da biraz da mantık ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hmm aranızdaki ilişkiye o kadar güveniyorsun yani.maşallah.

Bu şekilde başına iş açacaksin gibi duruo. Milletin gaziyla hareket etme. Akıllıca davran.

Evden çalışabileceğiniz çağrı merkezi iş ilanlarina bakabilirsiniz ikna olur belki evde olursanız part time başlarsınız.

Hem çalıştırmayacak hem para vermeyecek, ağzına mıçarım!!!
Gece işi bulsun, benim çalışacağım ekstra geliri de kazansın ben de çatır çatır harcayım, bana ne!
Yok öyle güzel dünya…

Ozaman kırar dizimi koca parası yerim .. şaka bir yana hem çalıştırmayıp hem para vermemesi sacma.bir yokla bir olay cıkar deki bi iş buldum sartlrı Boyle Boyle dusunuyorum oda yok oyle calısmak falan diycek ozaman ihtiyaclarımı karsıla bugüne kadar sesimi cıkarmıyorum ama 3 cocukla bıraktıgun parayı dilenciye atsan kabuk etmez de . Tabi sizde de hata var gecinemiyorz diyip su zamanda 3 cocuk normal mi? Adam da haklı 3 cocuga ve sana kişisel ihtiyaclar için nasıl para yetiştirsin tek basına? E sizde haklısınız calıstırmuyorsa verecek düzenli para.bi dk ya konudan fenalık geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…