Canlar gelin hele diyeceklerim var.Yaptiginiz yorumlarin etkisinden olacak yillardir canima tak etti esim adliyeyi bana gosteriyordu ya calisirsam diye bende adliyenin yolunu biliyorsun ben calismak istedigim icin bosayacaksan hic durma git dilekceni ver mahkemede gorusuruz dedim.Ama nasil korkuyorum biryandan. esimin gozu karardi mi hic bisey gormez gozu bir okadar da deli cesareti oldu bende sasirdim☺neyse esim baya sinirkendi ama siddet yok. O zaman babangilinde haberi oksun dedi arayip soyleyecem dedi.Bende kimi ariyosan ara dedim.Hemen gitmis abimi aramis.Bu yasa geldim abimiden hiicbir abilik gormedi Agzi kufurlu sinirlidir.Bekarken az dayagini yemedim.cani sikilirdi hicbisey yokken canim sikildi neseleneyim diye ciddi ciddi vururdu zincirle dahi hertarafimi mosmor etmistir.Neyse abim aradi kufurler tehditler valla yine deli bi cesaret geldi o kadar sinirlendimki kes artik dedim telefonu kapattim ustune.Sonra esime dedimki beni korkutacagini mi sandin elinden geleni ardina koyma abimi arayana kadar adliyeye gitseydin dedim Bunun artik geri donusu yok dedim calisacagim dedim ama nafile bosa kurek cekiyorumDavulun sesi uzaktan hoş geliyor.
3 tane minik cocukla çalışmak kolaydı sanki. Yok kreşe veririm, yok servise veririm. Yanında götür diyenler bile oldu.
Yaaa kac tane iş yeri cocukla kabul eder.
Okul saatlerine göre iş saatlerini nasıl ayarlayacak. Ancak güvendiği bir akrabası komşusu varsa olur bu iş.
Kaldı ki yok ben olsam öyle kocayı dinlemem. Kocan sana karışamaz. Sesini çıkar. Vs vs diyenler de olmuş. Evet çok doğru çok haklısınız ama tüm bu normaller bu hanım için geçerli degil.
Bu akşam kocası geldiğinde ben iş buldum yarın başlıyorum sen bana karışamazsın dediğinde adamın neler yapacağını hepimiz tahmin edebiliriz.
Evde iş yapmak da öyle kolay birşey değil. Zaten denemiş kısıtlı çevresiyle ve bilgisiyle ancak olmamış
Kaldı ki burada sorun nerde çalışacağı değil ki.
Adamı hiç bir şekilde buna ikna edemez.
Daha fazla zorlarsa neler olacağını düşünmek dahi istemiyorum.
Tabi bu bize yansıttığı.
İkna etmeye çalışabilirmi evet ama her söylenene geri vites attığına göre malesef vaziyet bu.
Canim esim calismayi biraksaydi ilk okul kayitlari yeni basladi esim arastirdi bizim eve okul uzak oldugu icin servisle gidecekti servisler en az 1000 liradan basliyomus araba var esimin is yerime cok yakin tamgun ilk okul var kaydini oraya yapacam dedi ise giderken okula birakir osrda isyerime gecerim cikisinda cocugu alirim dedi yani ilk okula baslayan cocugumu babasi gotururse kaldi kucuk onu zaten krese verecektim calisacagim zaman esim erken geliyor eveYani çocuklarınız büyük değil yeni 1 sınıfa başlayacak onu kim götürüp getirecek okul dışı saatlerde evde tek mi duracak herşeyi düşünmeniz lazım birinin size yardım etmesi lazım böyle hadi ben çalışayım demek biraz ütopik çünkü 3 çocuk yapmışsınız, küçük daha 3 yaşında kreşe vereyim diğeri yeni okula başlayacak zor dönemi, zaten en fazla asgari ücret alacaksınız size ne kalacak çocuklar mağdur olacak ha güzel bir işin olsaydı halihazirda saatleri daha esnek maaşı iyi tabiki çalışmalısın derdim paraysa mevzu evden birşeyler yapın sosyalleşmek se farkli şekilde giderin bence
Ya ben çok üzüldüm. Bak arkadaşım olaylar çığrından çıkacak. Sen bence çok da gaza gelme. Böyle bir durumda daha vahim sonuçlarla karşılaiabilirsin.Canlar gelin hele diyeceklerim var.Yaptiginiz yorumlarin etkisinden olacak yillardir canima tak etti esim adliyeyi bana gosteriyordu ya calisirsam diye bende adliyenin yolunu biliyorsun ben calismak istedigim icin bosayacaksan hic durma git dilekceni ver mahkemede gorusuruz dedim.Ama nasil korkuyorum biryandan. esimin gozu karardi mi hic bisey gormez gozu bir okadar da deli cesareti oldu bende sasirdim☺neyse esim baya sinirkendi ama siddet yok. O zaman babangilinde haberi oksun dedi arayip soyleyecem dedi.Bende kimi ariyosan ara dedim.Hemen gitmis abimi aramis.Bu yasa geldim abimiden hiicbir abilik gormedi Agzi kufurlu sinirlidir.Bekarken az dayagini yemedim.cani sikilirdi hicbisey yokken canim sikildi neseleneyim diye ciddi ciddi vururdu zincirle dahi hertarafimi mosmor etmistir.Neyse abim aradi kufurler tehditler valla yine deli bi cesaret geldi o kadar sinirlendimki kes artik dedim telefonu kapattim ustune.Sonra esime dedimki beni korkutacagini mi sandin elinden geleni ardina koyma abimi arayana kadar adliyeye gitseydin dedim Bunun artik geri donusu yok dedim calisacagim dedim ama nafile bosa kurek cekiyorum
Canim gizli sakli iis yaptim ya da calistim diyelim illaki bi zaman sonra ogrenecek o zaman daha kotu olur.Kendi adıma yazıyorum;sanırım sana söylemek istediklerimi doğru analatamadım. Böyle bir anlık büyük çıkışlar yerine küçük küçük dantel işler gibi işlemeliydin durumları. Yani önce biraz daha dışarıya cıkmaya başlardın. Ne bileyim alır eline uyduruktan bir bere bir lif örer filancaya yapıyorum bunu parasıyla derdin. Sonrasında okuldan bir veliyle tanıştım filanca yerde bir dükkanı cafesi yüncüsü varmış biraz bir kaç günlüğüne yardım lazımmış derdin. Ya da benzeri bircşeyler bulunurdu.
