Esiniz calismaniza izin vermezse ne yaparsiniz..

Bpylenbir esle Çalışmak için eşten izin almak mı? Siz de bir bireysiniz bunun farkındasınız değil mi?Kadın olarak sadece evlen,çocuk dogur,yemek yap,bulaşık yıka işlerinden ibaret değil hayatımız..Gercekten çalışmak isteyince
mükemmel(!) eş kişisine sorup,hayır çalışamazsin yanıtını alinca kendinizi garip hissetmiyor musunuz?Kız çocuğunuz varsa ilerisi için bir tavsiye,ileride evlendiği adamın ve kendisinin yaşam sinirlari oldugunu kendisine öğretin ki kimseden okumak için,markete gitmek için,çalışmak icin izin almak zorunda.kalmasin.Biz anneler çocuklarımızı ileriye dönük yetiştirmeliyiz en azından kendimiz yapamiyorsak, cocuklarimizi..14 yıllık evliymissiniz bu saatten sonra biraz zor işiniz sanki..

Baştan beri çalışma diyen adamdan 3 tane çocuk yaparken aklın neredeydi abla

3 çocuğu kime emanet edip çalışacaksın bir de ne iş yapmak istiyorsun ?
Mesleğin falan var mı ?

Calismak icin esimin iznini istemem. O kafada biri ile de zaten evlenmem. Demem o ki bunu dusunmek icin 14 yil kadar gec kalmissiniz.
Esiniz simdiden sonra degismez.

Merak ettim sizinkisi aşk evliliği mi
Genç kızlarımız var aşkı bir şey sanıyorlar oysaki saygı ve kendi gerçekleştirmek herşeyden önemli tüküreyim oooo büyük aşklara
bu yorumunuz beni biraz düşündürdü. aşksız evlilik olur mu sizce. bende aşkı birşey sananlardanım ancak zamanla saygı hoşgörü anlayış benim önceliğim oldu. her erkektede malesef oluyor böyle huylar kiminde az kiminde çok. saygı gösteriyor sandıklarım kıyafetime işime karışmasa başka birşeye sinirleniyor. böyle baskın arkamda duran biri olsa oda kısıtlıyor. ne bulacağımızı bizde şaşırdık.

Aşık olduğunuz adam ile anlaşma yapınız
Çalışacağım ve kesinlikle 3 çocuk doğurmam bir de erkek çocuk olacak diye direten adamlara dikkat ediniz yoksa bu aşk ve evlilik, konu sahibi gibi pişmanlıklarla dolu hayat olur önemli olan kadının da mutlu olup kendini gerçekleştirmesi erkeğine köle olması DEĞİL!!!!!!!!

benim eşim olacak hem çalışma diyecek hem de benim ihtiyaçlarımı karşılamayacak ve ben de para almaya çekinecegim? hayırdır köle miyim ben hem çalışma diyor hem de para almay utanıyorsunuz keşke önceden çalışma dedigi ilk günden Her ay Fazla fazla para isteseydiniz o zaman nasıl çalıştırırdır görürdünüz hem çalışma diyinve susup hemde gurur yapıb para almamışsınız E o da baktı hem masrafı yok hem dedigimi yapıyor oh mis daha ne olsun

Konu başlığındaki sorunuza cevap vereyim.Evlilik birbirine denk iki insan arasında yapılır dolayısıyla üst soyundan izin alması gereken bir çocuk olmadıgım için hayatımı ilgilendiren bir konuda kimseden izin almam,almam gerektiğini düşünen ,alacağımı umut eden biriyle evlenmem.

Lise mezunusunuz şu şartlarda ancak asgari ucrete calisabilirsiniz o da yol, yemek anca yeter. Küçük çocuğun kreş masrafı ya çıkar ya çıkmaz.
Bence dikiş nakış gibi kurslara gidip evden bir şeyler yapmaya bakın. Kendi harçlığınız çıkar en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…