- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
Bpylenbir esle14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
Çalışmak için eşten izin almak mı? Siz de bir bireysiniz bunun farkındasınız değil mi?Kadın olarak sadece evlen,çocuk dogur,yemek yap,bulaşık yıka işlerinden ibaret değil hayatımız..Gercekten çalışmak isteyince14. Yilima girecem 3 tane cocugum var.Evlendigimizden beri esim izin vermiyor calismama cok direttim ugrastim ama hep husran hayal kirikligiyla gecti.bu arada cocuklarim oldu hamilelik cocuk buyutme derken gecti gitti yillar.esim memur cok sukur ama bu zamanki gecim zorluguna gore bizde ay sonunu zor getiriyoruz.Esime diyorum hem destek olurum evin gecimine hem cocuklara alim gucumuz daha iyi sartlarda olur.esim bana harclik olarak 50 tl 100 tl veriyor bazen 2 ,3 ay vermiyor ya da en fazla 200 tl o da cocuklara dayanamam ihtiyaclarini alirim.Ama beni anladigi yok esimin bir yere gezmemi,z yok kendi sahsima alisverisim yok hep bir sıkını.Bende bunaldim artik..Boyle bir ese calismayi nasil kabulettirebilirim.Ne olur bir fikir verin.
bu yorumunuz beni biraz düşündürdü. aşksız evlilik olur mu sizce. bende aşkı birşey sananlardanım ancak zamanla saygı hoşgörü anlayış benim önceliğim oldu. her erkektede malesef oluyor böyle huylar kiminde az kiminde çok. saygı gösteriyor sandıklarım kıyafetime işime karışmasa başka birşeye sinirleniyor. böyle baskın arkamda duran biri olsa oda kısıtlıyor. ne bulacağımızı bizde şaşırdık.Merak ettim sizinkisi aşk evliliği mi
Genç kızlarımız var aşkı bir şey sanıyorlar oysaki saygı ve kendi gerçekleştirmek herşeyden önemli tüküreyim oooo büyük aşklara
Aşık olduğunuz adam ile anlaşma yapınızbu yorumunuz beni biraz düşündürdü. aşksız evlilik olur mu sizce. bende aşkı birşey sananlardanım ancak zamanla saygı hoşgörü anlayış benim önceliğim oldu. her erkektede malesef oluyor böyle huylar kiminde az kiminde çok. saygı gösteriyor sandıklarım kıyafetime işime karışmasa başka birşeye sinirleniyor. böyle baskın arkamda duran biri olsa oda kısıtlıyor. ne bulacağımızı bizde şaşırdık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?