Canı sıkıldıkca zincirle döven işe yaramaz agabeyinde karıştı şimdi gel de çık işin içinden. Hayy senin kaderine ve akılsız kafana.
E şimdi iyi mi oldu hepsi bir olup üstüne gelcek. Allah esirgesin yaa. Durduk yere maraza çıktı.Canim gizli sakli iis yaptim ya da calistim diyelim illaki bi zaman sonra ogrenecek o zaman daha kotu olur.
Ne yapabilirimE şimdi iyi mi oldu hepsi bir olup üstüne gelcek. Allah esirgesin yaa. Durduk yere maraza çıktı.
Çünkü 3 çocukları yok ve zırt pırt her allahın günü geç gelmek, erken çıkmak ve izin istemek durumunda kalmayacaklar.aman da kocam kapris yapıyor o birimde çok erkek var çalışamam, çocuğum var o saatte kadar kalamam demeyecekler.ve zihinleri abuk sabuk çağdışı koca kaprisleriyle ve çoluk çocuk derdiyle dolmayacağından işi hemen öğrenecekler.gerçelten çok saçma bence de.maşallah herkesin karısı da sanırsın rihanna.gencecik kızlar istedikleri hâlde sevgili yapamıyor işyerlerinden.sevgi tamam da biraz da mantık ya.Sorun adam konforuna alışmış tabi çocuklar da meslek kursları iyi fikir ama yaş 34 ten sonra hiç bir patron işe almıyor yaş sınırlaması var
Çok saçma patronlar genç körpe kadınları tercih ediyor
Hmm aranızdaki ilişkiye o kadar güveniyorsun yani.maşallah.Nerde o günlerEşimin benim çalışmama gerek olmayacak maddi gücü olsun asla çalışmam.Üreten kadın,güçlü kadın…geçiniz.8-5 yaptığımız ameleliğin güzellemesini duymaktan sıkıldım.Ama eşiniz memurmuş bu durumda çalışmalısınız.
Bu şekilde başına iş açacaksin gibi duruo. Milletin gaziyla hareket etme. Akıllıca davran.Canlar gelin hele diyeceklerim var.Yaptiginiz yorumlarin etkisinden olacak yillardir canima tak etti esim adliyeyi bana gosteriyordu ya calisirsam diye bende adliyenin yolunu biliyorsun ben calismak istedigim icin bosayacaksan hic durma git dilekceni ver mahkemede gorusuruz dedim.Ama nasil korkuyorum biryandan. esimin gozu karardi mi hic bisey gormez gozu bir okadar da deli cesareti oldu bende sasirdim☺neyse esim baya sinirkendi ama siddet yok. O zaman babangilinde haberi oksun dedi arayip soyleyecem dedi.Bende kimi ariyosan ara dedim.Hemen gitmis abimi aramis.Bu yasa geldim abimiden hiicbir abilik gormedi Agzi kufurlu sinirlidir.Bekarken az dayagini yemedim.cani sikilirdi hicbisey yokken canim sikildi neseleneyim diye ciddi ciddi vururdu zincirle dahi hertarafimi mosmor etmistir.Neyse abim aradi kufurler tehditler valla yine deli bi cesaret geldi o kadar sinirlendimki kes artik dedim telefonu kapattim ustune.Sonra esime dedimki beni korkutacagini mi sandin elinden geleni ardina koyma abimi arayana kadar adliyeye gitseydin dedim Bunun artik geri donusu yok dedim calisacagim dedim ama nafile bosa kurek cekiyorum
Aslında hayır güvendiğim için değil.Benim hayatımı garanti altına alacak bir maddiyattan bahsediyorum.Evet öyle olsa çalışmazdım.Hmm aranızdaki ilişkiye o kadar güveniyorsun yani.maşallah.
Ohoo o anca acun ılıcalıAslında hayır güvendiğim için değil.Benim hayatımı garanti altına alacak bir maddiyattan bahsediyorum.Evet öyle olsa çalışmazdım.
Ayol şurda iki dakika hayal de mi kurmayalımOhoo o anca acun ılıcalıo zaman ben de çalışmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?